Cum se menține Cristina Cioran în formă, după ce a devenit mamă. Ce preferințe culinare atipice are: „Știu, sună ciudat, dar îmi place...”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cum se menține Cristina Cioran în formă, după ce a devenit mamă. Blondina ne-a vorbit despre pasiunea ei legată de mâncare și gătit și spune că îi place să arate că știe să facă și altceva. Într-un interviu pentru viva.ro, ea a spune că mulți o întreabă și acum de unde știe să prepare bucatele delicioase pe care le face, mulți neștiind despre pasiunea ei până acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum se menține Cristina Cioran în formă, după ce a devenit mamă. Vedeta ne-a povestit că merge mult pe jos, pentru că nu prea găsește locuri de parcare în București și renunță la mașină. Aceasta este o persoană matinală și ziua începe pentru ea la ora 8:00. Primul lucru pe care-l face este să o ducă pe fiica ei la grădiniță și abia apoi se ocupă de celelalte treburi.

275298777_5607074952641228_1391642144143771270_n275298777_5607074952641228_1391642144143771270_n

Citește și: Cristina Cioran și-a lansat propria emisiune culinară online și revine în televiziune: „Când am văzut că o iau razna cu greutatea, am zis să învăț să gătesc sănătos'

Citește și: Alex Dobrescu e disperat să se însoare cu Cristina Cioran, dar ea își caută alt iubit: „Ies în oraș, mă distrez”

Citește și: De ce s-a înscris Florina Mărcuța la Teologie: „Am licența, mă pregătesc. Se întâmplă în viață să ai chemări…'. Fosta soție a lui Bebe Cotimanis ajută la restaurarea unei biserici din București / EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte Mioara Roman după operație: „Era extrem de slăbită când a ieșit din spital”. Oana și Catinca și-au vizitat mama împreună la cămin

Cum se menține Cristina Cioran în formă, după ce a devenit mamă

Cristian Cioran are o emisiune culinară, se ocupă de Ema și face tot posibilul să se mențină în formă. Vedeta spune că este matinală, dar seara, la orele 22:00, nu mai rezistă. Într-un interviu pentru viva.ro, blondina vorbește despre pasiunea ei culinară și ne spune de când are aceste veleități.

Ce faci, draga mea? Mă bucur să te revăd.

Și eu mă bucur să te revăd. Sunt trezită de dimineață. Să știi că îmi place să mă trezesc de dimineață, pentru că sunt o persoană matinală. Îmi place să îmi încep ziua de la primele ore ale dimineții, dar pic seara, efectiv leșinată, pe la orele 22:00. Aș prefera așa, ca toate activitățile să se termine pe la ora 20:00 și apoi să te duci la culcare. De când s-a schimbat ora, m-am dat peste cap. Îmi este un somn de abia rezist până la ora 22:00.

Cristina Cioran: „Merg pe jos, mult'

Se spune că așa ar fi sănătos, cum făceau bătrânii noștri pe vremuri, de se trezeau cu soarele odată…

Ei, chiar așa devreme nu. Dar pe la ora 8:00 sunt gata, în picioare, pentru că trebuie să o duc și pe Ema la grădiniță până la 8:30, deci sunt pe repede, așa, dimineața. Mai devreme mi-e mai greuț, dar dacă trebuie…

Ce faci să te menții în formă?

Merg pe jos, mult. E mai bine că nu găsești locuri de parcare. Și dacă prind un loc… e bătaie pe el.

La un moment dat, mergeai cu o trotinetă electrică…

Da. Am fost și cu trotineta. Am și trotinetă, și bicicletă… tot ce trebuie. Dar în perioada aceasta, pentru că nu prea sunt locuri de parcare în București, las mașina și o iau pe jos.

Cum merge cu gătitul? Cu YouTube-ul?

Foarte bine merge treaba. Și mă bucur mult de tot că am parteneri care îmi susțin acest proiect și mă susțin pe mine și mă fac să mă simt extraordinar. Și mă încurajează. Nu mă așteptam să fie răspunsuri pozitive în acest sens, îmi doream, dar nu mă așteptam… Mă bucur tare mult că e așa.

De mică ai avut veleități din acestea?

Da. De când mă știu, gătesc. E adevărat că știu, dar nu am ieșit până nu demult cu aceste lucruri. Că mulți m-au și întrebat, 'De unde știi tu să gătești așa?' Am lăsat și eu să mai fie câte o surpriză. I-am lăsat pe alții o perioadă lungă de timp și acum m-am gândit că e momentul meu să fac asta și e vremea mea. Să arăt și alte talente ascunse.

Cine o ajută pe Cristina Cioran să-și crească fiica

Ema ce face?

Ema e la mama în perioada aceasta. E fericită, bine. E sănătoasă și asta mă interesează cel mai mult.

De o vacanță e loc?

Da, ar fi loc și de o vacanță. Așa, câteva zile, nu prea mult. Dar, nu vezi, pe de altă parte, la noi a ajuns să fie cel mai sigur loc din Europa?!

Cristina Cioran: „Știu, sună ciudat, dar îmi place pâinea prăjită cu unt și mămăliga cu unt'

Că tot am vorbit atâta despre gătit, care sunt mâncărurile tale preferate? Sau care-ți plac cel mai mult să le prepari?

Îmi place să fac mâncare proaspătă. Nu îmi place să fac aceeași mâncare. Fac chestii noi. Mâncarea mea preferată? Îmi place foarte mult salata de vinete și o fac cu foarte puțin ulei, așa, cremoasă. Îmi iese extraordinar de bine. Și știu sună ciudat, dar îmi place pâinea prăjită cu unt și mămăliga cu unt. Și, nu știu, chestii simple, rapide. Îmi place mâncarea de acasă.

Dar de la bunica, de ce îți aduci aminte?

De la ea îmi aduc aminte de minciunele. Minciunele le spunea. Erau ca niște biscuți, să spun așa, făcuți la cuptor, făcuți cu zahăr deasupra. Era un romb, se trăgea un romb, se tăia în mijloc și se trăgea un colț prin rombul acela și se băgau la cuptor. Erau extraordinari de buni. Minciunele le spuneau…

Cristina Cioran făcea bani din colindat, în copilărie

Altă amintire din copilărie? Că tot vine Crăciunul și se apropie și colindatul… Ai fost cu colindul?

Am fost, da, cu colindul. Era o tradiție foarte frumoasă.

Știu că pe vremuri făceai și un bănuț...

Da, da. Se făceau bănuți din colindat. Acum, în schimb, nu aș merge cu colindul și nu aș lăsa nici copilul, sincer. Sunt alte vremuri, nesigure.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton