Cum se menține Minodora de când a slăbit 40 de kilograme. Ce reguli alimentare respectă: „Niciodată nu mănânc până mi se umflă stomacul. Nu mă culc mâncată"

 Tudorache Simona
.

Minodora și-a schimbat radical stilul de viață de când a slăbit 40 de kilograme. Artista mănâncă cumpătat, nu face excese, iar astfel reușește să se mențină. Solista ia ultima masă cu cinci ore înainte de culcare și face și sport, iar rezultatele se văd. Mionodora reușește să uimească pe toată lumea cu noul look.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Minodora a trecut și prin mici schimbări estetice de când a pierdut din kilograme, dar intervențiile care au urmat nu au fost deloc ușoare. Recuperarea a fost complicată, iar asta a adus-o pe solistă în pragul depresiei.

minodora-11minodora-11

Cum se menține Minodora de când a slăbit 40 de kilograme

Minodora are o altă alimentație de când a slăbit și arată mai bine ca niciodată. „Mănânc absolut orice dar în cantități mici. Niciodată nu mănânc până mi se umflă stomacul. Nu mai am senzația asta de de preaplin de mulți ani de zile. Nu mă culc mâncată. Mănânc cu 4 – 5 ore înainte de culcare. Când nu am concerte, eu la 22:30 sunt în pat, dorm. Ultima masă e pe la șapte. Cu trei ore jumătate înainte să dorm nu mai pun nimic în stomac', a declarat Minodora, conform Spynews.

Minodora are altă alimentație, dar face și sport

Solista are niște reguli bine stabilite în privința meselor, dar face și mult sport. Minodora ridică greutăți, face abdomene și bandă. „Fac și sport, fac bandă. Cu niște greutăți la mănă de câte 2 kg, îmi pun și la picioare, și am și o bandă care se ridică așa ca și cum ai merge pe munte, e cu înclinație. O dau la înclinație 15. Ce e foarte mișto e că o am în fața televizorului și îmi pun acolo un concert, un film, și nici nu-mi dau seama când trece timpul. Măcar 45 de minute fac de mers mai rapid. Eu nu sunt cu alergatul, însă mă ajută treaba asta pentru tonifiere. Mai fac abdomene, îmi place să fac, fac 50 de abdomene 100, a mai spus Minodora.

Citește și: Rodica Mandache, premiată la Gala Premiilor Gopo 2024, la vârsta de 80 de ani. Ce a spus despre Marius Manole: „Bagabontul de Manole are…'

Citește și: Mihai Albu, primul Paște fără mama și fratele lui. De ce nu o va avea alături nici pe Mikaela, fiica lui: „Nu ne-am mai văzut de patru săptămâni”

Citește și: A murit actorul Constantin Cojocaru. Mesajul dureros al actriței Maia Morgenstern: „Acum punem fotografii. Acum ne doare, dar…”

Citește și: Viorica de la Clejani a suferit o operație complicată: „Am văzut și auzit tot timp de trei ore. Aveți grijă de sănătatea voastră'. Cum se simte acum

Ce schimbări estetice a bifat Minodora

De când a dat jos mai multe kilograme, Minodora a trecut și pragul medicului estetician pentru câteva schimbări.

„Nu a fost ceva grav. Eu am slăbit foarte multe kilograme și mai fac niște „ajustări', în sensul în care am avut parte de o intervenție chirurgicală în zona feței, un lifting de gât și gușă. A fost cu anestezie generală, a durat 4 ore. Am 10 zile de la operație, urmează să merg la control. Sunt umflată, dar se mai retrage', declara, la un moment dat, Minodora, pentru Spynews. Întervenția a fost fost una complicată și a marcat-o pe artistă. „A fost o operație destul de grea din punctul meu de vedere. Am avut multe intervenții de când am slăbit, am făcut și abdominoplastie și ridicare de sâni, că am slăbit 40 de kilograme, dar asta parcă a fost cel mai greu de dus pe picioare, poate și din cauza faptului că e în zona feței și e mai greu de gestionat. Am dormit numai pe spate, sunt tăiată după ureche', povestea Minodora.

De ce a ajuns Minodora în pragul depresiei

Starea prin care a trecut a adus-o pe Minodora în pragul depresiei. A fost nevoită să doarmă doar pe spate și să se luptea cu usturimea. „Am stat doar o zi internată în spital, după care am plecat acasă, dar greu… La un moment dat am intrat și în depresie vreo 2 zile, din astea 10 de recuperare, a fost greu. Nu au fost dureri, că totul e amorțit, doar usturime așa, că te ustură. Nu poți să dormi decât pe spate, nu au existat dureri, ci discofort. Acum eu fiind probabil și obosită psihic, căci abia ce ne-am întors din America, acolo unde am fost în turneu o lună și jumătate, s-au acumulat așa. Capul a fost amorțit cu totul', a mărturisit ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton