Cum se simte Emily Burghelea după prima operație, pe urma accidentului suferit în Mauritius: „Simt fierul din cap, simt cum se mișcă. Mi-au pus oasele feței în poziția lor naturală...” / Merge zilnic la control și se află sub monitorizarea medicilor

 Calin Maria Bianca
.

Cum se simte Emily Burghelea după prima operație, pe urma accidentului suferit în Mauritius. în urmă cu câteva zile, Emily Burghelea și nașa ei au fost la doar un pas de moarte, după ce taxiul în care se aflau pentru a ajunge la aeroport a intrat frontal într-un tir. De atunci a început coșmarul pentru îndrăgita influenceriță, fiindcă pe lângă numeroasele vânătăi și răni, medicii i-au pus multiple diagnostice ce necesită operații.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Din păcate, Emily Burghelea are mult de tras după accidentul înfiorător, care putea să fie fatal pentru ea și nașa ei. În urmă cu cinci zile, influencerița a suferit prima operație de după accident, dar totodată și prima din viața ei. Aceasta a avut loc chiar la nivel facial, după ce a postat mai multe poze cu ea rasă în cap. Medcii i-au introdus o tijă pentru a-i îndrepta oasele, după ce a avut parte de mai multe traumatisme.

emily-burghelea-34-4emily-burghelea-34-4

Citește și: Emily Burghelea a ieșit din operație și se află la ATI: „Fiecare secundă se simte ca o eternitate, iar inimea mea bate puternic la această ușă care ne desparte, sperând să te văd întreagă, să îți văd zâmbetul, să știu că ești bine”

Citește și: Ce reprezintă panglica pe care Emily Burghelea o poartă la gât de când a scăpat cu viață din accidentul petrecut în Mauritius: „Am primit-o de la preot”

Citește și: Aurică Totolici, arestat pentru pedofilie. Cântăreţul de muzică populară este acuzat că a violat doi băieţi minori care îi erau elevi la lecții de canto

Citește și: Cine este Larisa Mârtan, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 24 de ani și a trecut printr-un avort și o relație toxică: „Am ieșit puțin cam șifonată. A fost un fel de șoc pentru mine să…'

Cum se simte Emily Burghelea după prima operație, pe urma accidentului suferit în Mauritius

Încă de la momentul accidentului, Emily Burghelea a fost destul de reținută, însă chiar și așa, și-a ținut fanii la curent prin diferite poze și momente din viața ei. S-a postat inclusiv de pe patul spitalului, când a mărturisit că are nevoie de mai multe operații, dar și că partea stângă a feței sale este distrusă. Acum însă, după prima și cea mai importantă operație, a oferit primul interviu în care a spus cum se simte.

„Mă simt amețită, îmi simt fierul din cap, simt cum se mișcă și mă gândesc cum va fi scos de acolo și dacă prin anestezie sau nu… La spital am fost operată de o echipă de profesioniști care mi-au pus oasele feței în poziția lor naturală și cărora nu am cuvinte să le mulțumesc! Ei au zis că totul va fi bine, stau sub monitorizare și vin zilnic la control…Merg zilnic la control iar în funcție de evoluție medicii vor hotărî dacă vor mai urma și alte intervenții…„, a spus Emily Burghelea pentru Click.

Cum le-a explicat copiilor ce se întâmplă cu fața ei și bandajul de la cap

Emily Burghelea s-a lăsat pe mâinile specialiștilor și se încredere în puterea medicilor, dar mai ales în puterea lui Dumnezeu. Se roagă mereu pentru binele ei și al familiei sale, fără a mai ține cont dacă o să mai arate vreodata la fel ca înainte de accident. În prezent, încă are vânătăi pe față și sânge la ochiul stâng, iar asta nu este tot. Este rasă în cap, unde a avut loc operație de inserare a tijei și are un mare bandaj la cap, însă cu toate acestea copiii au înțeles că mama lor trece printr-o serie de schimbări.

„Copiilor le-am explicat că mami și-a făcut un machiaj mai special și că își va dezvălui în curând (când o să-mi dau bandajul jos din cap) cea mai tare freză pe care o să o vadă vreodată, iar acum sunt foarte nerăbdători să-mi dau bandajul jos! Se așteaptă să vadă primul lor unicorn în realitate! (…) Am fost atât de bucuroasă că sunt în viață încât restul erau detalii!

Perioada de convalescență este lungă, depinde de mine, depinde cât de repede mă voi vindeca, sper din suflet să reușesc să trec repede peste, pentru mine îmi doresc să reușesc să mă bucur de fiecare clipă a vieții pentru că am învățat că viață este foarte firavă.„, a continuat Emily Burghelea.

În continuare, pentru că tot a venit vorba de familie, Emily Burghelea nu a putut să nu-i mulțumească soțului ei că îi este alături în cele mai grele momente.

„În primul rând trebuie să schimbăm ordinea! Soțul meu m-a vegheat la aeroport, în avion apoi în toate spitalele pe care le-am colindat pentru a obține un diagnostic corect și complet… Mă susține și îmi spune că sunt fumoasă încontinuu pentru a-mi ridica moralul… Nu mi-aș vedea viața fără el… Mi-ar fi fost teribil de greu să trec prin asta singură… Mama lui Andrei, mama soacră a venit la noi și a preluat toate activitățile casei, în acest moment stă ea cu copiii pentru că eu nu am voie să mă agit foarte tare și orice posibilă lovitură sau bruscare poate dăuna grav..„, a mai spus influencerița.

Cum se simte nașa ei

Pentru că toată lumea știe că în mașină, alături de ea, era și nașa ei, mulți s-au întrebat care este starea de sănătate a acesteia.

„Nașa este imobilizată la pat. Nu are voie să se miște, orice mișcare îi poate aduce moartea. Așteaptă un set complet de analize și interpretarea lor de mai mulți medici pentru a decide tipul de intervenție care urmează să o facă bine. Din ce știu are 2 fracturi la coloana cervicală. Zilele acestea urmează să se opereze…', a completat Emily Burghelea.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton