Cum se menține în formă Cosmina Păsărin. Secretul siluetei sale: "Am grijă să nu mănânc..."

 Dumitrache Laura
.

Cum se menține în formă Cosmina Păsărin. În urmă cu câțiva ani, Cosmina Păsărin era o prezență constantă în showbiz. De la o vreme, bruneta a devenit o persoană discretă cu viața sa personală. Recent, vedeta, în vârstă de 39 de ani a dezvăluit cum își menține silueta de invidiat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

La aproape 40 de ani, Cosmina Păsărin are o siluetă de invidiat, iar multă lume se întreabă care sunt secretele ei. În cadrul unei emisiuni tv, vedeta a vorbit despre trucurile de frumusețe pe care le folosește. Spre surprinderea multora, fosta prezentatoare tv nu face eforturi imense.

Cosmina PasarinCosmina Pasarin

Cosmina Păsărin s-a făcut remarcată în postura de ispită într-o emisiune TV, dar acum a ales să stea departe de lumina reflectoarlor. Cosmina a ales o nouă cale în viață, lăsând în urmă celebritatea. În urmă cu câțiva ani, vedeta a avut o relație de lungă durată cu George Vintilă,.

Citește și: Ce nu suportă Cosmina Păsărin la un bărbat:”Nu îmi place dacă e gelos…”

Citește și: De ce nu are Cosmina Păsărin iubit:„Am simțit atracție puternică, dar…'

Citește și: Cum arată mama Adelei Popescu la 68 de ani. Seamănă ca două picături de apă

Citește și: Răzvan Fodor, mesaj neașteptat în ziua în care Irina a plecat în America Express:„Mai bine să mă evite o perioadă'

Cum se menține în formă Cosmina Păsărin

Cosmina Păsărin a devenit cunoscută datorită show-ului TV Vara ispitelor', difuzat de Pro TV. În ultimii ani, vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor, adoptând un nou stil de viață. La aproape 40 de ani, Cosmina Păsărin reușește să arate foarte bine, având o siluetă de invidiat. Recent, vedeta a mărturisit că nu face eforturi mari pentru a arăta bine și susține că poate mânca orice își dorește. Așadar, vedeta se poate mândri cu o genă foarte bună. Chiar și așa, Cosmina Păsărin are mare grijă la alimentație.

„Mănânc orice, oricând, la orice oră, mă ajută materialul genetic mult. Am făcut și sport în trecut. Am grijă să nu mănânc tot timpul produse alimentare care mă îngrașă.Am perioade în care nu mănânc carne, 3-4 zile într-o săptămână. Nu am ținut cure de slăbire, nici de detoxifiere', a mărturisit Cosmina Păsărin.

Cosmina Păsărin, secretele frumuseții sale

Cosmina Păsărin susține că este adepta frumuseții naturale, acesta fiind și motivul pentru care nu a renunțat niciodată la culoarea părului său. De asemenea, vedeta a declarat că demachierea este foarte importantă pentru o femeie. Așadar, Cosmina susține că folosește creme de hidratare pentru a avea un ten impecabil.

„Mai fac din când în când combinații pentru îngrijirea tenului, dar nu este un obicei pe care îl am constant. Folosesc creme de hidratare, sunt foarte atentă când vine vorba de demachiere. Nu fac ceva în mod deosebit și nu prea îmi bat capul', a mai povestit ea.

Cu ce se ocupă Cosmina Păsărin

După ce s-a retras din lumina reflectoarelor, Cosmina Păsărin s-a reprofilat. Vedeta a ales să stea în spatele reflectoarelor, urmând o serie de cursuri de wedding planner. Mai exact, Cosmina a devenit organizator de nunți.

Am făcut niște cursuri de wedding planner, mi-aș dori să mă ocup de organizarea nunților pe viitor… Eu am o viață foarte activă, dar mai puțin vizibilă, mă axez pe prezentările de evenimente… M-am concentrat mai mult pe pasiunile mele”, declara Cosmina într-un interviu pentru Antena Stars, în urmă cu un an.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton