Cum se înțelege Kamara cu iubita lui, Gabriella Nastas, după jumătate de an de relație: „Avem aceeași parolă la toate telefoanele. Banii ei nu îi vezi, îi cheltuie foarte repede...” / Cum gestionează gelozia

 Calin Maria Bianca
.

Kamara și iubita lui, Gabriella Nastas, detalii neștiute din relația de cuplu. Kamara și noua lui iubită, Gabriella Nastas, formează un cuplu de mai mult timp, însă o bună bucată de vreme au negat că au o relație pentru a fi siguri de sentimentele lor. Acum nu se mai ascund, ba chiar relația lor evoluează foarte frumos. Iată cum au făcut față la testul cuplului și ce detalii s-au aflat din intimitate!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În luna decembrie a anului trecut, artistul a confirmat relația cu bruneta și a dezvăluit că i-a cunoscut părinții. La rândul ei, Gabriella Nastas a ieșit în față și a vorbit și ea despre povestea lor de dragoste. E de la sine înțeles că lucrurile merg foarte bine între ei, mai ales acum, când au numeroase planuri de viitor împreună.

kamara-si-gabriella-nastaskamara-si-gabriella-nastas

Citește și: De ce și-au ascuns Kamara și iubita lui relația timp de un an: 'Nu am vrut să ne deranjeze…' Au și o afacere împreună / EXCLUSIV

Citește și: Kamara, despre relația dintre fosta soție și actuala lui iubită, Gabriella Nastas: „Și ea are relația ei. Nu putem să spunem acum că…'

Citește și: Oana Zăvoranu își vinde haine de 500.000 de euro: „Sunt puțin diferite, pentru că din 2018 până în 2024 mi s-au mai schimbat gusturile”/ Ce sumă ar vrea să obțină

Citește și: Monica Tatoiu a descoperit că are un frate secret în Canada: „Ne-am găsit și vine la București. Când am fost în America am aflat…” / Mai are și o soră în Cehia

Kamara și iubita lui, Gabriella Nastas, detalii neștiute din relația de cuplu

Kamara și iubita lui, Gabriella, au făcut testul cuplului recent, moment în care au scos la iveală mai multe detalii neștiute, precum și cine este mai gelos în relația lor. Bineînțeles, Gabriella Nastas a recunoscut că ea este cea geloasă, în timp ce artistul a spus că merge pe încredere și nu are insecurități.

„Ce spuneai? Nu sunt de aici! Nu neapărat că sunt geloasă, nu e vorba de gelozie! Ce este al meu, este al meu! El nu este gelos, are încredere probabil! O să vă traduc o vorbă din rusă. Un om spune: „Nu ai încredere în mine!'. Celălalt îi răspunde: „Păi în mine? În mine am încredere, în tine nu am!.„, a spus Gabriella Nastas pentru Ego.

„Corect, dar aici este un joc de cuvinte! Realitatea spune altceva. Când ești gelos înseamnă că ai o serie de insecurități! Eu așa simt. Nu am nicio insecuritate! Eu pot să fiu dezamăgit, maxim, dar nu gelos!„, a continuat Kamara.

Kamara și Gabriella Nastas au aceeași parolă la telefoane

În timp ce ea a reucnoscut că este geloasă, Kamara a menționat că el nu are astfel de probleme, ci merge pe încredere. Cu toate acestea însă, au dezvăluit că au aceeași parolă la telefon, ceea ce dă de înțeles că și lui îi place să aibă totul sub control.

„Da! Cum să nu? Avem aceeași parolă la toate telefoanele deținute. Astfel, există acces oricând! Eu nu sunt gelos, dar dacă ea e curioasă îi spun: „Dă-mi și mie să văd!'. Dacă cere, vreau și eu! Este echitabil.„, a spus Kamara.

Au banii la comun: „Banii ei nu îi vezi, îi chetuie foarte repede„

Nu sunt de mult timp împreună însă cu toate acestea, Kamara și Gabriella Nastas și-au dat seama că relația lor evoluează foarte rapid și că totul merge bine între ei, astfel că nu au mai așteptat și după ce s-au mutat împreună și-au pus și banii la comun. Printre altele, artistul a explicat că iubita lui cheltuie cei mai mulți bani, deși nu uită să-l răsfețe și pe el cu cadouri.

Banii ei nu îi vezi! Îi cheltuie foarte repede! Dar nu zic, îmi ia cadouri! Ce am în picioare este de la ea, spre exemplu!, a spus Kamara.

În continuare, iubita lui a explicat: „Acum nu stăm să numărăm banii, dar da! Eu îi zic ce am nevoie și dacă nu se poate, facem să se poată!„.

Nici Kamara nu a rămas fără replică la spusele iubitei: „Sau mai așteptăm să se poată! Nu putem tot timpul, trebuie să știi să te manageriezi dacă vrei să prosperi în orice! E foarte simplu să cheltui, suntem o societate consumeristă. Și ea are porniri: „Vreau să îmi cumpăr! Dar, de fapt, nu am nevoie!'. De multe ori și-a cumpărat ceva și a zis: „Eu nu port asta! O dau cadou!'. Nu dai nimic cadou!

Cine a făcut primul pas în relația lor

Printre altele, cei doi și-au adus aminte de începuturile lor, astfel că întrebați cine a făcut primul pas, Kamara a spus imediat că el. Totuși, la scurt timp și ea i-a demonstrat că-l place și vrea o relație cu el, explicația lor din prezent fiind „ne-am iubit înainte să ne întâlnim'.

Kamara: Eu, dar la 2 secunde mi-a zis și ea!

Gabriella: Noi ne-am iubit înainte să ne întâlnim, ne știm din alte vieți!

Kamara: Probabil că așa stau lucrurile!„, au spus cei doi pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton