Cum se înțelege Mugur Mihăescu cu fiica lui, Ivona, și cu iubitul ei: "Zici că e fratele meu! Vine dintr-o familie..."

 Oana Pantazi
.

Cum se înțelege Mugur Mihăescu cu fiica lui, Ivona, și cu iubitul ei. Pe Mugur Mihăescu îl știe o țară întregă, însă puțini le-au văzut pe cele mai importante femei din viața lui – Rodica, soția, și Ivona, fiica lor în vârstă de 25 de ani. Comediantul are o relație foarte apropiată cu fata lui și, după câte spune, și cu iubitul acesteia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum se înțelege Mugur Mihăescu cu fiica lui, Ivona, și cu iubitul ei. Mugur Mihăescu este, cu siguranță, unul dintre cei mai faimoși comedianți din România, pentru că, mai mult ca sigur, toată lumea știe cine sunt Garcea și faimoasa Leana, personajele lui. Mai puțini știu însă cum arată familia artistului, care este discret atunci când vine vorba despre viața personală. Mugur Mihpescu este căsătorit de trei decenii și are o fiică superbă, în vârstă de 25 de ani. Nu este exclus ca, în curând, artistul să devină socru, pentru că Ivona are un iubit. Iată în ce relații sunt tatăl și iubitul tinerei!

392468_409559619074153_542865_n-1392468_409559619074153_542865_n-1

Cum se înțelege Mugur Mihăescu cu fiica lui, Ivona, și cu iubitul ei

Puțini știu, însă Mugur Mihăescu deține un record în materie de căsnicie, dat fiind că este căsătorit cu Rodica de 30 de ani și se cunosc de nu mai puțin de 40 de ani. De altfel, comediantul a vorbit întotdeauna în termeni laudativi despre femeia pe care o are alături și care i-a dăruit o fiică de care este extrem de mândru. În cadrul podcastului „Acasă la Măruță', Mugur Mihăescu a făcut dezvăluiri emoționante despre viața de familie și a rememorat cu emoție perioada în care și-a cunoscut soția.

Citește și: Cum s-a îmbogățit Mugur Mihăescu din proiectul „Vacanța Mare:’Am câștigat…’

Citește și: Câte clase are Mugur Mihăescu ex-Vacanța Mare:’Am rămas repetent de 3 ori’

Citește și: Cum se înțelege Valentina Pelinel cu ceilalți 6 copii ai lui Cristi Borcea:„Nu am forțat relația cu niciunul / EXCLUSIV

„Suntem de 30 de ani împreună. În anul 1994 ne-am luat. Au trecut 40 de când ne cunoaștem și 30 de când suntem împreună. Ne cunoaștem din liceu. Tot ce contează este să fii fericit. Fiecare trebuie să simtă care este rolul lui pe pământ. Dacă tu te consideri fericit așa și după nu regreți, înseamnă că ți-ai atins scopul vieții. Eu mi l-am atins așa. Se întâmplă să fie relații care durează, dar și relații care nu durează. În 2024 se împlinesc 30 de ani de căsnicie', i-a povestit Mugur Mihăescu lui Măruță.

Mugur Mihăescu, despre relația cu fiica lui, dar și cu iubitul ei

Deși are doar 25 de ani, Ivona Mihăescu este de multă vreme independentă. Astfel, după ce a urmat liceul în România, a decis să se mute în Marea Britanie, pentru a studia ce-i place. Actorul și soția lui, Rodica, au susținut-o în luarea deciziei, dându-i și mai mult curaj. Ivona și-a aprofundat studiile în administrarea afacerilor și și-a găsit imediat un loc de muncă. Și pe plan personal, Ivona este foarte fericită, după cum a dezvăluit chiar tatăl ei. Mai mult, Murgur Mihăescu a dezvăluit că are o relație bună nu doar cu fiica lui, ci și cu iubitul acesteia.

„Ivona are 25 de ani și are un prieten care vine dintr-o familie la fel ca a noastră. Mă înțeleg foarte bine cu el, zici că e fratele meu, pe cuvânt de onoare! Eu sper să rămână împreună, acum ei decid și ei știu ce îi face fericiți. Am fost încântat să o văd cum se dezvoltă ca femeie. Să fie femeia aia… să fie cum am visat eu conceptul de femeie. Să fie deșteaptă, sexoasă, puternică, să-l aibă pe vino-ncoa`, să fie mândră, să știe să ierte, să știe să pedepsească.

E cel mai frumos lucru pe care mi l-a oferit viața. Și cum a șlefuit-o soția mea… o venerez pentru asta. Am contribuit și eu. Nu mult, dar cât am putut să contribui', a mai spus Mugur Mihăescu în cadrul podcastului.

Care sunt cele mai mari regrete ale lui Mugur Mihăescu

Mugur Mihăescu se numără printre artiștii care au reușit să găsească un echilibru între viața personală și cea profesională. Cu toate acestea, comediantul a recunoscut că profesia l-a ținut multă vreme departe de casă, în special când Ivona era mică, și nu a putut petrece atât timp pe cât și-ar fi dorit cu fiica lui. Un alt regret despre care s-a confesat a fost faptul că el și Rodica nu au mai făcut încă un copil.

„Dacă mă întrebi, regretele vieții mele sunt două. Unul, că nu am mai putut să avem încă un copil (…) din cauze fizice pe vremea aia, RH-ul care nu se mai potrivea. Ăsta este unul dintre cele două regrete ale vieții mele. Al doilea mare regret este că nu am putut să stau mai mult cu ea când era mai mică.

Nevasta mea câteodată mă ceartă, că-mi zice ‘Uite, cât timp îți petreci cu alți copii, cu copii mici, și cu fiica ta nu ai avut timp, pentru că a trebuit să stai mereu plecat’', a mărturisit Mugur Mihăescu, în cadrul podcastului „Acasă la Măruță'.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton