Cum se simte Laura Cosoi după ce a născut a patra oară: „Pot fi așa cum simt, să plâng fără să mă ascund, fără să explic, fără să mă simt vulnerabilă. Am preferat să petrecem câteva zile în trei și a fost o alegere înțeleaptă”

 Matei Bianca
.

Laura Cosoi a vorbit despre cum se simte de când a născut. Actrița a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă și este mândră de tot ce are în viața ei. Acum, vedeta își petrece timpul cu micuța Aida și soțul ei, Cosmin Curticăpean, deoarece își dorește să se bucure în liniște de primele zile din viața fetiței sale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Laura Cosoi trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei și asta pentru că a născut o fetiță perfect sănătoasă și se bucură de tot ce trăiește alături de frumoasa ei familie. Recent, actrița a vorbit despre viața ei de când a născut-o pe micuța Aida.

laura2laura2

Citește și: Ce semnificație are numele ales de Laura Cosoi pentru cea de-a patra fiică. Aida i-a apărut în vis, acum doi ani: „Este un copil predestinat. Are menirea să bucure și să vindece'

Citește și: Laura Cosoi a publicat prima imagine cu cea de-a patra fetiță și a explicat de ce a ales numele Aida pentru micuță: „Am știut că va face parte din viață noastră încă de acum doi ani, când mi-a apărut în vis”

Citește și: De ce a ales Simona Amânar gimnastica: „Nu s-a gândit nimeni că voi deveni cea care va îngenunchea Rusia, China, SUA, Australia de atâtea ori, că voi deveni numărul 1”. Cât de mult a muncit pentru a-și îndeplini visul de a avea o săritură care să-i poarte numele / EXCLUSIV

Citește și: Cristina Rotaru se apără, după ce a fost criticată că este prea atașată de soțul ei. De ce îi „trimitea' inimi pe insulă, când Andrei Rotaru se săruta cu ispita Diandra: „Am și eu orgoliul meu, vă rog să nu vă faceți griji…'

Cum se simte Laura Cosoi după ce a născut a patra oară

Prin intermediul rețelelor de socializare, Laura Cosoi a oferit detalii emoționante despre viața ei de proaspătă mămică, după nașterea micuței Aida, cea de-a patra sa fiică. Actrița a transmis că ea și soțul ei au ales să petreacă primele zile acasă doar în trei, înainte ca fetele lor mai mari să se întoarcă din tabără.

Astfel, în toată această perioadă, actrița și Cosmin Curticăpean se dedică în totalitate îngrijirii micuței lor, Aida, care are doar câteva zile de viață.

„Suntem acasă de câteva zile bune. Ne adaptăm. Fetele nu s-au întors încă. Am preferat să petrecem câteva zile în trei și a fost o alegere înțeleaptă. Apucăm să ne odihnim, să ne îmbrățișăm, să fim cu și pentru Aida cu totul. Eu alăptez, mă recuperez, dorm la prânz, nu trebuie să strâng, să spăl vasele, ci trebuie doar să fiu cu ea. Și, pe lângă intimitatea care s-a creat între noi, de parcă am fi la primul copil, pot să îmi fac programul cum doresc, pot sta ore în șiir cu Aida în brațe fără să mă simt vinovată, pot să o studiez și să mă minunez, pot să mă uit la fotografii cu fetele din tabără. Dar cel mai important este că pot fi așa cum simt, să plâng fără să mă ascund, fără să explic, fără să mă simt vulnerabilă. De fericire, de nostalgie, de drag, de dor…', a scris vedeta pe Instagram.

Actrița le-a pregătit surprize fetelor ei pentru când acestea se vor întoarce din tabără

În ceea ce privește momentul în care fetele ei mai mari se vor întoarce acasă, Laura Cosoi a mărturisit că se pregătește pentru o întâlnire copleșitoare și plină de emoție. Actrița le-a pregătit surprize pentru când acestea se vor întoarce din tabără.

Vedeta și-a exprimat nerăbdarea de a avea întreaga familie împreună și de a trăi bucuria unei case pline de viață și zâmbete.

„Cât de curând vom fi în formula completă și întâlnirea fetelor cu Aida va fi copleșitoare. Le-am pregătit și o mulțime de surprize… Va fi o nouă etapă în viața noastră, va fi un nou început în formula de 6, casa va fi plină de viață, de râsete, de chipuri fericite și glăscioare cristaline! Și de-abia aștept să le cuprind pe toate în inima mea și să le păstrez acolo pentru totdeauna!', a mai completat ea.

Laura Cosoi a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă

Pe data de 29 iulie 2024, Laura Cosoi a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Vedeta a devenit mamă pentru a patra oară, iar imediat după ce a născut, ea a și făcut publică prima imagine specială cu micuța ei, Aida.

Actrița reușește cu brio să se împartă între viața de mamă și carieră, astfel că știe perfect cum să gestioneze aceste două lucruri importante din viața ei.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton