Cum se înțelege Vlad Gherman cu viitorii socri și ce părere au părinții lui despre Oana Moșneagu: "Asta a fost una dintre problemele pe care ea le-a întâmpinat în relațiile anterioare"

 Oana Pantazi
.

Cum se înțelege Vlad Gherman cu viitorii socri și ce părere au părinții lui despre Oana Moșneagu. Sunt tineri, frumoși, celebri și curând vor întemeia o familie, dar asta nu înseamnă că nu sunt supuși la aceleași teste ca muritorii de rând. Iar cel mai mare, pentru doi viitori însurăței, este relația cu părinții celuilalt. Iată ce povestește Vlad Gherman despre viitorii socri, dar și despre cum se înțlege Oana cu părinții lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum se înțelege Vlad Gherman cu viitorii socri și ce părere au părinții lui despre Oana Moșneagu. Cei doi actori s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Adela, iar de curând au început pregătirile pentru nuntă. Actrița a fost cerută în căsătorie în vara anului trecut, iar evenimentul se apropie cu pași repezi. Din fericire, Oana și Vlad au parte amândoi de o bună relație cu viitorii socri, după cum povestește chiar actorul, așadar nu vor exista piedici pe partea asta, cum se întâmplă în multe cupluri.

gherman-5-1-820×1024-1gherman-5-1-820×1024-1

Cum se înțelege Vlad Gherman cu viitorii socri

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt un cuplu foarte iubit de public și e greu de crezut că cineva nu ar putea să-i placă, dar, după cum spune actorul, viitoarea lui soție a întâmpinat probleme în fostele relații. De data aceasta nu a mai fost cazul fiindcă Oana a fost primită cu brațele deschise de părinții lui Vlad.

Citește si:Vlad Gherman și Oana Moșneagu fac nuntă cu 100-150 de persoane, pe 2 iunie 2024: „Am găsit o trupă, asta a fost cel mai greu, dar ne doream pe cineva să ne ridice invitații de la masă. Sunt bugete de la 5.000 euro și ajung la 20.000 de euro’

Citește și:Vlad Gherman și Oana Moșneagu au stabilit data nunții: ‘Vom dansa primul dans al vieții noastre împreună’ / Unde va avea loc evenimentul

Citește și:Tudor Chirilă a dezvăluit motivul pentru care concurenții de la Vocea României nu ajung cunoscuți: „Există o iluzie'. Artistul spune ce se întâmplă în culisele emisiunii

„Părinții Oanei mă plac foarte tare pe mine. Eu îi mai trimit tatălui Oanei poze cu noi, filmulețe. Oana, la fel, a intrat în grupul de familie, pe WhatsApp. E foarte drăguț, practic s-au așezat toate lucrurile. Ea e foarte încântată pentru că, o să dau puțin din casă, sper să nu se supere Oana, asta a fost una dintre problemele pe care Oana le-a întâmpinat în relațiile anterioare. Faptul că părinții partenerului nu o plăceau deloc.Ei, bine ai venit, iubirea mea, în această familie care te adoră!', a mărturisit Vlad Gherman pentru Unica.ro.

Ce părere au părinții lui Vlad Gherman despre Oana Moșneagu

Temerile Oanei Moșneagu s-au spulberat în momentul în care i-a cunoscut familia lui Vald, după cum spune actorul, părinții săi o iubesc foarte mult pe viitoarea lor noră. Mai mult, lucru extrem de important, mamele lor sunt în relații foarte bune, așadar cei doi îndrăgostiți au undă verde din toate părțile.

„Ai mei sunt disperați după Oana. O iubesc maxim, mai ales mama, deci nu mai poate. Mă bucură faptul că mama se înțelege cu mama Oanei. Foarte bine. Au fost și la concert împreună. Râd, își dau telefoane, își dau mesaje. Eu habar n-aveam, am aflat ulterior de la maică-mea. Tata la fel ', a mai spus Vlad Gherman pentru sursa citată.

Cine sunt nașii lui Vlad Gherman și ai Oanei Moșneagu

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au cunoscut în urmă cu doi ani, pe platourile de filmare ale serialului Adela, de la Antena 1. Actorul era despartit de Cristina Ciobănașu când a cunoscut-o pe Oana Moșneagu, iar între ei s-a înfiripat o poveste de dragoste frumoasă. Astă-vară, Vlad Gherman și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, chiar pe scenă, la finalul unei piese de teatru.

În fața tuturor celor prezenți, tânărul actor s-a pus în genunchi și i-a adresat Oanei Moșneagu marea întrebare. Copleșită de emoții, actrița a spus „DA', iar acum se pregătesc pentru marele eveniment din viața lor. Oana Moșneagu și Vlad Gherman se vor căsători civil și religios anul acesta și și-au au ales deja nașii. Conform celor doi îndrăgostiți, au decis ca părinții lor spirituali să fie actrița Anca Sigartău și soțul acesteia.

 „Nașii noștri vor fi Anca Sigartău și Dragoș, soțul ei. Sunt cei mai buni nași. Îi iubim foarte mult. Nu avem nevoie de mai multe perechi de nași’, a spus Oana Moșneagu în emisiunea Xtra Night Show.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton