Cum se pregătește Kate Middleton pentru fotografia perfectă și la ce truc apelează. Filmulețul a devenit viral

 Oana Pantazi
.

Cum se pregătește Kate Middleton pentru fotografia perfectă și la ce truc apelează. Nu e un secret pentru nimeni că Prințesa de Wales, Kate Middleton, este pasionată de fotografie, de altfel ea fiind cea care se ocupă și de pozele mai mult sau mai puțin oficiale de familie. Soția Prințului William nu doar că are un simț artistic deosebit, dar cunoaște și câteva trucuri care o ajută să iasă perfect în poze de fiecare dată. De altfel, recent, Kate a fost protagonista unui moment care s-a viralizat și care i-a adus supranumele de Princess Shuffle.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum se pregătește Kate Middleton pentru fotografia perfectă și la ce truc apelează. Kate Middleton iese perfect în poze, dar nu e de mirare, mai ales că ea nu este în atenția fotografilor de ieri, de azi, ci din 2003, de când ea și Prințul William, astăzi soțul și tatăl celor trei copii ai ei, erau doar iubiți. Cu toate acestea, Prințesa de Wales nu a făcut, de atunci și până acum, nicio greșeală de stil memorabilă, chiar dacă a mai  încălcat din când în când regulile de la curtea regală. În plus, Kate are umor și depășește cu zâmbetul pe buze situațiile mai puțin fericite. Recent, soția Prințului William a devenit, fără voia ei, protagonista unui moment amuzant și adorabil, în timp ce încerca să își găsească cea mai bună poziție pentru o poză.

katekate

Cum se pregătește Kate Middleton pentru fotografia perfectă și la ce truc apelează

Kate Middleton a fost mereu în atenția publicului, Prințesa de Wales devenind în timp nu doar preferata suveranei Marii Britanii, ci și un icon și un trendsetter pentru femeile din lumea întreagă. Drept urmare, fanilor nu le-a scăpat momentul, care, de altfel, s-a viralizat în scurt timp, a cărui protagonistă a fost recent Kate Middleton.

Citește și: Dieta secretă a lui Kate Middleton. Cum își menține silueta suplă, la 41 de ani

Citește și: Ce protocol trebuie să repecte Kate Middleton, la masa de Crăciun. Ce nu are voie să facă în prezența Regelui Charles

Citește și: Trucul lui Kate Middleton pentru a rezista ore întregi în pantofi cu toc

Impecabilă, ca de obicei, în cadrul unei întâlniri oficiale, Prințesa de Wales a încercat să facă niște mișcări discrete pentru ca fotografia alături de Regina Margareta a Danemarcei și nora monarhului, Prințesa Mary, să iasă perfectă. A ieșit însă o coregrafie amuzantă a picioarelor, care nu le-a scăpat internauților, și astfel dansul creat ad-hoc de Kate Middleton s-a viralizat. Iar soția Prințului Harry a primit numele Princess Shuffle. După cum se știe, Shuffle este un stil de dans popular din zona techno, cunoscut pentru modul în care dansatorii își glisează picioarele pe podea.

Practic, Kate s-a apropiat de Regina Margareta fără a ridica picioarele de la sol, iar mișcarea a fost una extrem de discretă, rapidă și elegantă în egală măsură.

Kate Middleton – secretul fotografiilor perfecte

Cei care au urmărit-o pe Prințesei de Wale de-a lungul timpului nu pot găsi cu siguranță nici măcar o fotografie în care Kate să nu fi ieșit bine. Evident, asta se datorează în primul rând frumuseții, stilului și eleganței Prințesei, dar Kate are totuși un truc foarte simplu, pe care acum îl folosesc foarte multe influencerițe de pe Instagram.

„În primul rând, părul lui Kate este întotdeauna impecabil coafat, onduleurile lejere sau buclele care sunt întotdeauna aduse în față reprezentând stilul ei obișnuit”, a spus fotograful Grace Robinson pentru Yahoo.  „Acest lucru încadrează fața perfect pentru orice fel de imagine, în timp ce culoarea părului ei complimentează perfect tonul pielii și machiajul”, a mai completat acesta. În plus, Kate Middleton optează pentru un machiaj minimal, deoarece „prea mult machiaj sau un stil incorect de aplicare a fardului, nepotrivit cu fața ei, poate da foarte prost la cameră'. De asemenea, outfiturile pe care le poartă „o ajută extraordinar'.

Secretul care o face pe Kate Middleton să arate perfect este însă altul, unul mult mai la îndemână. În afara faptului că are un zâmbet molipsitor, Ducesa de Cambridge are o strategie, observată de nenumărate ori de fotografi, care funcționează perfect aproape de fiecare dată – Kate nu se uită niciodată direct la cameră! „În felul ăsta, fața pare mai subțire, iar linia maxilarului este accentuată. Sunt rarele fotografiile în care ea este prinsă din față, pentru că, astfel, în poze, fața nu apare la fel de definită'. Noi am adăuga că faptul că nu privește direct spre cameră îi conferă lui Kate Middleton și o oarecare aură de mister…

@the.royal.watcher #fyp #katemiddleton #katemiddletonstyle #princessofwales #princewilliam #williamandkate #coronation #royalfamily #princess ♬ sonido original - Chuy Gabriel JP

Foto: Hepta, Profimedia, captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton