Teo Trandafir a povestit nu o dată cum se menține la aceeași greutate de ani buni, după ce a slăbit nu mai puțin de 60 de kilograme. Dacă cei mai mulți care au încercat diete diverse se luptă cu efectul yo-yo, Teo a reușit să rămână la aceeași greutate după ce a slăbit. Iată care este secretul!
CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!
Cum se menține Teo Trandafir la aceeași greutate, după ce a slăbit 60 de kilograme. Sunt ani buni de când Teo Trandafir a slăbit în urma unei operații de micșorare a stomacului, după ce, până atunci, încercase zeci de diete. Efectul yo-yo și-a spus întotdeauna cuvântul și vedeta nu reușea decât să acumuleze kilograme și, implicit, frustrări după fiecare dietă. Iată cum a reușit în cele din urmă Teo să se mențină la o greutate constantă!
Cum se menține Teo Trandafir la aceeași greutate, după ce a slăbit 60 de kilograme
După ce a încercat nenumărate diete care i-au adus ulterior tot mai multe kilograme în plus, Teo Trandafir a luat decizia de a-și opera stomacul, iar de atunci e cu totul alt om. Vedeta a slăbit enorm și, cel mai important, a reușit să-și mențină greutatea în parametri optimi. Asta i se datorează însă în totalitate, pentru că nicio operație de micșorare a stomacului nu-ți garantează că nu te vei îngrășa din nou.
Vedeta mărturisește că mănâncă are un regim de viață normal acu, și că mănâncă absolut orice, însă cu frână – pe scurt, puțin și sățios.
„Singura dietă minune care trece testul timpului și al cântarului este stilul de viață sănătos. Secretul constă în cumpătare. Mănânc puțin, am grijă să am o dietă care să aibă valoare nutrițională, fac mișcare și respect orele de odihnă. Asta nu înseamnă că nu pot mânca o prăjitură, dar mă opresc la una”, a spus Teo Trandafir pentru Ciao.ro.
Deși recunoaște că mănâncă puțin, Teo nu renunță în totalitate la mici plăceri culinare, dar rețetele sunt modificate pentru a mai elimina din glucide și calorii.
„Noi mâncăm puțin și este ultima problemă pe care ne-o punem. De obicei comandăm ce ne este poftă. Maiei, de exemplu, îi plac pastele și are momente când și le prepară singură, face și niște sandwich-uri delicioase. Mai am momente când gătesc pizza cu ce ai în frigider', cum îmi place să o numesc.
Cel mai important este blatul pe care eu nu îl fac folosind făină și pun legume, de obicei vânătă tăiată pe lung, peste care adaug ceapă, ardei, roșii, prosciutto, ce găsesc prin frigider, le „asezonez' cu mozzarela sau cașcaval și le bag la cuptor. Este un preparat cu efort minim și care „salvează' multe alimente din frigider', a mai spus ea pentru sursa citată.
Ce dietă ține Teo Trandafir, după ce a slăbit peste 60 de kilograme
După ce a reușit să slăbească enor, Teo Trandafir a înțeles foarte bine mecanismul după care funcționează totul – e important nu doar ce mănâncă, ci și cât mănâncă. Vedeta nu doar că și-a micșorat porțiile de mâncare, dar seara nu mai mănâncă nimic.
„Mănânc foarte, foarte puțin. Iau o farfuriuță de cafea și îmi imaginez că este un platou, în loc de lingură folosesc o linguriță. Nu mai mănânc după ora 17.00, este un fel de fasting pe care îl practic fără
să vreau. Mănânc împreună cu colegii mei și apoi mănânc a doua zi tot împreună cu ei. Mănânc absolut orice, nu pot să beau nimic acidulat, nici măcar un pahar de vin”, a dezvăluit Teo într-un interviu pentru VIVA!
Apoi, Teo a explicat și cum reușește să mănânce de toate, fără să se frustreze.
„Am înțeles că „est modus in rebus, că există o măsură în toate. Dacă mănânci jumătate de felie de pâine cu unt, poți combina foarte bine grăsimea cu carbohidrații, cu condiția să te oprești acolo. Dacă vrei să mănânci o amandină, orientează-te spre varianta mini și te oprești la una singură. Eu combin orice cu orice pentru că știu că voi mânca două linguri și mă opresc. Cantitatea este secretul. Mecanic nu pot face excese, pentru că am stomacul foarte mic.