Cum se simte Daniel Onoriu după ce a fost în comă 55 de zile: "Are probleme cu mersul"

 Dumitrache Laura
.

Daniel Onoriu a fost la un pas de moarte. Pilotul de raliuri a fost în coma 55 de zile, trecând printr-o perioadă cumplită. Din fericire, acesta și-a revenit, dar va mai dura până când acesta se va recupera complet. Nepotul lui Gabi Luncă are nevoie de ajutor pentru a se deplasa și face multe ședinte de kinetoterapie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Daniel Onoriu a fost în comă indusă 55 de zile, fiind la un pas de moarte. Pilotul a vrut să scape de kilogramele în plus și a apelat la operație de miscșoare de stomac. Din păcate, această procedură avea să-i aducă moartea. Fostul sportiv s-a operat în Turcia, iar la scurt timp a suferit o hemoragie internă și puțini i-au dat șanse de supraviețuire.

Daniel Onoriu si fii luiDaniel Onoriu si fii lui

Daniel și-a revenit și a fost externat. În prezent, fostul sportiv este îngrijit de familia sa, dar se ocupă de recuperarea sa. Pilotul a trecut peste cea mai grea cumpănă din viața sa, iar acum primește ajutor, deoarece are probleme cu mersul. Din fericire și-a recăpătat vocea și poate comunica.

Citește și: Cum arată Daniel Onoriu, după ce a stat în comă 55 de zile.Cât de mult a slăbit

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu, vești bune despre starea pilotului, după ce s-a trezit din comă:”E cooperant, înțelege tot”

Citește și: Cătălin Zmărăndescu și Cristi Mitrea, schimb de replici în direct:”Nu pricep lipsa de bun simț…”

Citește și: Zelenski i-a trimis un bilet scris de mână lui Vladimir Putin.Ce a răspuns liderul de la Kremlin

Cum se simte Daniel Onoriu după ce a fost în comă 55 de zile

Pilotul de raliuri Daniel Onoriu a fost în comă indusă 55 de zile. Când nimeni nu îi mai dădea șanse de supraviețuire, sportivul s-a trezit din comă. Nepotul regretatei artiste Gabi Luncă s-a externat pe data de 8 martie, și continuă să facă recuperare la o clinică privată din București. El și-a recăpătat vocea, dar încă mai are probleme cu mersul.

„Încă nu poate să meargă normal. Are de făcut recuperare, kinetoterapie, masaj', a mărturisit Rebecca Onoriu, pentru impact.ro.

Daniel Onoriu: „Nici prin gând nu îmi trecea că am să intru în tragedia vieții mel”

Daniel Onoriu și-a revenit din comă. Pilotu de raliuri a trecut prin cea mai mare cumpănă a vieții sale. Familia i-a fost aproape, iar soția sa s-a rugat neîncetat ca sportivul să își revină. La întoarcerea acasă, Daniel a mărturisit că toată viața sa a fost un gurmand, acesta fiind motivul pentru care a apelat la miscșorarea de stomac.

„În urmă cu 99 de zile eram un tip normal, cu vise și speranțe și planuri de viitor. Toată viața am fost activ, sportiv, dar și pofticios. Credeam că doar cele câteva kilograme în plus pe care le aveam erau singura mea problemă și am ales cea mai  și metodă de slăbire: gastric sleeve (operație de micșorare a stomacului). Nici prin gând nu îmi trecea că am să intru în tragedia vieții mele. Am mai trecut prin încercări, dar incomparabil cu această cumpănă. Nu există scară de măsurare sau termen de comparație!', a povestit Daniel Onoriu, pe pagina sa de Facebook.

Daniel Onoriu, la un pas de moarte după ce și-a făcut operație de micșorare a stomacului

Anul trecut, Daniel Onoriu a apelat la operația de micșorare a stomacului. Acesta s-a operat la o clinică din Turcia, dar ulterior starea sa de sănătate s-a agravat. Întors în țară, Daniel Onoriu a fost internat de urgență după ce a făcut hemoragie internă. Sportivul a intrat în comă, iar după 55 de zile, ca printr-un miracol, acesta s-a trezit. Rebecca Onoriu, fiica lui Gabi Luncă le-a mulțumit medicilor români care l-au îngrijit în toată această perioadă.  

„Am avut cea mai săritoare comunitate din lume, din univers, lumea a ținut rugăciuni, au venit în fața spitalului, la centrul de transfuzie…Prietenii lui, piloții, au donat sânge, aveam poze peste tot cu ei. Ne-au susținut și acum. „, a spus Rebecca Onoriu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton