Cum se simte Adriana Simionescu în primul trimestru de sarcină: "Primul trimestru e cel mai greu"

 Dumitrache Laura
.

Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune va deveni mamă pentru prima oară. Adriana va împlini 20 de ani pe 9 decembrie, primind cel mai frumos cadou. Cântăreața se pregătește să se căsătorească religios și civil cu logodnicul ei, Nicu, dar iată că un copil a venit mai repede decât petrecerea. Adriana a dezvăluit cum se simte în primele luni de sarcină.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana, fiica cea mică a manelistului a moștenit talentul tatălui ei și este pasionată de muzică. Recent, cântăreața a aflat că este însărcinată în câteva săptămâni, fiind o mare surpriză pentru ea. Adriana are o relație de câțiva ani cu Nicu, iar anul trecut aveau în plan să se căsătorească, dar un deces în familie le-a schimbat planurile.

adrianaadriana

Fiica lui Adrian Minune se va căsători religios și civil cu iubitul ei, iar evenimentul va fi și mai special, deoarece aceștia vor deveni părinți peste câteva luni. Familia este foarte importantă pentru Adriana, declarând că are multe emoții.

Citește și: Cum se înțelege Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, cu viitorul ei soț:„Nu există relație fără certuri'

Citește și:Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, este însărcinată:”Avem foarte mari emoții”

Citește și:Tatăl Simonei Halep, prima reacție în scandalul de dopaj:”Simona e curată, curată. Trebuie să luptăm”

Citește și:Mihai Bendeac vrea o iubită care să fie interesată de viața lui profesională:”Eu mi-am sacrificat viața pentru cariera mea și vii tu și spui că…”

Cum se simte Adriana Simionescu în primul trimestru de sarcină

Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, este în culmea fericirii. Artista trăiește cele mai frumoase momente din viața ei. În decembrie va împlini 20 de ani, iar cadoul cel mai special a venit mai devreme. Adriana a aflat de curând că este însărcinată pentru prima oară. Fiica manelistului are o relație de ani buni cu Nicu, iar în curând se vor căsători civil și religios. Adriana Simionescu a făcut primele declarații despre sarcină.

„Da, este adevărat, sunt însărcinată. Nu vreau să spun acum nimic. Vreau să mai stau puțin, să îmi crească burta. Trebuie să treci puțin de perioada aia în care primul trimestru e cel mai complicat.”a declarat Adriana pentru Wowbiz.ro.

Adriana își dorea de mult un copil

Fiica cea mică a lui Adrian Minune este o familistă convinsă și mereu și-a dorit un copil. În urmă cu ceva timp, artista declara că indiferent de moment, dacă va afla că este însărcinată, va fi cea mai mare bucurie din viața ei. Se pare că bucuria a venit cât mai repede, iar peste câteva luni își va strânge în brațe bebelușul.

„Când vrea Dumnezeu, atunci să facă El după bunul plac. Bineînțeles că nu vreau să mă grăbesc, las lucrurile să vină de la sine. Nici cu cererea în căsătorie nu l-am presat. Ca orice fată mă gândeam la asta, dar nu i-am dat de înțeles. Și dacă o să vină un copil, dacă Dumnezeu decide ca mâine să fiu însărcinată, bineînțeles că o să îl las, nu există varianta să nu îl fac, o să fiu la fel, o să stăm amândoi în pijamale și o să ne uităm la desene.”, a declarat Adriana în urmă cu câteva luni.

Ce spune Adrian Minune despre sarcina fiicei sale

Adrian Minune este extrem de fericit că va deveni bunic pentru a doua oară. Artistul a fost surprins când a aflat că fiica lui cea mică, Adriana, este însărcinată. Cu toate astea, manelistul susține că familia lui va fi mai bogată peste câteva luni și abia așteaptă să vină pe lume o fetiță sau un băiat.

Da! Voi fi din nou bunic! Asta nu înseamnă că am îmbătrânit, înseamnă că sunt mai bogat, am mai mulți oameni în casă. Adriana nu a ținut secret, nici ea nu a știut că e gravidă, s-a întâmplat', a declarat cântărețul de manele la Xtra Night Show.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton