Cum se menține Adina Buzatu în formă la 46 de ani: "Ăsta e motivul pentru care am grijă de mine și nu din vreun complex sau vreo frică de îmbătrânire"

 Dumitrache Laura
.

Adina Buzatu este una dintre cele mai apreciate și cunoscute creatoare de modă de la noi din țară. La vârsta de 46 de ani are o siluetă de invidiat și are mare grijă de silueta ei. Vedeta este activă în mediul online, acolo unde postează multe imagini în costum de baie. Stilista a dezvăluit cum se menține în formă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adina Buzatu nu are nevoie de nicio prezentare, fiind cunoscută drept unul dintre cei mai apreciați designeri din România. De ani de zile îmbracă nume celebre din showbiz, iar ținutele sale atrag toate privirile. Adina Buzatu are o carieră de succes, dar nu uită să aibă grijă și de imaginea ei.

adina buzatuadina buzatu

Cum se menține Adina Buzatu în formă la 46 de ani. Adina Buzată se consideră o femeie împlinită, iar după o lungă căutare de sine, a descoperit cine este și cât de puternică a învățat să fie de-a lungul anilor. De asemenea, creatoare de modă acordă o mare atenție felului cum arată. Iată cum reușește să se mențină în formă!

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Adina Buzatu în cei 23 de ani de la divorțul de tatăl fiicei sale: „Am avut grijă să nu intre în viața noastră cineva care…”

Citește și:Oana Roman și Adina Buzatu, în plin scandal după moartea lui Stephan Pelger: 'Nu putem să cântărim afecțiunea așa cum cântărim un kg de brânză la piață…'. Ce reproșuri și-au adus

Citește și:Când și unde va fi înmormântată Natașa Raab. Actrița s-a stins din viață la 70 de ani, bolnavă de Parkinson

Citește și:De ce Iulia Vântur nu vrea cetățenie indiană, deși locuiește de 10 ani în India: „Eu sunt româncă. Nu-mi doresc să am…'

Cum se menține Adina Buzatu în formă la 46 de ani

Adina Buzatu este una dintre cele mai îndrăgite creatoare de modă din România. De ani de zile îi ajută pe bărbații din showbiz să poarte cele mai stilate costume. De asemenea, Adina Buzatu acordă mare atenție modului în care arată și are o siluetă impecabilă. La 46 de ani, creatoarea de modă are un trup de invidiat și primește numeroase complimente din partea bărbaților.

„Pentru că mă cunosc bine, am descoperit că mă plac, în perfecțiunile și imperfecțiunile mele, iar uneori mă ador de-a dreptu. Ăsta e motivul pentru care am grijă de mine și nu din vreun complex sau vreo frică de îmbătrânire. N-am niciun regret pentru trecerea timpului. Vremea ce-a trecut m-a împlinit și m-a adus aici, în acest moment al vieții în care sunt stăpână pe mine și pe direcția în care am hotărât că vreau să mă îndrept', a scris Adina Buzatu pe Instagram.

Ce sfaturi le oferă Adina Buzatu femeilor care vor să aibă grijă de imaginea lor

Adina Buzată este activă în mediul online, acolo unde îi ține la curent pe fani cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Vedeta și-a încurajat urmăritorii să meargă la un specialist pentru sfaturi personalizate. De asemenea, Adina Buzatu a dezvăluit ce implică întreținerea sa anuală. Creatoarea de modă practică Pilates, face sală și aerobic și urmărează un program de nutriție personalizat.

Totodată, Adina Buzatu face masaje faciale și tratament cosmetice de curățare facială prin microdermabraziune și cu spatula cu ultrasunete și jetpeel. Pentru calitatea pielii, Adina Buzatu își injectează vitamine, toxină butulinică și acid hialuronic în ten. „În afara operației de lip lift nu am intervenții chirurgicale la nivelul feței', a mai scris Adina Buzatu în mediul online.Creatoarea de modă apelează și la tehnica LPG, care constă în stimularea adipocitelor pentru eliminarea depozitelor de grăsimi din partea superioadă și inferioară a corpului.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton