Cum se înțelege Radu Siffredi cu fostul soț al Oanei Matache, Răzvan Miheț: „Oana stă cu Radu încă din prima zi a relației, copiii sunt la ei”. Dezvăluirile Ginei Matache

 Tudorache Simona
.

Cum se înțelege Radu Siffredi cu fostul soț al Oanei Matache, Răzvan Miheț. Oana Matache și Răzvan Miheț și-au încheiat mariajul fără resentimente. Sora Deliei și-a părăsit soțul după ce a început o relație cu Radu Siffredi, actualul ei iubit. Cei trei au îngropat „securea războiului' și acum sunt chiar prieteni, cel puțin asta spune Gina Matache.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Se pare că Oana Matache, fostul soț și actualul iubit se sfătuiesc în privința copiilor și fac totul ca cei mici să nu resimtă această ruptură. Oana Matache și Răzvan Miheț au custodie comună, domiciliul este stabilit la mamă, dar tatăl are dreptul să vină și să-i viziteze oricând își dorește. Răzvan Miheț este și cel care se ocupă de cheltuielile copiilor, Jessie și Bogdan.

Oana-si-RaduOana-si-Radu

Cum se înțelege Radu Siffredi cu fostul soț al Oanei Matache, Răzvan Miheț

Mama Oanei Matache a decis să își lase fiica să își urmeze drumul și să nu mai intervină în relația pe care aceasta o are cu Radu Siffredi, chiar dacă, la început, nu a aprobat această relație. Tot ea a dezvăluit că Radu Siffredi și Răzvan Miheț sunt în relații bune.

Ar trebui să-mi văd de viața mea. Acum depinde și de el (n.r. de actualul iubit al Oanei), ce vrea… Din anii din urmă, trebuie să învăț să nu-mi mai bag nasul unde nu-mi fierbe oala. Dar normal că și eu, ca orice părinte, vreau binele copilului.

Oana și cu tatăl copiilor au o relație foarte bună. Când e unul ocupat, ia celălalt copiii. Ei își iau foarte în serios rolul de părinți, se ajută în creșterea copiilor. Se respectă unul pe altul.

Oana stă cu Radu încă din prima zi a relației, copiii sunt la ei. Toți trei, adică ei și cu Răzvan sunt foarte buni prieteni. Ar fi culmea ca el să nu iasă cu altcineva, să-și refacă viața. E bine atâta timp cât ei se înțeleg', a spus Gina Matache, conform Cancan.

Gina Matache, după ce Oana Matache și Radu Siffredi au participat împreună la Power Couple

Solista nu a urmărit show-ul Power Couple, unde fiica sa a participat alături de actualul iubit, decât la început. Gina Matache nu consideră că rezultatul final e atât de important.

Bun cuplu. N-am ce să zic despre câștigători… N-am prea mai urmărit show-ul, m-am uitat doar la început.

Oana și Radu n-au de ce să fie afectați, e doar un joc. Ar fi culmea să iei toate lucrurile în serios. Mai avem multe de trecut, nu ne încurcăm de un concurs', a adăugat aceasta.

Mircea Radu, detalii intime din căsnicia cu soția lui, Raluca. Ce surpriză romantică i-a făcut prezentatorul TV, recent: „A exclamat când…'

Salman Khan, surprins în ipostaze tandre cu o altă femeie: „Niciodată nu l-am văzut zâmbind lângă Iulia…'. Cum a reacționat Iulia Vântur

Cum arată apartamentul Alinei Ceușan din Cluj-Napoca. Are două terase, ușă rotativă la dormitor și se întinde pe tot etajul: „Livingul e spațios, aici e leagănul'

Cum arată Andreea, fiica lui Nick de la N&D, la 16 ani: „Nu se poate să fi crescut așa de repede”. Cum se înțelege artistul cu iubitul adolescentei

De ce a divorțat Oana Matache de Radu Siffredi

Oana Matache a susținut atunci când a luat decizia divorțului că avea o căsnicie în care nu se mai simțea fericită. Sora Deliei Matache a mărturisit că nu a existat un scandal când s-a produs separarea de Răzvan Miheț.

„Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri. Și am mai auzit chestia asta: Băi, dar cum să divorțezi așa, dar ce, te bate? Nu, nu trebuie să mănânci bătaie ca să alegi să nu mai stai într-o relație. Repet, toxicitatea poate să vină din multe părți.

Și da, mi-a trebuit mult curaj să fac chestia asta, că nu e ca și când m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineață: Vreau să mă mut cu doi copii singură. Și e o chestie care s-ar fi întâmplat oricum, faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile', spunea Oana Matache, în mediul online, cu câteva luni în urmă.

Foto: Facebook, Instagram, Pr


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton