Cum se simte Laura Cosoi în al treilea trimestru de sarcină: "Sunt zile bune, zile mai rele. Acum o săptămână, două..." / Nu renunță la proiectele în derulare nici în luna a opta de sarcină

 Tudorache Simona
.

Laura Cosoi a participat la gala Viva! 25 de ani, unde a fost și premiată. Actrița este însărcinată în opt luni și luna viitoare își va strânge în brațe cel de al patrulea copil. Cu toate astea, Laura Cosoi e la fel de activă și continuă să se ocupe de proiectele pe care le are. Printre altele, vedeta a dat voce și unui personaj din desenele animate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Laura Cosoi a reușit să se îngrașe doar câteva kilograme, iar asta pentru că se hrănește sănătos și se află într-o formă fizică de invidiat. Se gândește cu emoție la momentul în care o să își întâlnească cel de al patrulea copil, pe care recunoaște că l-a visat în urmă cu doi ani, când nu se mai aștepta să trăiască o astfel de minune.

laura-cosoi-copii-1laura-cosoi-copii-1

Laura Cosoi nu renunță la proiecte nici în luna a opta de sarcină

Laura Cosoi are zile mai bune și mai rele acum, când se apropie de naștere, dar încearcă să nu se lase influențată de momentele mai complicate și să se ocupe în continuare de proiectele pe care le are, care nu sunt deloc puține.

„Mai am puțin, astăzi nu era neapărat un moment în care să-mi doresc să fiu aici, dar m-am bucur că s-au gândit la mine. Revista VIVA a fost alături de mine în cele mai frumoase momente ale vieții, motiv pentru care am răspuns prezent acestei invitații', a spus Laura Cosoi.

„Sunt ok, sunt zile bune, zile mai rele, astăzi a fost o zi mai bună din punct de vedere fizic, adică nu chiar m-a dovediat așa e mult căldura, așa cum s-a întâmplat acum o săptămână, două', a mărturisit Laura Cosoi. la Antena Stars.

Cine o ajută pe Laura Cosoi

Actrița este ajutată în această perioadă și de bunici, dar și de soțul ei, Cosmin, care îi e de un real sprijin. „Am avut o filmare, lucrez și la un proiect, pun voci pentru un desen animat, am zile cu înregistrări, așa că sunt în activitate. Soțul e și el foarte aglomerat, așa că sunt bunicii alături de noi. Câteva zile stau cu noi', a povestit Laura Cosoi.

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda au mărturisit care e cea mai mare problemă din căsnicia lor: „Asta mă enervează cel mai mult. Noi nu avem o relație obișnuită…”

Citește și: Cătălin Scărlătescu a câștigat prima bătălie în instanță cu Antena 1, iar postul TV trebuie să-i plătească chef-ului cheltuieli de judecată. Decizia nu este definitivă

Citește și: Mihai Petre nu regretă că a renunțat la karate, în favoarea dansului: „Așa probabil că nu aș fi făcut televiziune, nu m-aș fi întâlnit cu Elwira, cu siguranță. Când am început, nu era aceeași situație…”. Părinții i-au fost alături necondiționat / EXCLUSIV

Citește și: Irina Columbeanu îl ajută cu bani pe Irinel Columbeanu, chiar din munca ei: „Îmi place să lucrez! Sunt hostess la un restaurant italian. Tatăl meu mi-a zis mereu să…”

Citește și: Gabi Bădălău susține că fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu, și-a refăcut viața amoroasă: „Are o relație cu un domn din Constanța. Nu l-am cunoscut și mi se pare…'. Artista le-ar fi făcut cunoștință copiiilor cu iubitul ei

Laura Cosoi plănuiește să reia filmările imediat după naștere

Vedeta plănuiește să revină pe platourile de filmare imediat după naștere. Până atunci se bucură de fiecare moment alături de fetițele ei, care îl așteaptă pe bebe.

„Fetițele sunt foarte dulci, încontinuu stau și mângăie burtica și îl pupă pe bebe. Mereu întreabă cât mai durează, sunt foarte nerăbdătoare. O să am filmări pentru Vacanță de vedetă imediat în august, deci cum am născut sun ca să programez platoul pentru filmări', a mărturisit Laura Cosoi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton