Cum se menține Andreea Bălan suplă, deși mănâncă și dulciuri: „Nu-mi refuz nicio plăcere, dar știu să compensez”

 Tudorache Simona
.

Andreea Bălan reușește să arate spectaculos la 39 de ani, deși nu face mari sacrificii pentru asta. Solista nu refuză un desert bun, iar ciocolata e nelipsită din regimul ei de viață. Andreea Bălan recompensează, însă, cu orele pe care le dedică dansului alături de Petrișor, iar modul în care își creionează celelalte mese o ajută.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Artista recunoaște că uneori, la miezul nopții, nu își refuză câte o plăcere. Andreea Bălan servește cu plăcere biscuiți cu gem sau orice altceva îi face cu ochiul, dar greutatea ei nu a avut niciodată de suferit. Solista are o siluetă armonioasă și un trup bine lucrat și reușește să atragă cu formele ei.

andreea-balan-54-1andreea-balan-54-1

Cum reușește Andreea Bălan să rămână în formă

Andreea Bălan mănâncă dulciuri chiar și noaptea. Biscuiții cu gem sunt nelipsiți de la miezul nopții', a scris Andreea pe rețelele de socializare, acum ceva timp.

Andreea Bălan nu refuză un desert bun

Chiar dacă mai gustă câte un dulce, Andreea Bălan bea multă apă, iar această soluție pare că se dovedește benefică. Solista are de 20 de ani aceeași greutate.

Niciodată nu refuz o prăjitură bună și așa îmi mențin silueta, cu prăjituri, ciocolată și… cu multă apă, mult sport (o oră zilnic), mult dans (de 3 ori pe săptămână), masaj (de 3 ori pe săptămână) + alte activități cu efort intens. Nu-mi refuz nicio plăcere, dar știu să compensez', a mai spus Andreea Bălan pe Instagram.

Citește și: Cum l-a schimbat pe George Ivașcu divorțul de soție: „Cel mai trist într-o familie este…'. Actorul nu are copii, dar susține că ar fi fost un tată foarte iubitor

Citește și: Ce dietă ține Oana Mizil, după ce a slăbit: „Am trei mese pe zi. De exemplu, dimineața îmi fac…'. Vedeta are acum 53 de kilograme

Citește și: Cum își menține silueta Maria Dragomiroiu, la 68 de ani: 'Fără sacrificii nu se poate. Eu sunt o gurmandă. Dacă mi-e foame, mănânc…' Unde ține cântarul / EXCLUSIV

Citește și: „Kiki e însărcinată în trei luni, dar are ceva probleme”. Cum a reacționat Cristina Cioran, după ce Alex Dobrescu a susținut că este însărcinată pentru a doua oară cu el

Citește și: Mihaela Borcea și Sorin Rap se logodesc la biserică, la 12 ani de la divorțul vedetei de Cristi Borcea. De ce nu vor să căsătorească civil: „Fără acte. Acestea…'

Andreea Bălan se vede din nou mireasă

Andreea Bălan se vede pentru a doua mireasă. Artista se declară fericită alături de Victor Cornea și nu exclude ca în curând să ajungă din nou la altar. Andreea Bălan își dorește de această dată ca acest eveniment special din viața ei să aibă loc undeva la mare.

Solista are sentimente puternice pentru Victor Cornea, alesul ei, pe care îl însoțește și la meciurile de peste hotare. Sunt nedespărțiți și tot mai uniți, iar alături de cei trei copii pe care îi au din alte relații formează o familie frumoasă.

„Pe o plajă, la mare. Mai departe să fie. Doar pe cei apropiați i-aș vrea (n.r. – la nuntă). Aș vrea foarte restrâns, pentru că cealaltă a fost foarte zgomotoasă. Eram în altă perioadă atunci. Acum aș face ceva doar pentru sufletul meu, cu apropiații’, a declarat Andreea Bălan, în cadrul emisiunii „Vacanță de vedetă’, de la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton