Cum se înțelege Paula Seling cu Elena, fetița pe care a adoptat-o acum șase ani: "Eu nu am dreptul să îi impun nimic"

 Dumba Gabriela
.

Paula Seling dezvăluia, în decembrie 2022, în exclusivitate pentru VIVA! că a adoptat o fetiță. Cântăreața și fostul ei soț și-au dorit să păstreze discreția vizavi de acest gest timp de șase ani, considerând că Elena nu era pregătită pentru o astfel de dezvăluire. Recent, Paula Seling a vorbit despre relația cu fiica ei și ce decizii a luat în legătură cu educația ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Elena, fiica Paulei Seling, are 10 ani, iar artista a explicat în revista VIVA! motivul pentru care a ținut totul secret până acum: „Am ales discreția în fața opiniei publice ca urmare a unei întâmplări nedorite”. A făcut public faptul că a adoptat o fetiță abia când Elena i-a spus că este pregătită pentru asta.

316549452_677548720403890_2064575205335990613_n316549452_677548720403890_2064575205335990613_n

Ce relație are Paula Seling cu fiica ei adoptată, Elena

În cadrul unei emisiuni televizate, Paula Seling a vorbit despre Elena, fetița care i-a schimbat viața. Ea a mărturisit cum se înțelege cu fiica ei și cum gestionează rolul de mamă. Vedeta a precizat faptul că nu îi spune ce sa facă micuței Elena, însă o ajută să își exploreze și să își valorifice talentele. 

„Nu poposesc cu nimic, Elenei nu îi spun să facă nimic, este alegerea ei. Încerc să o ajut să își exploreze și să își valorifice toate talentele. Ceea ce își va alege va fi stric alegerea ei. Eu nu am dreptul să îi impun nimic.', a spus Paula Seling.

Paula Seling mai povestit și faptul că fiica ei este foarte conștiincioasă și nu lasă materiile de bază, precum matematica, la urmă. 

„A progresat foarte mult la matematică. A fost și la un concurs de prim ajutor unde a fost aleasă din școala ei, alături de alți colegi, ca urmare a unor rezultate pe care le-a avut în urma unui test', a mai precizat Paula Seling. 

Citește și: Ce studii are Paula Seling și cum s-a apucat de muzică:'Părinții îmi spuneau să mă apuc de o meserie serioasă'

Citește și: De ce a devenit Paula Seling vegană. Cum se menține în formă, la 43 de ani:„Nu am mai mâncat carne de 11 ani’ / EXCLUSIV

„Mami, sunt pregătită să afle lumea despre mine!'

Elena a intrat în familia Paulei Seling în urmă cu 7 ani, iar de atunci viața ei s-a schimbat total.

Elena este în familia noastră de șase ani. Schimbarea vine doar în prezentarea ei în fața publicului. Am considerat important, până acum, să ne dăm timp de a se așeza toate în familia noastră, de a crește și de a fi suficient de matură încât să decidă singură dacă vrea sau nu să apară în viața publică. În ultima perioadă, s-a exprimat mai des că dorește să afle lumea despre ea. Și, iată, fata noastră superbă a crescut și ne bucurăm enorm de Elena!

Mama a fost profesor, iar tata inginer. O răsfață cu măsură, așa cum face orice bunic. La cei aproape 9 ani pe care îi are Elena, a intrat de aproape șase în familia noastră, a petrecut vacanțe la Remetea, la părinții mei, și, de atunci, suntem cei mai fericiți părinți, iar bunicii sunt în al nouălea cer„, mărturisea Paula Seling în revista VIVA!, în decembrie 2022.

Paula Seling a explicat atunci de ce a decis să ascundă că a adoptat o fetiță.

Am ales discreția în fața opiniei publice ca urmare a unei întâmplări nedorite, la o grădiniță la care Elena a fost temporar și în urma căreia a venit plângând acasă. Viața unui copil în situația Elenei este destul de complicată, copiii, uneori, preiau discuții din cadrul familial și pot să se necăjească unii pe alții, în comunitate.

Nu e vina lor, poate că societatea are anumite moșteniri din vremea veche, așa că am preferat să nu comunicăm această bucurie până când Elena nu va fi suficient de matură să înțeleagă ce i se întâmplă și să fie puternică în fața oricăror situații.

Nu m-a interesat dacă oamenii mă vorbesc sau își pun întrebări la întâlnirea cu noi, iar singurul lucru important, pentru mine, era echilibrul Elenei și starea ei din fiecare zi. Elena este un copil extrem de sensibil, iubitor, determinat, muncitor și talentat în tot ce își propune. M-a uimit evoluția ei, felul în care relaționează cu ceilalți copii, spiritul de lider și dorința ei de a fi mereu prima. Ne iubim enorm și am sentimentul că Dumnezeu ne-a pregătit, pentru venirea ei, de mult timp.

Iar cu câteva săptămâni în urmă, a venit la mine și mi-a spus: „Mami, sunt pregătită să afle lumea despre mine!. I-am spus asta tatălui ei și, împreună, am decis că, după șase ani de când Elena a stat ascunsă de vorbele lumii, este suficient de matură să treacă prin aceste lecții puternice de viață”, declara Paula Seling pentru VIVA!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton