Cum se menține în formă Irina Loghin, la 82 de ani: "Mustul cu hrean, pe care îl consum toamna"

.

Irina Loghin are 82 de ani, dar pentru faimoasa artistă de muzică populară vârsta este doar un număr. Are spiritul tânăr și o energie incredibilă, pe care o consumă făcând sport zilnic. Mai mult, interpreta are și un secret care o ajută să-și mențină sănătatea la cote maxime, secret pe care l-a împărtășit și fanilor săi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Irina Loghin, are, la 82 de ani, nu doar o sănătate de invidiat, ci și un tonus extraordinar. Face sport și este adepta dictonului mens sana in corpore sano. Artista are și o mulțime de trucuri de înfrumusețare, pe care nu s-a sfiit să le facă publice pentru fanii ei, dar și un aliat de nădejde naturist, care o ajută să rămână sănătoasă în această perioadă.

irina-2-1-576×1024-1irina-2-1-576×1024-1

Cum se menține în formă Irina Loghin, la 82 de ani

Irina Loghin are un stil de viață sănătos, respectă cu religiozitate un regim alimentar pe care l-a adoptat cu ani în urmă şi face foarte multă mişcare în aer liber, aproximativ 14 km în fiecare zi. Are grijă să consume numai alimente sănătoase, a renunţat la carne de 50 de ani (consumă doar peşte) și optează pentru multe verdeţuri, fructe şi soia.

Citește și: De ce a făcut Irina Loghin o formă ușoară a bolii COVID-19. Are un sistem imunirar de invidiat: la 80 ani, face zilnic două ture de Herăstrău și mânăncă sănătos de-o viață

Citește și: Cum se ferește Irina Loghin de boli, la 82 de ani. Băutura pe care o consumă în fiecare dimineață

Citește și: Ramona de la Clejani și-a retras plângerea depusă la Poliție împotriva lui Fulgy: „Am decis să iert'

Citește și: Daniel Iordăchioaie a scăpat de dosar penal, după ce a condus fără permis.Motivarea judecătorului

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă croitoreasa care a câștigat Românii au Talent.Ana Maria Pantaze este de nerecunoscut

În afara ceaiului de cătină, extrem de bun pentru imunitate, pe care-l consumă în fiecare dimineață, artista mai are un secret, care-i dă un boost de energie incredibil. Este vorba despre elixirul său minune, preparat din must.

„Mustul cu hrean, pe care îl consum eu toamna, este preparat după o rețetă a mea, are un gust extraordinar şi se face în felul următor: Peste mustul obţinut din struguri, căpşunică se numeşte soiul, am pus hrean dat prin blender. Se pune circa 250 de grame de hrean, la o damigeană de 25 de litri', spune Irina Loghin, conform Click.

Cum scapă artista de stres

De când se știe, Irina Loghin este o persoană credincioasă, iar acest lucru a ajutat-o mereu să depășească problemele. Artista a învățat, încă de când era copil să se roage Maicii Domnului sau Tatălui ceresc, iar acest lucru i-a oferit mereu o stare de liniște și de satisfacție interioară, indiferent de situația în care se află sau la cât stres este supusă.

Irina Loghin susține că rolul rugăciunii e acela în primul rând de a ne elibera de stres și de grijile zilnice.

„Când mă rog am fost învățată să nu mă gândesc la grijile cu care mă confrunt, la nu știu ce probleme. Nu trebuie să le lași deoparte. Rugăciunea trebuie făcută cu respect față de cel de Sus și cu credință că spusele tale vor fi ascultate.

Nu trebuie să spui de fiecare dată ca la carte toate rugăciunile pe care le știi. Eu de multe ori folosesc și cuvintele mele, simple, prin care mă plâng sau îi spun simplu că-i mulțumesc pentru una sau pentru alta.

Rugăciunea mi-a dat mereu o stare de bine. Iar atunci când spun rugăciunea dedicată Maicii Domnului parcă mă transpun, parcă nu mai sunt eu. Celor care nu mă cred să încerce să facă rugăciunea asta. Nu e scurtă, dar e atât de frumoasă!’, a declarat Irina Loghin pentru impact.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton