Cum se menține în formă Florentina Opriș. La 55 de ani, vedeta are o siluetă ca trasă prin inel: „Am momente când nu mănânc deloc carne sau...”

 Radulescu Ruxandra
.

Cum se menține în formă Florentina Opriș. Florentina Opriș, una dintre cele mai în formă vedete din showbiz-ul românesc, este prezentatoarea emisiunii „Sport, dietă și o vedetă”. S-a făcutt remarcată atât datorită trupului tonifiat, cât și a sfaturilor pe care le oferă femeilor care vor să-și îmbunătățească condiția fizică și starea de bine. Florentina Opriș este adepta unei vieți echilibrate, de aceea susține că dietele drastice nu i se potrivesc.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum se menține în formă Florentina Opriș. Florentina Opriș și-a construit o carieră din sfaturile pe care le oferă celor care vor să slăbească câteva kilograme, sau să se mențină într-o formă cât mai bună. Prezentatoarea emisiunii „Sport, dietă și o vedetă” arată extraordinar, iar la vârsta de 55 de ani reușește să-și păstreze energia prin exerciții fizice și alimentație sănătoasă. Vedeta a declarat că nu este adepta regimurilor stricte, chiar dacă unele sunt foarte la modă, cum ar fi dieta postului intermitent. Iată cum reușește Florentina Opriș să aibă o siluetă de invidiat.

343127103_1207883989915370_6020381914100204898_n343127103_1207883989915370_6020381914100204898_n

Cum se menține în formă Florentina Opriș

Florentina Opriș a spus care este secretul unie siluete armonioase, indiferent de vârstă. Vedeta a menționat că are perioade scurte când renunță la carne, deși nu este vegetariană. Nu-și refuză dulciuri, din când în când, fiind de părere că importantă este cantiatea. Florentina Opriș a declarat că a încercat să țină dieta postului intermitent, însă nu a fost metoda potrivită pentru ea.

Citește și: Cătălin Cazacu, acuzații dure la adresa fostei sale iubite, Ramona Olaru: „Am fost scuipat”. Cum a reacționat asistenta TV

Citește și: Loredana Groza, apariție îndrăzneață la un concert în Slobozia. „Fenomenală, ca o zeiță!”/ GALERIE FOTO cu cele mai sexy ținute la 53 de ani

Am momente când nu mănânc deloc carne sau când dulciurile devin parte din meniul meu, o parte sau de două ori pe lună. Îmi plac dulciurile, doar că acum nu mai simt nevoia să mănânc atât de mult dulce. Am învățat să nu îmi pun opreliști. Dacă simt nevoia mănânc, importantă e cantitatea.
Am încercat postul intermitent, dar pentru mine nu funcționează, nu a funcționat niciodată, asta pentru că organismul are o memorie și, în memoria organismului meu, metabolismul se accelerează prin prisma meselor regulate și prin exerciții fizice regulate
', mărturisește Florentina Opriș, pentru UNICA.RO.

Florentina Opriș, despre farmecul fiecărei vârste, cu sau fără kilograme în plus

Florentina Opriș se declară împăcată cu silueta actuală, menționând că a învățat să accepte schimbările prin care trece corpul odată cu vârsta. De aceea, nu s-ar mai vedea la fel de slabă, ca atunci când avea 30 de ani.

Cel mai mult am avut trei kilograme peste greutatea normală. Asta s-a întâmplat acum mulți ani, din cauze emoționale, și nu am vrut să fac nimic, eu cred că organismul avea nevoie să se protejeze oarecum. După s-au dus. Acum nu mai am greutatea pe care o avem la 30 de ani, dar la 55 de ani, pe care i-am împlinit, am o greutate care zic eu că se potrivește vârstei mele. Nu m-aș mai vedea acum atât de slabă și atât de preocupată de asta, pentru că fiecare vârstă are farmecul ei, chiar dacă ai un kilogram sau două în plus', mai spune ea.
FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton