Cum se simte Cornel Constantiniu la 79 de ani, după 33 de ani de luptă cu boala Parkinson. Gigi Becali i-a plătit operația pe creier, de mii de euro, pe care a făcut-o la Viena: "Să îi mulțumești lui Dumnezeu, nu mie!"

.

Cum se simte Cornel Constantiniu, la 79 de ani, după 33 de ani de luptă cu boala Parkinson. La 79 de ani, artistul a rămas cu nenumărate sechele – nu se mai poate deplasa decât în scaunul rulant și vorbește cu dificultate. Cornel Constantiniu este îngrijit cu devotament, de zeci de ani, de soția lui, Domnița Constantiniu, care i-a fost alături necondiționat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cornel Constantiniu este bolnav de mai bine 30 de ani și se luptă cu stoicism cu o boală grea – Parkinsonul. În 2009, Gigi Becali i-a plătit artistului operația pe creier făcută la Viena, intervenție care l-a ajutat să meargă înainte, în pofida problemelor de sănătate inerente bolii. Iată ce răspuns i-a dat Gigi Becali, care i-a plătit una dintre cele 8 operații.

7937382416_eb7943d2e6_b7937382416_eb7943d2e6_b

Cum se simte Cornel Constantiniu la 79 de ani, după 33 de ani de luptă cu boala Parkinson

Artistul este căsătorit de mai bine de 50 de ani cu actriţa Domniţa Constantiniu și au doi copii, Alexandru, inginer stabilit în Germania, şi Mihai. Alexandru le-a dăruit trei nepoţi, doi băieți și o fată, iar Mihai, doi nepoți, băieți amândoi. Artistul, azi în vârstă de 79 de ani, e îngrijit cu devotament de soția lui și, cu toate că suferă enorm, nu se plânge de boală.

Citește și: Bianca Brad, mesaj emoționant pentru fiul ei, care a împlinit 19 ani: „Existența lui mi-a dat sens, putere și curaj'. În ce țară va studia Luca și la ce facultate merge

Citește și: Fiul Monicăi Anghel a fost operat. Medicii i-au scos tijele de la picior, la un an de la accident: ‘Trebuie să stea liniștit măcar două săptămâni și abia…’ Cum se simte adolescentul / EXCLUSIV

„Starea lui de sănătate este staționară, nici mai bine, nici mai rău. Trăim, cu vârsta, cu bolile. Uneori, are momente când articulează bine cuvintele. La boala aceasta, medicamentele sunt ieftine sau gratuite, eu mi-am făcut o rezervă de pastile, din timp, nu sunt scumpe.

În rest, nu are restricții, poate mânca orice. Eu însă, da, am diabet, mie îmi trebuie un regim. Avem noroc că nu mai trebuie schimbată bateria aparatului de la creier, m-au învățat medicii cum să o încarc eu acasă, este un aparat pe viață. Cornel a scăpat de anesteziile totale, periculoase în cazul lui', a dezvăluit soția artistului, în exclusivitate, pentru Click!.

Gigi Becali i-a plătit lui Cornel Constantiniu, una dintre operațiile suferite la Viena

Puțini știu că artistul trăiește de mai bine de 3 decenii cu o pensie de handicap primită de pe urma bolii de care suferă. Drept urmare, Cornel Constantiniu nu ar fi avut cum să achite costul operațiilor pe creier suferite din pensia sa modestă, așadar a primit ajutor din partea unor oameni de bine. Gigi Becali a fost unul dintre cei datorită cărora artistul a putut să se opereze la Viena. Conform apropiaților familiei, milionarul din Pipera l-ar fi ajutat pe Cornel Constantiniu cu 30.000 de euro, mai notează sursa citată.

„Cornel are 8 operații pe creier, multe la Viena, dar și în țară, când i s-a mai schimbat aparatul montat, care îl ajută mult la vorbit și la mobilitate. Și Gigi Becali ne-a ajutat cu bani. Ne aflam la un control, la Viena, când medicii ne-au spus că soțul meu trebuie să intre de urgență în operație, că trebuie să facem rost repede de bani.

Nu știu nici acum exact suma, ce costuri au fost. Noi nu suntem oameni de afaceri, ci artiști, n-avem bani în bancă. Pe loc, televiziunile s-au mobilizat, a auzit și Gigi Becali, de caz, pe atunci se afla la Bruxelles, era cu Corina Crețu. Ea l-a întrebat: „Ce facem cu Cornel, că trebuie strânse sume mari pentru români!'.

Iar Gigi Becali nici că a stat pe gânduri: „Lasă-mă, cu strânsul, plătesc eu, căci până se strâng toți banii moare omul! Să-mi trimită contabilitatea spitalului din Viena factura, și plătesc eu cât este!'. Așa a putut fi Cornel operat de urgență. Eu când i-am spus lui Gigi Becali: „Cornel vă mulțumește din inimă pentru ajutor', acesta mi-a răspuns: „Nu mie, ci lui Dumnzeu să îi mulțumească!'. Cornel îi este recunoscător lui Gigi Becali, care a salvat atâția oameni, și îi va fi toată viața', a mai spus soția artistului pentru Click!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton