Cum se întreține Dana Roba acum și ce noi acuzații îi aduce soțului, după ce a bătut-o cu ciocanul în cap: „Mi-a furat cei 20.000 de euro pe care-i aveam strânși”

 Calin Maria Bianca
.

Cum se întreține Dana Roba acum și ce noi acuzații îi aduce soțului, după ce a bătut-o cu un ciocan. Toată lumea a aflat faptul că Dana Roba a trecut prin cea mai mare traumă din viața sa în urmă cu o lună, când soțul s-a năpustit asupra ei și a bătut-o cu ciocanul. A fost la un pas de moarte, iar medicii erau 100% convinși că nu o să scape, conform declarațiilor făcute chiar de către vedetă. Din fericire, minunea s-a întâmplat, iar acum se află acasă, lângă fetițele ei, asta după ce a fost externată în urmă cu câteva zile. Totuși, ea era singura sursă de venit în casă, astfel că acum, mulți se întreabă ce o să facă acum pentru a se putea întreține atât pe ea, cât și fetițele!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum se întreține Dana Roba acum și ce noi acuzații îi aduce soțului, după ce a bătut-o cu un ciocan. Dana Roba a trăit calvarul vieții ei și a rămas cu urme și cicatrici adânci, acum fiind în faza de recuperare. Mai are de făcut încă trei operații conform declarațiilor ei, însă pe lângă acestea, trebuie să stea mai mult timp acasă pentru a se vindeca complet. Din nefericire, imediat după bătaie, soțul i-a furat 20.000 de euro din banii strânși, astfel că acum are nevoie de familia ei pentru a se întreține.

roba9-1roba9-1

Citește și: „Medicii au fost convinși că o să mor. El a premeditat tot. Când mă bătea, îi spuneam…” Dana Roba, primul interviu după ce soțul ei a desfigurat-o cu un ciocan și a fost operată pe creier

Citește și: Cum a supraviețuit Dana Roba în urmă loviturilor puternice de ciocan. Medicul Tudor Ciuhodaru: 'Depinde foarte mult de gravitate. Există și minuni, dar…'

Citește și: De la ce pornesc disputele dintre Răzvan Simion și logodnica lui, Daliana Răducan: „Trebuie să am și eu un cuvânt de spus'

Citește și: Andreea Bănică și-a mărit buzele. Cum arată acum: „Mi-a fost atât de teamă să…”

Cum se întreține Dana Roba acum și ce noi acuzații îi aduce soțului, după ce a bătut-o cu un ciocan

Dana Roba a dat recent un interviu, în care a ținut să precizeze clar că avea în jur de 28.000 de euro strânși, o parte pentru mașină, iar o parte pentru școala fetițelor, însă, într-un final a rămas cu foarte puțini, după ce încă soțul ei i-a furat 20.000 de euro. Vedeta nu poate să muncească momentan, fiind în faza de recuperare, și mai ales fiindcă nu poate să își folosească mâinile aproape deloc. Cu toate astea, întrebată de cum o să reușească să se întrețină, Dana Roba a mulțumit celor cărora a trimis bani în cont la început, când era în comă, dar totodată, a explicat că până își revine se va întreține cu ajutorul părinților ei.

'Eu nu mai pot să lucrez acum și mă doare foarte tare. Cei care au văzut numărul meu de cont au trimis cât au putut, 100 de lei, 200 de lei. Le sunt recunoscătoare. Mă voi întreține cu ajutorul părinților. Dar cred că Dumnezeu mă va face repede bine. Nu-mi mai simt nasul, dinții pe partea de sus nu-i mai simt, nu mai am miros… După ce mă voi opera, am convingerea că voi fi foarte bine. Înainte să pățesc asta, aveam strânși 20.000 de euro pentru mașină și 8.000 de euro pentru școala copiilor. Mi-a furat cei 20.000 de euro pe care i-am strâns. Dar Dumnezeu mă va ajuta!', a spus Dana Roba pentru CANCAN.

Dana Roba a cerut custodia totală a fetițelor

Mai mult decât atât, Dana Roba a apelat deja la un avocat foarte bun și a înaintat actele de divorț. Ba mai mult, își dorește ca legea să își facă datoria, iar încă soțul ei să primească pedeapsa pe care o merită, după ce ea a fost la un pas de moarte. Vedeta nu a vrut să audă de custodie comună după traumele prin care a trecut, așa că a cerut custodie totală pentru fiicele ei, protejându-le astfel de orice rău.

Da, da. Am un avocat foarte bun în Timișoara și am înaintat deja actele de divorț. Cu siguranță orice judecător va înțelege situația și mă va divorța. Doresc ca judecătorul respectiv să se gândească dacă aș fi fata lui și dacă ar păți ce am pățit eu, care ar fi cauza și motivele pentru care ar ajuta-o să divorțeze. Vreau să ajungă la închisoare, astfel merită să plătească. A vrut să mă omoare. Nu cred că îl va băga cineva în seama dacă el nu va dori să divorțăm. Doresc ca divorțul să-mi fie acordat de la primul termen. Înainte cu două zile trebuia să divorțez pe cale amiabilă și vroiam să rămân pe numele lui. Acum, după ce această traumă, nici vorbă. Va fi cel mai greu din lume ca eu să fiu pe numele Roba, iar copiii pe numele lui.„, a mai spus Dana Roba pentru sursa menționată mai sus.

Dana Roba: 'Toți medicii au fost convinși 100% că eu mor'

Dana Roba a fost operată timp de 9 ore pe creier, asta după ce soțul ei a bătut-o cu ciocanul până când aproape a omorât-o. Nimeni nu mai credea într-o minune, nici măcar medicii, care erau convinși 100% că nu o să scape cu viață în ciuda tuturor eforturilor făcute de ei. Totuși, Dumnezeu a vrut să trăiască, iar minunea s-a întâmplat, după cum se poate observat, astfel că în aceste momente vedeta este în faza de recuperare, acasă, alături de fiicele ei.

„Niciun medic nu mi-a garantat viața la cât de groaznică a fost bătaia. Mă mir și eu. Nu am putut să mă uit la pozele cu mine până azi noapte, a fost prima dată când m-am uitat și am rămas șocată, nu îmi vine să cred că sunt eu și consider că Dumnezeu mi-a dat o a doua șansă la viață. (…)

Toți medicii au fost 100% convinși că o să mor. Toți medicii mi-au spus că intru în operație, dar fără nicio șansă de viață.', a declarat Dana Roba la România TV.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton