Cum se simte Rona Hartner după ce a fost externată: "Obosește inima din cauza citostaticelor". Artista a fost diagnosticată cu cancer pulmonar și metastaze la creier

 Dumitrache Laura
.

Rona Hartner trece printr-o perioadă grea. Artista a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și metastaze la creier, iar acum se află sub tratament. Vedeta a fost internată în spital, iar acum se află acasă, sub tratament. Rona Hartner a dezvăluit cum se simte și cum reușește să fie puternică în astfel de situații.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În urma unui control de rutină, Rona Hartner a primit vestea șocantă a are cancer la plămâni și metastaze la creier. Vedeta s-a internat în spital, în Franța, iar medicii au pregătit-o pentru cel mai negru scenariu. Cu toate astea, cântăreața a rămas la fel de credincioasă și optimistă.

cancer la plamana rona-hartner1cancer la plamana rona-hartner1

Rona Harter a fost externată din spital, iar acum urmează tratamentul de acasă. Vedeta a vorbit recent despre starea ei de sănătate, dar cum a reușit să se adune în astfel de situații. Rona Hartner continuă să fie credincioasă și să aibă încredere că se va vindeca.

Citește și: „Mi-am cumpărat loc de veci. Doctorii mă trimiteau să-mi fac testamentul…”. Rona Hartner, prima apariție publică, după ce a fost diagnosticată cu cancer

Citește și:„Două săptămâni cu rugăciune, cu…”. Rona Hartner a primit vești neașteptate din partea medicilor, după ce a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și metastaze la creier

Citește și:Când ar fi început, de fapt, relația dintre Spike și Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea: „Nu mă așteptam'

Citește și:Al Pacino s-a despărțit de iubita cu 54 de ani mai tânără! Acum trei luni au devenit părinți

Cum se simte acum Rona Hartner după ce a fost externată din spital

Rona Hartner, în vârstă de 50 de ani, trece prin momente dificile după ce a fost diagnosticată cu cancer pulmonar în stadiul patru. Vedeta se află în Franța,iar recent a fost externată din spital și a ajuns acasă la ea. Artista este fericită pentru că tratamentul pe care îl urmează are efect și a primit vești bune că metastazele la creier au scăzut la jumătate. Ajunsă acasă, Rona Hartner a revenit la vechiurile obiceiuri si face mult sport. Chiar și așa, Rona încearcă să nu facă efort prea mare, deoarece obosește din cauza citostaticelor.

Am reluat sportul, fac cam 7-8 kilometri de mers pe jos pe zi. Am reluat sala, fac bicicletă, lucrez foarte mult pe stretching fiindcă nu pot să fac încă forță, obosește inima foarte tare din cauza citostaticelor. Apoi merg și înot la mare. Singura chestie glumeață este că sunt obligată să înot îmbrăcată din cap până în picioare.

Adică am un costum de baie complet, întreg, pentru că nu am voie să mă afișez deloc la soare și profit să fac sport și în apă așa că acum două zile am descoperit  că pot să fac din nou șpagatul în apă și cred că o tipă m-a filmat și m-a pus pe TikTok, pentru că nu se aștepta că o femeie îmbrăcată într-un costum de baie turcoaz complet să facă și șpagatul în apă.„, a declarat Rona Hartner, pentru ciao.

Rona Hartner a făcut-o să plângă pe Mirabela Dauer

Rona Hartner a avut prima apariție publică după ce a fost diagnosticată cu cancer pulmonar și metastaze la creier. Vedeta a intrat în direct prin Skype, în emisiunea Exclusiv VIP' prezentată de Cristi Brancu la Prima TV, acolo unde erau invitate în platou Mirabela Dauer și Ozana Barabancea. Cele două au fost emoționate când au văzut-o pe Rona Hartner, iar Mirabela Dauer a izbucnit în lacrimi.

Plâng de bucurie că vei veni aici. O să fii bine, o să fii sănătoasă, trebuie să fii sănătoasă! Un om atât de iubitor, care iubește cum ești tu… trebuie să fii sănătoasă! Rona,  să fii sănătoasă! Eu sunt alături de tine, empatizez cu tine, probabil că am fost în aceeași situație! Suntem bine, suntem iubite de Dumnezeu, vreau să-i mulțumesc nașului meu, el m-a făcut bine, el, nașa, au fost alături de noi…', a mărturisit, în lacrimi, Mirabela Dauer.

În aceeași emisiune, Rona Hartner a decalrat că și-a cumpărat loc de veci, după ce medicii i-au spus la început că trebuie să meargă la notar pentru a-și face testamentul. A fost greu! În luna iulie mi-am cumpărat și loc de veci! Perioada următoare este ciudățică, trebuie să anulez toate concertele. Nu am rezistență fizică. Acum, după o piesă sau două, am obosit, nu mai am suflu. (…) Știu că Dumnezeu are un plan pentru mine. În fiecare zi la 8.30 dimineața mă împărtășesc! Eu nu am voie să plâng. Este foarte dificil de tratat. Cred că într-o lună opresc tratamentul. Este extraordinar!', a precizat Rona Hartner.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton