Cum se înțelege mama Deliei cu ginerele ei, Răzvan Munteanu: "Nu ne încurcăm unul de altul niciodată"

 Oana Pantazi
.

Recent, Gina Matache, mama Deliei, a vorbit despre relația pe care o are cu ginerele ei, Răzvan Munteanu, dar și despre modul în care acesta se comportă cu fiica ei. Artista și soțul ei sunt căsătoriți de 11 ani și formează un cuplu de invidiat, cei doi colaborând și pe plan profesional.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Gina Matache, mama Deliei, a dat recent „din casă”, dezvăluind mai multe despre relația pe care o are cu Ginerele ei, Răzvan Munteanu și, nu în ultimul rând, a vorbit despre legătura specială dintre fiica și soțul ei și despre modul în care acesta se poartă cu artista.

dd

Cum se înțelege mama Deliei cu ginerele ei, Răzvan Munteanu

Nu uc mult timp în urmă, mama Deliei trecea prin momente grele după ce cealaltă fiică a ei, Oana, mamă a doi copii, s-a despărțit de soț și a intrat într-o relație, care a agitat enorm apele, cu Radu Sifredi. Acum lucrurile par să fi revenit la matcă și mama artistei este recunoscătoare pentru viața pe care o au fiicele ei… și în special Delia, care are parte de un soț extraordinar. De altfel, Gina Matache a dezvăluit și cum se înțelege cu Răzvan.

„În primul rând că nu ne vedem foarte des și nu ne încurcăm unul de altul niciodată, dar nu am de ce. Mă uit în jurul meu și văd tineret care ori e cu păcănele, ori cu pasiuni din acestea ciudate, ori cu droguri.

Am zis: Doamne, dacă mi-ai da ceva viața asta, să dai noroc fetelor mele de oameni într-adevăr oameni. Nu aș avea niciodată ce să le reproșez', a spus mama Deliei, Gina Matache, potrivit Cancan.

Gina Matache: „Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan”

Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu de 11 ani și formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi sunt parteneri și acasă, dar și la muncă, pentru că Răzvan îi este și manager artistei. Gina Matache mărturisește că Delia este o răsfățată a sorții deoarece și-a găsit partenerul de viață perfect. Aceasta folosește niște cuvinte extrem de flatante pentru a descrie sentimentele pe care Răzvan i le poartă fiicei sale.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Gina Matache. S-a împăcat cu tatăl fiicelor sale după 18 ani de la divorț

Citește și: Cum au fost surprinși Oana Matache și noul iubit, Radu Siffredi, la un eveniment, după ce sora Deliei a divorțat

Citește și: Oana Matache lansează o piesă cu sora ei, Delia, după divorțul de Răzvan Miheț: „O demență absolută’. Cum relația dintre cele două

„Delia nu acceptă sfaturi. Este atât de cu capul pe umeri, încât indiferent ce furtuni ar veni peste ea, ea merge pe drumul ei drept. A avut bunul-simț și și-a văzut de drum. Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan. Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată. Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin', a mai spus Gina Matache.

Gina Matache și fiica ei, Oana, s-au împăcat după conflictul legat de noul iubit al artistei

Oana Matache și Radu Siffredi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 6 luni, timp în care s-au cunoscut destul de bine și s-au și mutat împreună. Într-adevăr, la începutul relației lor nu le-a fost deloc ușor, asta fiindcă nimeni nu-și dorea ca ei să fie împreună, mai ales când vine vorba despre familia artistei. Radu Siffredi și mama iubitei lui, Gina Matache, și-au aruncat numeroase vorbe răutăcioase pe rețelele de socializare, ea explicând că nu-și dorește ca fiica ei să stea cu un astfel de bărbat.

După o perioadă tensionată, Gina Matache a îngropat securea războiului cu fiica ei, Oana, și totodată și cu noul ei iubit, Radu Siffredi. A decis să-i lase să-și trăiască povestea de iubire fără a mai comenta ceva la adresa lor, considerând că acest lucru o face fericită pe mezina familiei. De asemenea, a explicat că nu poată să se bage în viața ei, argumentând că ‘supărarea vine și pleacă’, mai ales când ești mamă.

„Am decis să nu mă mai bag în nimic. Nu pot fi supărată pe copilul meu pentru totdeauna. Dincolo de ceartă lumea trebuie să știe că e copilul meu. Și oricine e părinte, știe foarte bine că supărarea vine și pleacă, nu poate exista pe termen lung! Nu vreau să intru cu bocancii în viața copilului meu, oricare ar fi el! Să-și trăiască fiecare viața, așa cum crede el că e mai bine pentru el!’, a precizat Gina Matache pentru Playtech Știri.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton