Cum se răzbuna Ioana Ginghină pe foștii ei parteneri, în adolescență, după ce se despărțeau: „Făceam urme pe mașină, era o dramă, o poveste. Acum vreo 10-15 ani m-am întâlnit cu un fost iubit din liceu și mi-a zis...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum se răzbuna Ioana Ginghină pe foștii ei parteneri, în adolescență, după ce se despărțeau. Ioana Ginghină nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscută de toată lumea drept una dintre cele mai îndrăgite actrițe. Ei bine, deși este destul de discretă cu viața ei personală, recent a dezvăluit ce făcea în perioada adolescenței atunci când se despărțea de un iubit!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Ioana Ginghină a povestit cum arătau relațiile ei din adolescență, dar și ce făcea după o întâlnire, însă printre altele a dezvăluit că niciodată nu i s-a întâmplat ca un bărbat să nu îi dea mesaj după prima întâlnire. Totuși, vedeta a punctat că întotdeauna a fost sinceră cu partenerii ei și le-a spus de la început dacă vede sau nu o conexiune între ei.

ginghina4-2ginghina4-2

Citește și: De ce refuză Ioana Ginghină să participe la reality show-uri: „Am tot primit de-a lungul timpului oferte. Ruxandra mi-a zis să nu o fac de râs'

Citește și: Ioana Ginghină critică modul în care vedetele își etalează vacanțele scumpe. Cum a reacționat când fanii i-au dat-o exemplu pe Adela Popescu: „Chiar nu o văd…'

Citește și: Alex Dobrescu, parastas de 40 de zile pentru mama lui, cu șampanie scumpă și fructe de mare: „Prețul unei sticle a fost de 2800 lei'. Fostul iubit al Cristinei Cioran a comemorat-o într-un local exclusivist

Citește și: Festivalul de la Cannes 2024: cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu/ Heidi Klum, Meryl Streep și Jane Fonda au făcut furori la ceremonia de deschidere

Cum se răzbuna Ioana Ginghină pe foștii ei parteneri, în adolescență, după ce se despărțeau

Ioana Ginghină a vorbit mereu deschis despre viața ei amoroasă, astfel că nici acum, când a venit vorba despre relațiile din adolescență, nu a ezitat și a spus clar că mereu i-a fost frică să nu fie refuzată, tocmai din cauza încrederii de sine care era destul de jos. Nu s-a confruntat cu astfel de episoade, însă atunci când trecea printr-o despărțire, avea grijă să facă o dramă din tot și să nu se termine prea ușor. Ba mai mult, a recunoscut că se și răzbuna și le făcea urme pe mașini.

Nu! Dacă aș fi avut vreodată vreo frică, cred că asta e! (n.r. să îi dea cineva „ghost') După fiecare întâlnire, așteptam feedback. Dacă nu primeam imediat, cum intram în casă și mă demachiam trebuia să aud telefonul! Dacă nu, nu era bine! Nu știu, nu mi s-a întâmplat niciodată! (n.r. să nu primească mesaj după o întâlnire) Ar fi fost foarte ciudat!

Mai aud la prietene, ele trec prin chestia asta! Eu oricum stau prost la capitolul încredere în mine, în ciuda faptului că nu arăt! Nu cred una sau alta despre mine, dar mă zguduie dacă nu primesc feedback. Cumva m-ar termina cred! Eu am zis întotdeauna: Nu, nu e cazul! Hai să rămânem prieteni!'. Când eram mai mică, chiar și sub 20, aveam chestii de genul! Când mă despărțeam făceam urme pe mașină, era o dramă, o poveste! Cred că după ce am ajuns actriță m-am mai liniștit!', a povestit Ioana Ginghină pentru Ego.ro.

Cum au fost revederile cu foștii iubiți, după ani și ani de la despărțire

Deși a fost doar o perioadă a adolescenței, Ioana Ginghină povestește totul cu mult patos și amuzată de unele întâmplări. Chiar dacă s-a despărțit de ei, destinul i-a făcut să se mai întâlnească peste ani și ani, moment în care toți o întrebau cum de au ajuns la despărțire, dar și care au fost motivele.

Dacă era iarnă făceam urme, da! Am fost ceva la viața mea! Eu nu simțeam așa, dar cum să te desparți așa când poți să faci o întreagă poveste! După ani de zile când mă întâlneam cu foștii mei iubiți din Sibiu îmi ziceau: Eu nici acum nu știu de ce ne-am despărțit!'.

Amuzată, actrița a explicat că mereu când voia să se despartă căuta motive de ceartă pe care doar ea le înțelegea, chiar dacă adevărul era că nu mai voia să continue relația fiindcă se plictisea, așa cum a și declarat.

Nu știi? Simplu! Eu le făceam în așa fel încât omul nu știa din ce m-am luat! Acum vreo 10-15 ani m-am întâlnit cu un fost iubit din liceu care a venit la București și mi-a zis: Nici până în ziua de azi nu știu de ce ne-am despărțit!'. I-am spus: Hai mă! M-am plictisit!'. Știu cum eram!', a continuat Ioana Ginghină pentru sursa menționată.

Ioana Ginghină susține că nu poate sta decât căsătorită într-o relație

Ioana Ginghină a explicat în urmă cu mai mult timp faptul că, pentru ea, mariajul a reprezentat dintotdeauna o dovadă de responsabilitate și încredere din partea ambilor parteneri. Din acest motiv, o relație serioasă a avut mereu ca scop căsătoria pentru ea, chiar dacă actele nu schimbă viața cu nimic de cele mai multe ori.

Eu întotdeauna am știut că o să mă mărit și nu este vorba aici de act, așa probabil este educația mea, programul meu cu mariajul, poate nu este valabil pentru toată lumea, dar pentru mine este! Mi se pare că eu nu pot construi și nu pot face echipă cu un om dacă nu am acest contract! Așa sunt eu! Asta zic, poate nu merge la toată lumea. Este ca la un job!

Când te duci la un job, ca să arăți că o să te trezești dimineața, că o să apari acolo în fiecare zi și o să te dedici, semnezi un contract! Așa mi se pare că este și cu mariajul.

Vorbim aici și de Alexandru. (n.r. Papadopol) Dacă nu aveam o căsnicie, dacă nu construiam o casă împreună, nu făceam acest copil… eu, după căsătorie, am plătit jumătate de casă.

Mă rog, i-am dat partajul, dar am avut jumătate de casă, am avut un copil! Probabil că dacă nu mă măritam stăteam într-o chirie, poate fiecare își lua un apartament pe numele lui sau pe firmă. Nu, le iei împreună pentru că le faci împreună! Eu așa sunt! Facem copil, nu facem copil, stai să vedem… mi se pare că, dacă vrei o chestie serioasă, ți-o asumi până la capăt! Aceasta este doar părerea mea!‘, a declarat Ioana Ginghină, potrivit Ego.ro, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton