Cum se menține Ramona Bădescu în formă, la 55 de ani: „Se văd sacrificiile pe care le fac. E bine când îți e poftă de ceva să îi dai organismului, dar...”

 Tudorache Simona
.

Ramona Bădescu are o siluetă de invidiat la 55 de ani. Vedeta recunoaște că face multe sacrificii pentru a se menține în formă. Ramona Bădescu este adepta unui stil de viață sănătos, dar e și prietenă cu mișcarea, iar toate astea o ajută să câștige lupta cu kilogramele.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Actrița se bazează pe fructe și legume, dar atunci când are poftă de ceva nu ezită să guste. Nu face, însă, excese. Ramona Bădescu trăiește tot mai intens de când a devenit mămică, pentru că Ignacio are o energie debordantă la patru ani și o solicită foarte mult.

ramona-badescu-67ramona-badescu-67

Ce dietă de viață are Ramona Bădescu la 55 de ani

Ramona Bădescu uimește cu corpul ei tonifiat. Actrița are 55 de ani, dar pare de 35. Regimul urmat de Ramona Bădescu are la bază câteva reguli simple, dar dă rezultate.

Îmi face așa mare plăcere că se văd sacrificiile pe care le fac. Nu este așa simplu, dar nici complicat. Am un stil de viață sănătos, fac mișcare, dar în același timp e bine ca atunci când îți dorești ceva sau îți e poftă de ceva să îi dai organismului, dar în cantitate mică', a spus Ramona Bădescu pentru Spynews.ro.

Ramona Bădescu adepta fructelor și legumelor

Ramona Bădescu a explicat și cum arată programul ei alimentar într-o zi, dar și ce obișnuiește să aibă pe masă la micul dejun de fiecare dată.

Dimineața beau un suc de rodie care este foarte bun, am terminat cu portocalele. O perioadă îmi făceam fresh de portocale, dar încerc să păstrez fructele de sezon. Chiar dacă ai căpșuni și cireșe o bună perioadă din an, încerc să mănânc fructele și legumele de sezon, multe', a declarat Ramona Bădescu pentru Click.

Citește și: Fiul Monicăi Anghel a fost operat. Medicii i-au scos tijele de la picior, la un an de la accident: 'Trebuie să stea liniștit măcar două săptămâni și abia…' Cum se simte adolescentul / EXCLUSIV

Citește și: De ce s-a despărțit Adriana Bahmuțeanu de George Restivan fără niciun regret: „Nicio femeie nu pleacă de bunăvoie dintr-un palat. Ni s-au schimbat prioritățile'

Citește și: Adriana Irimescu dezvăluie că a plecat din casa familiei abia la un an de la divorțul de Adrian Titieni: „Când am considerat că misiunea mea de mamă-cloşcă s-a încheiat”. Cum se înțelege în prezent cu fiul și fiica ei / EXCLUSIV

Citește și: Cristina Ich s-a despărțit din nou de Alex Pițurcă: „A fost tot timpul un bărbat râvnit de femei. Am știut…' / Luna trecută, fostul ei iubit a fost surprins alături de fiica Andreei Berecleanu

Ignacio nu lasă pe Ramona Bădescu să se îngrașe

Chiar dacă are respectă cu sfințenie o dietă de viață, Ramona Bădescu reușește să se mențină în formă și cu ajutorul fiului ei, care nu stă locului o clipă.

Mă pune la alergări, pentru că fiul meu e un titirez și așa că fac multă mișcare. Viața mea s-a schimbat radical, s-a schimbat în bine, în minunat, într-un miracol în care continui să trăiesc și astăzi, s-a schimbat în momente dificile, pentru că a fi mamă nu este ușor, dar se învață', a mai spus Ramona Bădescu.

.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton