Cum se înțelege Saveta Bogdan cu ginerele american. Artista îi dă lecții de gătit: "M-a fotografiat, se uită cum le-am înfășurat și le face și el ca mine..." / EXCLUSIV

.

Într-un interviu recent, Saveta Bogdan ne mărturisea că este nerăbdătoare să zboare în SUA, unde era așteptată de fiica și de ginerele ei. Cel mai bucuros de venirea artistei pare să fie ginerele Savetei Bogdan, care adoră preparatele românești, în special sarmalele, pe care a și învățat să le facă, luând lecții de la maestră într-un mod inedit. Iată ce a povestit artista!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Saveta Bogdan este nu doar o artistă împlinită, ci și o mamă fericită, fiind în relații extraordinare cu fiica și cu ginerele ei. Din păcate, artista nu îi poate vedea pe cât de des și-ar dori, însă, de câte ori merge peste ocean, întâlnirile sunt memorabile. Anul acesta, Saveta Bogdan nu a putut fi de Paște acolo, pentru că a avut concerte, însă, odată degrevată de obligații la finele acestei luni, artista s-a pregătit intens de revedere. Cum? Nici nu vă imaginați ce a luat Saveta Bogdan cu ea în bagaj pentru a le face fiicei ei, Cătălina, și ginerelui, Leland, o surpriză culinară.

100061917_2641493246120552_4653196933177802752_n-1100061917_2641493246120552_4653196933177802752_n-1

Citește și: Saveta Bogdan a fost la un pas de moarte, la cutremurul din 1977: „Eram cu fata în brațe. Cred că ne omora pe amândouă…” / EXCLUSIV

Citește și: Saveta Bogdan vrea să adopte un copil, la 77 de ani: „Îl cresc eu'

Citește și: Ce regret are Crina Abrudan după Survivor și ce părere a avut soțul ei despre parcursul său: „Mi-a luat apărarea după ce am fost jignită de Mihai Zmărăndescu'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a afectat-o pe Mihaela Rădulescu moartea tatălui ei și ce sacrificii a făcut ca mamă: „Nici azi nu pot să mă gândesc la el fără lacrimi în ochi' / EXCLUSIV

Saveta Bogdan se înțelege de minune cu ginerele american. L-a învățat să facă sarmale

Nu mai e un secret pentru nimeni că Saveta Bogdan are o fiică în SUA, stabilită acolo de 13 ani. Celebra cântăreață își vizitează însă fiica și ginerele ori de câte ori îi permite programul.

Saveta Bogdan are o relație apropiată cu ginerele ei, care adoră mâncare românească și, mai mult, a învățat de la mama soției sale să facă specialități tradiționale la care nu se încumetă nici gospodine cu state vechi. De altfel, nici limba română nu-i este străină, însă deocamdată ginerele artistei este la nivelul bazic, după cum povestește, cu umor, Saveta Bogdan.

'Ginerele este înnebunit după sarmale, slăninuța noastră din Ardeal și pălinca noastră. Soțul fetei mele s-a învățat să facă sarmale. Îi plac foarte mult. Și pentru că fata mea nu se omoară să le facă, a învățat ginerele meu de la mine. Ce credeți că a făcut? M-a fotografiat și se uită cum le-am înfășurat și le face și el ca mine. Am observat că îi place să mă imite', a declarat, pentru viva.ro, cântăreața Saveta Bogdan.

Cât despre un posibil dialog în limba română între Saveta Bogdan și ginerele ei, acesta nu poate avea încă loc, pentru că… 'Ginerele meu nu prea a învățat românește, doar prostii știe. Astea se învață prima dată'.

Saveta Bogdan, cu varza murată în geamantan… peste ocean

Dacă tot nu au putut petrece sărbătoarea Paștelui împreună, Saveta Bogdan, care este o gospodină desăvârșită, ne-a dezvăluit că nici anul acesta fiica ei și ginerele nu vor duce lipsă de bunătăți după sosirea ei acolo. Și cum americanii nu au auzit de varză murată, artista a decis să o transporte ea cu avionul până acolo și a găsit și un mod inedit pentru a evita un dezastru olfactiv…

'Pentru Cătălina nu iau cu mine nici sarmale și nici cârnăciori, prefer să le fac acolo. Dar o să iau niște foi de varză, le bag cu mine, congelate. Le pun într-un pantof, le ascund în bagajul de cală. Iau vreo 40 de foi și le împachetez și ne prind tare bine la destinație. Le iau congelate ca să nu miroasă', a povestit Saveta Bogdan, pentru viva.ro.

Saveta Bogdan s-a pregătit și cu cozonac pentru fiica și ginerele ei. Asta cu atât mai mult cu cât, spune artista, nu merită să trimită prin poștă, întrucât acestea ajung târziu și nu mai sunt proaspete la destinație.

'Voi duce și cozonac de aici, pentru că nu am avut probleme. Îl duc azi și mâine dimineață ajung, este bine, dar să facă pachetul două săptămâni pe drum nu se poate. Pun totul sigilat, altfel nu se poate. Cârnăciori nu duc, pentru că nu am voie. Fiica mea le cumpără de la Chicago gata preparate. Este acolo un român care are un magazin cu tot ce îți dorești, ca în România', a mai spus Saveta Bogdan.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton