Cum se înțelege Mario Fresh cu Andreea Esca, mama iubitei sale: "Trebuie să fiu politicos și să vorbesc..."

 Oana Pantazi
.

Cum se înțelege Mario Fresh cu Andreea Esca, mama iubitei sale. Mario Fresh și Alexia Eram formează, de 7 ani, un cuplu superb, însă nu puțini s-au întrebat, dată fiind celebritatea viitoarei sale soacre, cum se înțelege Mario Fresh cu Andreea Esca. Deși, practic, face parte din familie, Mario Fresh nu i se adresează vedetei TV niciodată pe nume. Iată cum îi spune și ce dezvăluie despre relația dintre ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cum se înțelege Mario Fresh cu Andreea Esca, mama iubitei sale. Mario Fresh și Alexia Eram s-au cunoscut în urmă cu 7 ani, iar tânărul a avut, cu siguranță, emoții duble atunci când a aflat că mama iubitei sale este Andreea Esca… A primit însă binecuvântarea familiei Alexiei, iar azi cei doi îndrăgostiți formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc… chiar dacă au trecut și prin momente de cumpănă. Iată ce dezvăluie Mario Fresh despre relația pe care o are cu Andreea Esca, mama iubitei sale!

14-1014-10

Cum se înțelege Mario Fresh cu Andreea Esca, mama iubitei sale

Dat fiind că face parte din familie de ani buni deja, nu puțini s-au întrebat probabil cum se înțelege Mario Fresh cu Andreea Esca, mama iubitei sale. Chiar dacă vedeta PRO îl place pe viitorul ei ginere, artistul folosește întotdeauna pluralul de politețe atunci când i se adresează viitoarei soacre.

„Trebuie să fiu politicos și să vorbesc cât mai elegant posibil. Relația este foarte bună, probabil se și vede că de 7 ani sunt în familia lor. Totul e conform planului', a Mario Fresh pentru Playtech.

Artistul i se adresează viitoarei sale soacre cu „doamnă' și nu îi spune pe nume. Mario Fresh spune că aceasta este educația pe care a primit-o de la mama lui.

„Tot cu doamna în față, așa e frumos, așa m-a învățat mama', a mai spus el pentru sursa citată.

De altfel, și Alexia a confirmat nu o dată relația bună care există între Mario Fresh și mama ei. Mama și Mario se înțeleg foarte bine. Suntem de foarte mult timp împreună și suntem acum o familie mare', a declarat Alexia Eram, potrivit WOWbiz.

Ce spune Alexia despre căsătoria cu Mario Fresh

Deși sunt de mai bine de șase ani de când formează un cuplu, Alexia Eram nu se gândește la căsătorie. Tânăra mai vrea să copilărească și nu plănuiește vreo nuntă în următoarea perioadă.

Nu mă deranjează neapărat. Poate e normal să fiu întrebată. Dar am 22 de ani, nu știu de ce sunt întrebată. Dar, evident că sunt foarte multe titluri care mă afectează, dar până la urmă acesta este jobul, așa că nu trebuie să bagi în seamă și cam atât. Am 22 de ani, repet. Evident că fiecare face ce vrea, puteți să vă căsătoriți la 22 de ani și să faceți copii, dar eu simt că mai vreau să copilăresc. Evident că Mario gândește la fel, că dacă am avea alte percepții nu am mai fi împreună', a mai spuns Alexia, potrivit sursei citate anterior.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton