"Am picioarele praf, cu răni. Nu am apucat să mănânc". Cum se simte Gabriela Prisăcariu după nunta cu Dani Oțil

 Dumitrache Laura
.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit religios duminică, 30 iulie. Cei doi și-au unit destinele în prezenta oamenilor dragi, iar acum soția prezentatorului tv și-a făcut timp pentru a împărtăși cu admiratorii săi impresiile despre nunta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. În urmă cu trei zile, cei doi și-au unit destinele și s-au căsătorit. Nunta a fost excepțională, iar petrecerea a avut loc într-un local de lux din Buftea.

gabriealgabrieal

În urmă cu câteva minute, Gabriela Prisăcariu a postat un clip video pe rețelele de socializare, unde a împărtășit cu fanii său toate momentele de la nunta cu Dani Oțil. Vedeta a dezvăluit cum se simte acum după ce a dansat toată noaptea.

Citește și: Ce le-a zis Dani Oțil socrilor săi chiar în seara nunții cu Gabriela Prisăcariu: 'Puteau să nu o crească atât de mult, să arăt și eu bine…'

Citește și:Cum arată verighetele alese de Gabriela și Dani Oțil: 'Stați cuminți că soțul meu are verighetă. Ești mult prea sexy…'

Citește și:Ce relație este acum între Catinca Roman și Marian Ionescu de la Direcția 5, fostul ei iubit: „Unele persoane așa se nasc, fără empatie, iar lipsa de asumare…'

Citește și:Andreea Ibacka a izbucnit în lacrimi la plecarea fiicei sale în tabără: „Am plâns puțin, întâi pe furiș, apoi la vedere…”

Cum se simte Gabriela Prisăcariu după nunta cu Dani Oțil

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit religios pe 30 iulie. Cei doi și-au unit destinele în prezența celor dragi și au trăit momente de neuitat. Recent, Gabriela Prisăcariu a făcut primele declarații despre nunta cu Dani Oțil și a dezvăluit cum se simte după marele eveniment. Soția prezentatorului tv a spus că are dureri și răni la picioare. De asemenea, vedeta îi este recunoascătoare organizatoarei care a reușit să-i planifice cea mai frumoasă nuntă. Gabriela Prisăcariu s-a bucurat atât de mult de nuntă, încăt nici nu a avut timp să mănânce.

„Încă nu m-am dezmeticit, nu-mi vine să cred că a trecut nunta mea. A fost de vis, deci absolut super totul. Vreau să-i mulțumesc lui Carmen Ioniță că mi-a îndeplinit toate dorințele. Săraca, nu cred că mă mai suportă, nu știu dacă știți, dar eu sunt scorpion și la mine totul trebuie să fie perfect, adică cu o săptămâna înainte am schimbat mesele, vă dați seama, ceva rău, dar totul a ieșit absolut impecabil. Locația a fost de vis, am înțeles că mâncarea a fost foarte bună. Nu am apucat să mănânc, din păcate, bine că am făcut degustare. Muzica, oamenii, invitații, nu știu… eu m-am simțit… am picioarele praf, cu râni, dar a fost grozav.', a spus Gabriela Prisăcariu în mediul online.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit religios

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit religios duminică, iar evenimentul a fost unul extrem de emoționant. Pe 30 iulie, cei doi s-au bucurat de fiecare momente și au trăit momente de neuitat. Alături de ei a fost fiul lor, Tiago, dar și cele mai importante persoane din viața lor. La nunta lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu au participat peste 100 de persoane, iar petrecerea a avut loc pe malul lacului Buftea. Soția prezentatorului de la Neatza cu Răzvan și Dani a purtat două rochii în seara nuntii.

Am făcut nuntă pentru mine, soția mea și pentru nași, dacă nu vă place ceva, nu mă interesează. Am trecut repede peste antreuri și pește, de ce? Pentru că totdeauna se oprește muzica la pește, de parcă trebuie să vedem toți peștele. Nu, tată… îți e foame mănânci, nu îți e foame nu mănânci. Avem și colțul tradițional acolo, pentru gomoși. Care nu mâncați fonfleuri, mă declar unul. Ieri am fost la Georgică la nuntă și nu am putut să mănânc, m-au prins doar sarmalele.Vreau să îi mulțumesc în primul rând soției mele, pentru că mi-a dat o șansă la 40 și puțin de ani să fiu și eu căsătorit. Vreau să le mulțumesc părinților ei că au făcut-o și au crescut-o. Puteau să nu o crească atât de mult, să arăt și eu bine în poze. Vă rog eu mult de tot photoshopați-mă, vreau să arăt și eu de dimensiuni normale. Vreau să le mulțumesc și rudelor mele', a spus Dani Oțil.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton