Cum se menține Gheorghe Gheorghiu în formă, la 68 de ani: "Moartea nu mă va găsi prea curând"

 Laciu Andreea
.

Cum se menține Gheorghe Gheorghiu în formă, la 68 de ani. Artistul în vârstă de 68 de ani este parcă neschimbat de multă vreme, iar vârsta din buletin pare să nu corespundă cu înfățișarea lui. Mai mult decât atât, este cât se poate de activ atât în viața profesională, cât și în cea personală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum se menține Gheorghe Gheorghiu în formă, la 68 de ani. Mai are doar câteva luni până ce atinge pragul vârstei de 69 de ani, însă este într-o formă fizică de invidiat. Se simte foarte bine, se bucură de statutul de bărbat căsătorit, dar nu uită nici de fanii săi. Susține și acum o mulțime de concerte, spre bucuria celor care îl admiră ca artist. Acum a dezvăluit cum reușește să facă toate astea cu succes.

gheorghe-gheorghiu-1gheorghe-gheorghiu-1

Cum se menține Gheorghe Gheorghiu în formă, la 68 de ani

El susține că asul din mânecă este reprezentat de Sfântul Gheorghe, cel al cărui nume îl și poartă. Se simte foarte încrezător datorită protectorului său spiritual, iar asta îl face să se bucure mai mult de fiecare experiență de viață pe care o trăiește.

„Sunt un victorios din capul locului! De ce? Fiindcă port numele unui sfânt cu totul special. Un tip căruia nu i-a fost frică de nimic la vremea sa, care mă face și pe mine să fiu foarte încrezător în soarta mea, mai de fiecare dată. Poate acesta e și unul dintre motivele pentru care am avut nebunia de a străbate țara, dar și bune părți din această lume, în lung și în lat!', a dezvăluit Gheorghe Gheorghiu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Citește și: De ce și-a lăsat Gheorghe Gheorghiu soția în America, după nuntă. El își petrece vara în România:”Am avut câteva…”

Citește și: În ce relații au rămas Roxana Ciuhulescu și fostul ei soț: „Nu suntem prieteni'

Citește și: Cum a reacționat Oana Sârbu după ce Gheorghe Gheorghiu a spus că ar petrece o noapte cu ea: „Era mai sangvin, așa…”

Citește și: Cum a reacționat Adriana Bahmuțeanu după ce Silviu Prigoană a felicitat-o pentru logodnă. Cei doi au fost căsătoriți de 5 ori

Ce îi spun fanii români atunci când îl întâlnesc

Cu toate că mare parte din viață și-o petrece în America, acolo unde este pentru el cea de-a doua lui casă, artistul concertează des și în țara natală. Toți cei care îl întâlnesc sunt plăcut impresionați de faptul că Gheorghe Gheorghiu parcă nu s-a schimbat deloc de atât de mult timp. Acesta a explicat că e o fire activă, obișnuind să „colinde lume în lung și-n lat'.

„În ultimii ani, în special pe Litoral, pe plajă, dar și în alte orașe ale țării, sute de oameni m-au întrebat cum reușesc să rămân neschimbat. Toți au remarcat că reușesc să mă mențin tânăr! Ce le poți spune oamenilor în asemenea situații? Zâmbesc, le dau dreptate și intru în vorbă cu ei! În fond, e tare plăcut să constați că reușești să faci lucruri care sunt pe placul fanilor!

Eu cred că am o relație specială cu timpul. Acesta mă caută la o anumită adresă și cum nu mă găsește acasă își promite că va reveni. Când se întoarce, tot de negăsit sunt. Fiindcă eu prefer să colind lumea asta în lung și-n lat. Spre exemplu, în ultimele zile am fost la Oradea, Iași, Onești, Târgu Neamț.

Iar acum mă îndrept spre Venus, locul unde prefer să-mi petrec zilele pe litoral, în vacanța mare. În ceea ce mă privește, trag nădejde că nici moartea nu mă va găsi prea curând. În fapt, îmi propun mai degrabă s-o caut eu pe ea, decât ea pe mine!', a adăugat el.

Ce spunea Anca Țurcașiu despre Gheorghe Gheorghiu

S-au iubit la nebunie cu ani în urmă. Nu au ținut cont de gura lumii, deși el era mai în vârstă decât ea cu 16 ani. Deși relația lor a ajuns la final, Anca Țurcașiu își amintește și acum cu drag de acea perioadă frumoasă din viața lor.

„El şi acum e un copil mare, şi atunci era mult mai copil decât mine. Chiar dacă era cu 16 ani mai mare! Cânta toată ziua la chitară, râdea, mă pupa încontinuu, ţopăia pe stradă ca un copil, iar eu veneam după o relaţie mai serioasă, mai academică, nu ştiu cum să spun, din care probabil că am sărit pentru că a fost o gură de aer.

Am suferit mult. Mergeam pe stradă şi plângeam. Mi se părea nedrept ce trăiam. Aşa că, atunci când am primit invitaţia să plec în turneu în SUA pentru o lună, nu am stat pe gânduri', povestea în trecut Anca Țurcașiu, pentru revista Tango.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton