Andreea Răducan, după 5 ani de căsnicie: „Mi-aș dori să avem mai multe...”

 Martin Lorena
.

Cum se simte Andreea Răducan după 5 ani de căsnicie. Una dintre cele mai apreciate gimnaste din România se poate mândri cu o familie absolut superbă! Andreea Răducan a sărbătorit recent 5 ani de căsnicie, motiv pentru care a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii în care apare alături de Daniel Tandreu, soțul său. Aceasta a oferit și un interviu în cadrul căruia a vorbit despre viața sa personală, dar și despre mariajul ei fericit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Răducan este una dintre cele mai apreciate gimnaste din România. Aceasta se poate numi o femeie cu adevărat împlinită deoarece se bucură de o carieră impresionantă, un soț iubitor și doi copii absolut minunați. Recent, ea și Daniel Tandreu au împlinit 5 ani de căsnicie. Cu această ocazie, ea a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare în care apare alături de soțul ei. Ba mai mult, a oferit și un interviu în cadrul căruia a vorbit despre viața sa personală.

245806700_425279505631553_5937436370145829472_n245806700_425279505631553_5937436370145829472_n

Aceasta a dezvăluit cum se simte după 5 ani de căsnicie, dar și cum a făcut față perioadei pandemice. Mai mult decât atât, ea a mărturisit ce și-ar dori mai mult să facă alături de copiii săi.

Citește și: Andreea Răducan a născut un băiețel.Primele declarații ale fostei gimnaste după ce a devenit mămică a doua oară

Citește și: La 33 de ani, Andreea Răducan a devenit preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică

Citește și: Ramona de la Clejani și-a retras plângerea depusă la Poliție împotriva lui Fulgy:„Am decis să iert'

Citește și: Liviu Chiorpec a murit!Bucătarul de la Chefi la Cuțite a pierdut lupta cu cancerul

Cum se simte Andreea Răducan după 5 ani de căsnicie

Andreea Răducan și soțul ei au împlinit recent cinci ani de căsnicie. Cu această ocazie, fosta gimnastă a oferit un interviu la Prima TV, în cadrul căruia a vorbit despre viața sa personală. Aceasta a spus că, deși este o perioadă grea din cauza pandemiei, se bucură că a putut petrece timpul cu cei doi copii ai săi.

„Este o perioadă dificilă pentru noi toți, însă mărturisesc că nu am așa un motiv să mă plâng. Faptul că am fost un pic mai liniștită, mai puține telefoane, mai puține evenimente, mi-a permis să petrecut mai mult timp cu copilul, mai mult timp cu familia și asta m-a ajutat foarte mult.', a spus ea.

„Mi-aș dori să avem mai multe activități'

Aceasta a vorbit inclusiv despre viața sa alături de cei mici. Deși este foarte fericită pentru că lucrurile merg bine, Andreea și-ar dori să aibă mai multe activiăți alături de copiii ei.

„Mă simt foarte bine alături de ei, copiii sunt foarte încântați că suntem împreună, petrecem mult timp pe timpul zilei, însă recunosc că mi-aș dori să avem mai multe activități cu ei, poate să mergem la sport, să facem diverse lucruri. Asta cumva ne împiedică', a spus diva.

Andreea Răducan, despre căsnicia sa

Andreea Răducan recunoaște că se bucură enorm de căsnicia pe care o are. Aceasta menționează că nu își dă seama când a trecut atât de repede timpul, semn ce arată că este cu adevărat îndrăgostită. Ba mai mult, ea e fericită pentru realizările pe care le-a făcut în acești cinci ani, cele mai mari fiind copiii.

„Revenind la sărbătoarea noastră de cinci ani, nu știu cum au trecut anii, dar, pe de altă parte, avem mulțumirea faptului că în toți acești ani nu am stat degeaba, s-au întâmplat lucruri minunate în viața noastră, faptul că au venit cei doi copii minunați, Amira întâi și apoi Andrei, avem un loc al nostru, o locuință plăcută în care ne simțim foarte bine, suntem sănătoși înainte de toate. Pentru vremurile pe care le trăim nici nu mai ai curaj să îți faci alte planuri decât să fii sănătos și să te bucuri de cei dragi ție. Încercăm să vedem frumosul în fiecare etapă pe care o traversăm', a mai spus ea.

Fiica Andreei Răducan, pasionată de gimnastică

Sportivă este mamă a doi copii, Andrei și Amira. Fiica ei pare să fie extrem de pasionată de gimnastică, deși are doar patru ani. Mama sa a dus-o deja în sala de gimnastică pentru a-și cultiva talentul.

„Noi oricum mergem la sala de gimnastică, d-asta spuneam că situația asta neplăcută, care nu se mai termină, ne-am împiedicat că ajungem în sala de gimnastică. Recunosc că mai devreme nu voiam să începem, pentru că ea a împlinit de curând 4 ani, vârsta la care și eu am început să practic gimnastică, astfel încât îi promisesem, mai ales că mă tot întreba. Ea deja sare de pe calorifer, din pat, de pe toate unghiurile, numai să fie activă non-stop. I-am povestit de toate, cred că o să îi placă. Micuțul vine și el hotărât', a povestit diva.

Sursă foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton