Cum se simte Dan Ciotoi după ce a fost operat de urgență. Fiul artistului: "Vor fi zile critice... A avut complicații"

 Dumitrache Laura
.

Dan Ciotoi a ajuns din nou pe mâna medicilor și a fost operat de urgență și se află la Terapie Intensivă. Celebrul artist trece prin momente dificile, după ce medicii i-au descoperit o tumoră benignă. Fiul său, Liviu, a făcut primele declarații despre starea de sănătate a lui Dan Ciotoi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dan Ciotoi, în vârstă de 67 de ani, a fost internat și operat de urgență. Solistul trupei Generic se află acum la secția de Terapie Intensivă, iar fiul său a făcut primele declarații despre starea de sănătate a artistului. Liviu Ciotoi a anunțat că în perioada următoare, tatăl său nu va putea onora evenimentele pentru care a fost solicitat.

dan-ciotoi-1dan-ciotoi-1

În urmă cu câteva zile Dan Ciotoi a fost externar din spital, dar a ajuns din nou pe mâna medicilor. Artistul a fost operat de urgență, iar acum se află la Terapie Intensivă. Anunțul a fost făcut chiar de către solistul trupei Generic pe rețelele de socializare, înainte de operație. „O perioadă nu o să pot răspunde la telefon! Luați legătura cu Liviu, Liviu Ciotoi, fiul meu cel mare!' a menționat artistul.

Citește și: Anamaria Prodan a semnat cu Antena 1! Ce show va prezenta alături de cei trei copii ai săi: 'Nimeni nu ne poate pune stop. După mine, potopul!'

Citește și:Nadine, despre traumele copiilor orfani luați acasă de familii doar de sărbători: „Se va întoarce la a fi singur și neglijat. După o săptămână, schimonosit de atâta mascaradă, copilul revine la casa de copii”

Citește și:Cătălin Zmărăndescu s-a împăcat cu fiul său, Mihai, după ce nu și-au vorbit 6 ani: 'Zici că mi-a ridicat Everest de pe umeri. Eram ferm convins că nu voi face pasul, dar…'

Citește și:Cine este Vlad Musta de la Vocea României 2023. A ajuns în echipa Irinei Rimes după ce a fost eliminat de Smiley

Cum se simte Dan Ciotoi după ce a fost operat de urgență

Dan Ciotoi a fost operat de urgență, iar acum se află la Terapie Intensivă. În vârstă de 67 de ani, solistul trupei Generic a fost internat după ce medicii i-au descoperit o tumoră benignă. Anunțul a fost făcut de către fiul său, Liviu, care a dezvăluit că solistul se află mai bine după intervenția suferită și acum urmează o perioadă de recuperare, iar următoarele zece zile vor fi critice pentru Dan Ciotoi.

„Acum se simte mai bine. A avut niște complicații. A avut o hernie ombilicală. Ce rog frumos: eu nu am vrut să fac subiect pentru pagini de Facebook din tatăl meu și conținut pentru orice pagină. Am atât de multe mesaje de la necunoscuți, de la oameni care nu vrea decât să-și creeze conținut și doar atât. Nu l-au căutat pe tata cât era în putere.Sunt atâția oameni care mă sună sau scriu pe care nu-i cunosc, ba chiar au ajuns să-mi spună mie că nu-i frumos că țin secrete informațiile despre tata. Sunt oameni cu care nu am avut tangențe niciodată și-mi bat obrazul acum că nu le-am dat detalii despre tata… Pentru mine e o problemă de sănătate în familie. Mâine dacă aș cere să se doneze 2 euro celor care ascultă Dan Ciotoi, nu știu câți euro aș aduna… Dar la știri dau toți buzna. Când vine sărbătorile e aglomerație pe coridoarele televiziunilor, iar în rest dă-i cu dramă și politică. Vor fi zece zile critice, căci așteptăm să vedem cum decurge procesul de recuperare', a declarat Liviu Ciotoi, pentru fanatik.ro.

Dan Ciotoi a primit mesaje de susținere din partea colegilor de breaslă

Dan Ciotoi se confruntă cu multe probleme de sănătate, iar fanii și familia sunt îngrijorați pentru el. De asemenea, colegii de breaslă au reacționat după ce solistul a fost operat de urgență și au transmis gânduri bune și rugăciuni în mediul online. Printre aceștia se numără Carmen Șerban, Cristi Rizescu, Mihalis Dumitrache și Stelică Puștiu. „Bunul Dumnezeu să te țină sub ocrotirea Lui', a scris Carmen Șerban la postarea de acum câteva zile în care Dan Ciotoi a afișat o poză de pe patul de spital, înainte de operație. „Maestre, îți doresc multă sănătate!; Sănătate, om bun', au scris și Stelică Puștiu și Mihalis la fotografia cu Dan Ciotoi dinainte de operație.

Liviu Ciotoi a anunțat că tatăl său nu va putea fi prezent la evenimentele pe care le avea programate în perioada următoare. „Numele meu este Liviu Ciotoi. Sunt fiul lui Dan Ciotoi de la formația Generic. Și vreau să vă anunț și pe voi, că poate ajunge la urechile celor cu care avem colaborări și urma să cântăm la evenimente. Tatăl meu a fost operat de urgență.Este la Terapie Intensivă. Nu știu să vă spun mai multe detalii. Așteptăm să se trezească și să dea Dumnezeu să fie bine. Pot în schimb să vă spun că, în perioada următoare, până la sfârșitul primăverii, nu o să ne putem prezenta la niciun eveniment. Nu avem cum', a transmis Liviu, fiul lui Dan Ciotoi în urmă cu câteva zile.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton