Cum se înțelege Roxana Vancea cu fosta parteneră de viață a soțului ei: „Nu deranjăm prea mult. Pe Milan îl împărțim cu mama lui. Multă lume nu mă crede că nu este copilul meu"

 Tudorache Simona
.

Roxana Vancea are o relație foarte bună cu fosta soție a soțului ei, Dragoș Paiu. Vedeta nu a făcut niciodată diferențe între fiul ei, Zian, și Milan. Îi iubește la fel, iar legătura cu ei e una profundă. Zian și Milan țin, de asemenea, extrem de mult unul la celălalt, iar asta bucură pe toată lumea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Înțelegere au găsit și de partea cealaltă, mai les când vine vorba de programul copilului. Dorințele lui Milan au avut întotdeauna prioritate, mai ales de sărbători, de aceea nu apar niciodată discuții. Cele două familii au o bună comunicare, iar astfel lucrurile decurg ușor.

roxana-vancea-329-1roxana-vancea-329-1

Cum se înțelege Roxana Vancea cu fosta soție a soțului ei, Dragoș, în privința copilului

Roxana Vancea l-a perceput întotdeauna pe Milan ca pe copilul ei, iar el o tratează cu aceeași dragoste și îi place să o aibă aproape.

„Pe Zian nu trebuie să-l împărțim cu nimeni, pe Milan îl împărțim cu mama lui. Multă lume nu mă crede că Milan nu este copilul meu. Nu am făcut niciodată diferențe între Zian și Milan. Zian nu pleacă din magazin fără să-i ia și lui Milan ceva. Avem o relație decentă, normală cu mama lui Milan. În afară de faptul că îi dăm copilul, îl luăm, când este acolo, comunicăm tot timpul cu ea să știm dacă e bine, nu deranjăm prea mult. Când este aici, la fel, dacă ea vrea să sune, sună pe telefonul copilului sau al lui Dragoș. E o relație ok pentru copil”, a declarat Roxana Vancea, pentru WOWbiz.

Ce spune Roxana Vancea despre programul copilului

Vedeta recunoaște că în privința programului nu apar discuții, nici măcar de sărbători. În general, Milan decide când vrea să stea aici sau să plece la mama lui, iar toată lumea se conformează.
„Nu avem de e să ne certăm, programul este stabilit de comun acord. Cred că ne-ar fi fost mult mai greu dacă ne-am fi ținut de program exact cum ar fi. Noi, un an trebuia să îl avem noi de sărbători, un an ea. Milan a zis că vrea acolo sau dincolo. Și noi și mama lui am ținut cont de părerea lui Milan. Atunci ne-a fost mai ușor. Nu a fost niciodată cazul să ne certăm. Și ea și Dragoș țin cont de părerea copilului și atunci a cântărit foarte mult pentru noi', a mai spus Roxana Vancea.

Citește și: Anca Dumitra și Manfred Spendier au ales nașii pentru bebeluș și renovează casa înainte să devină părinți. Cât de grijuliu e soțul actriței în această perioadă: „Nici eu nu sunt prea pretențioasă, nici el nu este cel super-mega protector”/ EXCLUSIV

Citește și: Victoria Răileanu a născut și a postat prima imagine cu bebelușul: „Suntem cei mai fericiți din lume'. Ce nume va purta fetița actriței

Citește și: Anghel Damian, detalii despre nunta cu Theo Rose: „Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru la început. Evenimentul cu mulți invitați…”. Ce promisiune și-au făcut la începutul relației, pe care o respectă săptămânal / EXCLUSIV

Citește și: Stela Enache, despre suferința trăită după moartea soțului ei, compozitorul Florin Bogardo: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi l-a dat și că am avut o căsnicie frumoasă”

Citește și: Cum a ajuns Ana Maria Brânză să practice scrima și cât de greu i-a fost după retragerea din sport: „Atunci am înțeles că s-a terminat. Nimic nu te poate pregăti pentru acest moment'

De ce nu a vrut Roxana Vancea o petrecere fastuoasă de nuntă

Roxana Vancea și Dragoș și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, dar nu au și-au dorit ca evenimentul să fie unul fastuos.
„Nu avem în plan să facem nunta. Asta a fost, doar cununia religioasă și petrecerea de după cu familia și 2-3 apropiați de-ai mei și de-ai lui. A fost ce ne-am dorit amândoi. Nici eu, nici el nu sunt genul cu petreceri, tămbălău. A fost mai mult decât bine ce am ales noi, am avut oamenii pe care ni i-am dorit alături și a fost perfect', a precizat Roxana Vancea,

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton