Cum se mențin în formă Valentina Pelinel și Cristi Borcea, deși nu țin dietă. Adevărul despre intervențiile estetice: „Ambii am făcut și injecții cu botox…”

 Dumitrache Laura
.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de nouă ani și au trei copiii, pe Milan și gemenele Rania și Indira. Recent, fostul model a dezvăluit la ce renunță ea și soțul ei pentru a se menține în formă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au fost întotdeauna discreti cu viața lor personală. Cei doi au o familie minunată și se bucură de fiecare moment petrecut alături de copiii lor. Valentina Pelinel și soțul ei apelează deseori la numeroase tratamente faciale pentru a arăta mereu bine. Ba chiar folosesc botox pentru a fi tineri. Deși au trei copii împreună, cei doi soți își fac mereu timp pentru ei.

valentinapelinelborcea-2valentinapelinelborcea-2

Atât Valentina Pelinel, cât și Cristi Borcea țin foarte mult la imaginea lor și întotdeauna arata impecabil. Fostul model a dezvăluit care sunt intervențiile estetice și tratamentele la care ea și soțul ei apelează, dar și cum se mențin în formă.

Citește și: Ce studii are Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea: „Se trezește cineva să spună că mă așteaptă să-mi dau BAC-ul'. De ce și-a încheiat cariera de model, la 25 de ani

Citește și:Cum se înțelege Valentina Pelinel cu soacra ei, mama lui Cristi Borcea: „E genul de om cu care…”

Citește și:La 44 de ani, Dana Budeanu arată ca o puștoaică! Imagini rare din vacanța ei de lux: „Mănânc prăjitură în fiecare zi”

Citește și:Cum se simte Cătălin Botezatu, la o săptămână după ce i s-a montat un nou stent la inimă: „Asta este viața mea. A fost o decizie…'

Cum se mențin în formă Valentina Pelinel și Cristi Borcea, deși nu țin dietă

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt împreună de aproape zece ani. Au împreună trei copii minunați și au o familie fericită. Dincolo de viața de părinte, Valentina Pelinel și Cristi Borcea reușesc să-și facă timp pentru ei și au grijă de imaginea lor.

Deși au un program încărcat, Valentina Pelinel și Cristi Borcea fac sport în fiecare seară. Fostul model și afaceristul au mare grijă de imaginea lor, iar Cristi Borcea merge zilnic la sală pentru a se antrena.

„Investim în noi și în familia noastră, așa cum e normal să fie. E respect de sine să ai grijă de sănătatea ta și de felul cum arăți. Eu ratez oricând cu plăcere o ieșire în oraș în favoarea orei de aerobic, iar Cristi oricât de mult muncește zilnic, seara e la sală.

Fac sport zilnic în cursul săptămânii când sunt în București cu prietena mea, Luminița Nicolescu. Și uneori yoga. Mă ajută la mobilitate, respirație, deconectare de la orice stress. Am avut și câteva kilogame în plus acum vreo 15 ani. Cam 5-6 mai mult decât acum. Acum am 64, e greutatea mea ideală. Cristi face sală, aleargă pe bandă, dar și forță. Suntem ambițioși', a adăugat Valentina Pelinel, potrivit cancan.ro.

Valentina Pelinel: „Ambii am făcut injecții cu botox”

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au grijă de imagineam lor, iar atunci când e cazul apelează al ajutorul medicului estetician. Fostul model a dezvăluit că atât ea, cât și soțul ei își fac injecții cu botox și acid hyaluronic.

„Folosim fiole cu multivitamine, colagen, acid hyaluronic, pe care le alternăm, creme, măști. Facem și tratamente cosmetice și tratamente de stimulare a colagenului, precum și masaj facial. Ce-i drept, ne ajută și gena, și pentru asta le mulțumim părinților.Ambii am făcut și injecții cu botox în zona frunții. Mai nou, prefer Sculptra, un procedeu care stimuleaza propriul collagen', a declarat Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea nu țin dietă

Valentina Pelinel și soțul ei nu se abat de la niciun aliment. Cei doi consumă orice doresc și sunt extrem de pofticiosi. Mai mult, fostul model a dezvăluit că este o fire pofticioasă, dar își menține un echilibru, iar orele de sport zilnice o ajută să aibă o siluetă perfectă.

Din punct de vedere alimentar, nu evităm nimic, dar menținem un echilibru. Ne facem toate poftele. Din când în când mâncăm și cartofi prăjiți cu brânză rasă și roșii…Eu sunt cu covrigii, merdenelele și gogoșile. Lui Cristi îi plac dulciurile. Dar și când exagerăm, trecem pe pește, salate și sucuri.Asta e ideea, să menții un echilibru. Să mănânci e una din bucuriile vieții și merită orice efort'. a mai declarat Valentina Pelinel.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton