Cum se pregătește Emily Burghelea, însărcinată cu al treilea copil, de Paște și ce tradiții respectă: „Cel mai probabil vom sărbători în Deltă. Sunt mereu atentă la ce mâncăm”

.

Emily Burghelea va fi în Deltă de Paște. Influencerița va merge la biserică alături de cei dragi, va ciocni ouă roșii și se va bucura de preparate tradiționale. Influencerița va face pască din aluat de cozonac și cremă fină de brânză, după rețeta mamei. Emily Burghelea este însărcinată pentru a treia oară, așa că această perioadă o trăiește cu multă intensitate, pentru că are multe motive pentru care să fie recunoscătoare.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Emily Burghelea nu poate uita nici astăzi cum trăia magia acestei sărbători și în copilărie. Astăzi încearcă să păstreze multe dintre lucrurile de atunci, care făceau din această perioadă una de poveste, când speranța prindea contur, masa era pregătită cu suflet, iar cerul se deschidea să adune toate rugăciunile. Era ca un vis, iar ea vrea să le ofere astăzi copiilor același lucru.

emily burghelea  1emily burghelea  1

Emily Burghelea vrea să meargă în Deltă de Paște

Emily Burghelea crede că Paștele trebuie să fie despre familie, despre slujba de Înviere și recunoștință. Ea va ajunge cu familia în Deltă pentru câteva zile.

„Paștele este despre familie, recunoștință și lumină. Vom merge la biserică, vom ciocni ouă roșii împreună, iar apoi vom avea o masă în familie, cu preparate tradiționale, făcute cu drag. Încercăm să păstrăm ritualurile sfinte – slujba de Înviere, rugăciunea de seară, iar pentru copii pregătesc mici surprize dulci. Cel mai probabil vom sărbători în Deltă câteva zile„, spune ea pentru Fanatik.

Emily Burghelea vopsește ouă cu copiii ei

Emily Burghelea recunoaște că îi place foarte mult să vopsescă ouăle împreună cu cei mici și vede în asta un moment artistic și educativ. Masa e întotdeauna plină cu bucate alese, unele reinterpretate.

„Ne punem șorțurile, ascultăm muzică pascală și vorbim despre semnificația fiecărei culori. La masă, ador pasca cu brânză dulce și cozonacul făcut după rețeta bunicii. Deși sunt mereu atentă la ce mâncăm, de Paște ne bucurăm de gusturi autentice și curate. Îmi plac și preparatele reinterpretate – de exemplu, salata de boeuf în stil modern sau friptura de miel cu ierburi aromatice și legume bio din grădină de la țară', precizează ea.

Îmi amintesc cum mergeam cu bunica la biserică în noaptea de Înviere, ținând o lumânare aprinsă în mână și inima deschisă. Simțeam că tot cerul se deschide deasupra noastră. Acum, vreau să le ofer copiilor mei aceleași emoții – bucuria luminii, a familiei unite și a credinței în ceva mai presus. Țin neapărat ca masa de Paște să fie pregătită cu suflet, iar casa să fie curată, decorată cu flori și simboluri pascale, chiar dacă suntem sau nu acasă„, afirmă Burghelea.

Citește și: De ce Octavian Strunilă și soția lui, Oana, s-au căsătorit abia după 9 ani de relație: „Odată cu trecerea la viața de familie, la mine a început să scârțâie latura financiară. Am luat-o de la zero' / EXCLUSIV

Citește și: De ce s-a certat Oreste cu Mircea Badea, despre care spune că a fost „fratele lui”: „Regret de câte ori îmi amintesc de episodul ăsta, dar asta e!”

Citește și: Astrologul Sanda Ionescu face acuzații înainte de parastasul Minervei: „Nu a venit niciun vechi coleg de la începuturile sale pentru a-i aduce o floare sau pentru a-i aprinde o lumânare la căpătâi”

Citește și: Ce schimbări a făcut Anca Serea, după ce a fost diagnosticată cu tiroidită autoimună: „Eforturile de a nu dormi nopțile, de a fi tot timpul în alertă au dus aici'. Ce spune despre revenirea în televiziune

Citește și: Giulia a fost la un pas de căsătorie cu fiul unui fotbalist celebru, înainte de a-l cunoaște pe Vlad Huidu: „Păpu știe!”/ Cine sunt foștii ei iubiți

Ce pregătește Emily Burghelea de sărbători

Emily Burghelea intră în bucătărie de sărbători și o face cu tot dragul. Influencerița susține că nu dă niciodată greș cu pasca pe care o pregătește și pentru care folosește întotdeauna ingrediente naturale.

„Da, îmi place să gătesc – e o formă de iubire pentru cei dragi. Fac pască cu aluat de cozonac și cremă fină de brânză, după rețeta mamei, singura pe care o știu dar cea cu care nu dau niciodată greș. Îmi place să folosesc ingrediente naturale, ouă de la țară, făină integrală, vanilie autentică – pentru că gustul copilăriei nu poate fi falsificat', mărturisește ea.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton