Cum se simte Cătălin Măruță, după ce a ieșit din operație: "Am putut să văd totul pe monitor. Am stat de vorbă cu doctorul"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum se simte Cătălin Măruță, după ce a ieșit din operație. Cătălin Măruța a trecut printr-o încercare destul de grea azi, când a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi. Soția sa, Andra, i-a fost alături la spital, îngrijorată de cum avea să decurgă procedura. Iată că prezentatorul TV a ieșit din operație și a împărtășit deja un clip în care a spus fanilor cum se simte. Simpaticul prezentator a fost treaz pe tot parcursul intervenției.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum se simte Cătălin Măruță, după ce a ieșit din operație. Operația la care a fost supus Cătălin Măruță s-a terminat, iar prezentatorul a oferit deja fanilor primele detalii cu privire la starea sa actuală. Alături de el s-a aflat Andra, artista fiind copleșită de emoții din cauza procedurii la care a fost supus soțul ei. Cătălin Măruța și-a anunțat fanii cu ceva timp în urmă că va lipsi de pe micile ecrane întrucât va avea nevoie să se recupere. Iată ce a spus vedeta PRO TV, după ce a ieșit din operație.

screenshot_20230112_044624screenshot_20230112_044624

Cum se simte Cătălin Măruță, după ce a ieșit din operație

Familia lui Cătălin Măruța a avut mari emoții astăzi, căci prezentatorul a fost supus unei intervenții complexe la genunchi. Prezentatorul suferea de ligamente încrucișate și a fost nevoit să se supună procedurii. Soția sa, Andra, i-a fost alături și l-a copleșit cu grijă și dragoste pe partenerul ei, fapt ce l-a impresionat foarte mult pe Măruță. Intervenția prezentatorului s-a terminat cu bine, iar Cătălin a împărtășit un clip, alături de Andra, în care le-a spus fanilor cum a decurs procedura.

Citește și: Adela Popescu prezintă emisiunea La Măruță, cât timp Cătălin lipsește din cauza problemelor medicale: „Noi am mai trecut prin momente dificile”

Citește și: Cătălin Măruță se pregătește pentru o operație complicată și va lipsi de la emisiune: „Îmi e frică de tot”

„Gata! Pacientul a supraviețuit. M-a așteptat și asistenta mea personală (n.r. Andra).Am putut să văd operația pe monitor. Am stat de vorbă cu doctorul. Totul a fost bine. Am fost un pacient ascultător. Urmează recuperarea pentru că de acum începe distracția. Mâine după-amiază mă externez, apoi e nevoie de câteva zile în care trebuie să respect câteva zile de proceduri (n.r de recuperare)', a declarat Cătălin Măruță, imediat după operație.

Cătălin Măruță, mesaj emoționant în ziua operației

Cătălin Măruța și-a ținut fanii la curent în ziua intervenției și chiar înainte să intre în sala de operații, a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Prezentatorul a mărturisit că este foarte recunoscător soției sale, Andra, care vrut din tot sufletul să fie alături de el, de-a lungul acestei experiențe. Andrei i-au dat lcrimile în timpul unei înregistrări video din spital, pe care Măruță a postat-o pe social-media. Artista era foarte îngrijorată pentru partenerul ei, însă Cătălin a liniștit-o că totul se va termina cu bine.

Andra: „Știi tu cum simți când mă duc eu la operații, că ai vrea tu să fii în locul meu, așa simt și eu acum.'

Cătălin Măruță: „Ea este iubita mea.'

Împreună, la bine și la greu. Chiar dacă Andra nu poate intra in sala de operații, nu face anestezia, nici nu ține bisturiul, totuși participă și ea la operația mea. Cu sprijin moral. Nu a putut să stea acasă. Nu m-a lăsat să plec singur spre spital. Așa este ea și, chiar dacă i-am spus să mă aștepte liniștită acasă, recunosc că sunt fericit că a vrut să vină. De fapt, nici eu nu aș fi putut să o aștept acasă… Vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre de susținere’, a scris moderatorul de la PRO TV pe contul de Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton