Cum se simte Florin Busuioc, la trei ani de la infarct: „Singura problemă este cea legată de...”

 Miniosu Alexandra
.

Florin Busuioc a dezvăluit cum se simte, la aproximativ trei ani de când a suferit un infarct. Prezentatorul de la PRO TV a trecut prin această cumpănă în noimebrie 2018, iar de atunci a făcut schimbări radicale în privința stilului de viață. Iată care e singura problemă pe care o are acum actorul! Nu are legătură cu acel stop cardio-respirator!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Florin Busuioc a spus cum se simte acum, la aproximativ trei ani de când a făcut un infarct. Prezentatorul Meteo de la PRO TV și-a schimbat radical viața, pentru a se ține departe de problemele de sănătate. A renunțat la fumat și la alcool, însă un lucru continuă să îi dea mari bătăi de cap: greutatea. Acesta nu a reușit să slăbească așa cum și-a dorit.

florin-busuioc-problema-11florin-busuioc-problema-11

În anul 2018, în luna noiembrie, Florin Busuioc a trecut prin clipe cumplite. Îndrăgitul prezentator de la PRO TV a făcut atunci un infarct. După ce aproape că a văzut moartea cu ochii, actorul a decis să facă unele schimbări în viața lui. Astfel, el a renunțat la fumat și la alcool. În prezent, din fericire, starea lui e una bună. Un lucru însă îl nemulțumește: lupta cu kilogramele, pe care, susține el, nu o poate câștiga.

Citește și: Marele regret al actorului Florin Busuioc:”I-am pus pe toți într-o situație urâtă”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Florin Busuioc, după ce a suferit un stop cardio-respirator:”Aveam o viață complicată. A trebuit să o las mai moale”. Cum s-a lăsat de fumat / EXCLUSIV

Citește și: Campioana la gimnastică Irina Deleanu o cunoaște Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin:”Are o finețe aparte”

Citește și: O mamă și fiul ei au fost împușcați de ruși, lângă Kiev.Vecinii i-au înmormântat lângă parcarea blocului

Cum se simte Florin Busuioc, la trei ani de la infarct

Florin Busuioc a oferit un interviu amplu pentru Click!, în care a abordat mai multe subiecte. Printre ele s-a numărat și sănătatea. Din fericire, acum, la aproape 3 ani de la infarct, el se simte bine. Pentru a se asigura de asta, merge la control la fiecare șase luni. Singura problemă de care nu poate să scape e greutatea.

„Mă simt bine în momentul de față, nu mai am probleme. Am fost la control la fiecare șase luni și sunt ok. Singura problemă este cea legată de greutate, de care nu pot să scap. Este singurul inconvenient. (n.r. într-un interviu mai vechi spunea că dorește să ajungă la 85 kg, de la 104)',a declarat Florin Busuioc.

Prezentatorul a renunțat la fumat și alcool

Întrebat ce măsuri a luat ca experiența neplăcută să nu se mai repete, Florin Busuioc a mărturisit că a renunțat complet la fumat și alcool. Acum, el se poate odihni mult mai bine.

„Nu am mai fumat și nu beau absolut nimic. Oricum, nu beam prea mult nici înainte, beam foarte rar. În general, mă odihnesc ceva mai mult, dorm mai bine', a continuat el pentru sursa citată.

Florin Busuioc, despre copiii lui

În ceea ce-i privește familia, Florin Busuioc a spus că e într-o relație foarte bună cu urmașii săi. Fiica lui cea mare va atinge curând vârsta majoratului.

„Suntem într-o relație foarte bună, ne înțelegem foarte bine, suntem ok. Să vedem ce drum o să aleagă fata mare, care face 18 ani acum, în martie. Cea mică mai are un pic. O să vedem', a precizat actorul.

Ce îi spun oamenii când îl văd pe stradă

Deși este și un mare actor, lumea îl recunoaște pe stradă mai mult ca prezentatorul de la Meteo. Florin Busuioc a povestit că, în general, oamenii reacționează bine când îl văd și că nu are parte de „hate'. De multe ori, el primește unele întrebări amuzante.

„În general, lumea este drăguță, nu am parte de „hate'. Oamenii pun întrebări de genul: „Cum e vremea azi?, „Cum o să fie peste un an?'. Adevărul este că nici nu prea am dat ocazia să se producă „hate', nu prea sunt genul de prezentator care să nască mari controverse în jurul său. Și când am avut păreri despre un fenomen sau un eveniment, părerile au fost, în general, în stilul în care gândește lumea, poporul. Nu au fost opinii nelalocul lor.

Am parte și de surprize. De exemplu, în piață oamenii mă întreabă „Nea Busu, să scot sfecla?'. Îi întreb: „Ce îți trebuie ca să o scoți?', iar ei îmi răspund: „Bre, trebuie să fie pământul mai moale' și eu le spun: „Acum e secetă, nu prea e pământul moale. Mai las-o. Se strică dacă o lași?' – „Nu se strică, dar vine ploaie?'.

Sau: „Domne, să îmi pun acoperișul săptămâna asta sau să mai las pe săptămâna viitoare, că poate nu plouă săptămâna asta? N-am bani destui acum să îl pun, știi? De asta întreb'. Și îi zic: „Bre, cam trebuie să îl pui, că vine ploaia aia mare. Deci, nu e glumă'. Și tot felul de chestii de genul acesta', a conchis el.

Sursă foto: Arhivă VIVA!, Captură ecran

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton