Cum se simte Laura Cosoi, însărcinată a patra oară, la scurt timp după ce și-a pierdut mama: "Trec printr-o etapă de vulnerabilitate, cu sentimente amestecate"

 Oana Pantazi
.

Laura Cosoi și-a surprins fanii la început de an dezvăluind că este din nou însărcinată, la scurt timp după ce și-a pierdut mama, de care era extrem de atașată. Actrița trece prin momente dificile în această perioadă și mărturisește că 2024 este pentru vindecare. Din fericire, tot în acest an, Laura va deveni mamă pentru a patra oară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pentru Laura Cosoi finalul lui 2023 a fost unul dificil și dureros și, în egală măsură, dătător de speranță, asta pentru că vedeta a aflat că este însărcinată și va deveni pentru a patra oară mamă, însă, din păcate, recent și-a pierdut mama, care s-a stins din viață pe 19 decembrie. La început de 2024, Laura și-a uimit fanii cu o fotografie din vacanță, unde se poate observa clar că vedeta este însărcinată, dovadă că viața merge mai departe, însă ulterior a dezvăluit că trece prin momente grele.

415494755_18411105037035437_2502887500779547166_n415494755_18411105037035437_2502887500779547166_n

Cum se simte Laura Cosoi, însărcinată a patra oară, la scurt timp după ce și-a pierdut mama

Chiar în ziua în care a împlinit 42 de ani, Laura Cosoi și-a surprins total fanii din social media cu anunțul că este însărcinată. Actrița și soțul ei, Cosmin Curticăpean, devin părinți pentru a patra oară. Cuplul mai are trei fetițe: Rita, în vârstă de 5 ani, Vera, în vârstă de 3 ani, și mezina Lara, de un an și jumătate. În dreptul fotografiei în costum de baie, surprinsă pe malul mării, Laura a scris „Miracolul vieții”, fără să menționeze sexul bebelușului și nici în ce lună de sarcină se află, dar, după dimensiuni, se pare că actrița este deja în al doilea trimestru de sarcină.

Citește și: Ce amintiri o leagă pe Laura Cosoi de regretata ei mamă: „Tare mult iubeai marea, apusurile, dansul în nisip. Ne lipsești mult’ / Ligia Cosoi s-a stins din viață săptămâna trecută

Citește și:Cornel Păsat vrea să lupte din nou în ringul RFX, dar soția lui se opune: „Nu mă mai lasă, dar eu i-am zic că…’

Citește și:Raluca Pastramă, primele declarații despre divorțul de soțul ei, Ibrahim Ibru: „Am încercat să ne înțelegem, dar nu s-a mai putut. Facem aproape un an de când…

Din păcate însă, Laura trece încă prin momente foarte grele, după ce, cu puțin timp înainte de Crăciun, și-a înmormântat mama. Ligia Cosoi fusese diagnosticată cu cancer, în 2008, și din păcate, a încetat din viață la finele anului trecut. Actrița, care avea o relație extraordinară cu mama ei, le-a mulțumit fanilor din mediul online pentru susținere.

„Trebuie să mărturisesc că vă port o profundă recunoștință pentru faptul că îmi sunteți alături în această perioadă. Vă mulțumesc pentru bunătate, grijă, dragoste… am simțit fiecare cuvânt de încurajare venit din suflet.

Trec printr-o etapă de vulnerabilitate, cu sentimente amestecate și încerc să iau fiecare lucru așa cum vine. Dar am inima plină, că vă am în viața mea! Mulțumesc', a scris Laura Cosoi pe Instagram.

Laura Cosoi, prima zi de naștere fără părinții ei

Laura Cosoi a trecut recent prin momente extrem de grele, după ce și-a pierdut mama. Pe 19 decembrie, mama actriței, Ligia Cosoi, s-a stins din viață. Aceasta a fost diagnosticată în 2008 cu cancer de col uterin, iar în 2021 învinsese boala. Vedeta a transmis, cu o zi înainte de aniversarea ei, un mesaj de-a dreptul emoționant despre părinții ei.

Mâine va fi ziua mea de naștere. Au trecut 42 de ani. Ultimii 3 ani au fost cei mai grei ani cu putință. Am luptat cu dorul cumplit după tata, să o salvez pe mama și să găsesc o soluție cum să fac să nu înnebunesc de durere că a plecat de pe lumea asta ținându-ne de mână.

Nimeni și nimic nu te pregătește pentru șocul despărțirii de părinți. Au fost momente când simțeam că nu mai pot trage aer în piept, atât era de dureroasă realitatea.

În acești 3 ani, am încercat să supraviețuiesc vieții mele separat, drept mamă pentru fetițe, sotie pentru Cosmin, dedicându-mă proiectelor profesionale, laturii sociale.

Mâine va fi prima aniversare fară părinții mei, primul an în care nu mai sunt copilul nimănui. Nu mă mai sună părinții să mă felicite, nu mă mai îmbrățișează, nu mă mai fac să mă simt cel mai special om de pe pământ, așa cum mă simțeam de fiecare data. Dar i-am avut 42 de ani alaturi de mine. Și am fost norocoasa că m-am simțit, înainte de toate, foarte iubita. Sunt, așadar, binecuvântată că i-am avut lângă mine, că am putut să împărtășesc cu ei cele mai frumoase și importante etape ale vieții mele, că m-au învățat să fiu Om înainte de toate!

Dragi părinți, prin noi, cei ramași, viață voastră merge mai departe, căci întotdeauna am spus că suntem nemuritori prin copiii noștri.

Vă mulțumesc că mi-ați dat șansa la viață asta minunata pentru care voi v-ați bucurat și ați luptat până în ultima clipa. Promit să o trăiesc din plin, cu bunătatea, în iubire și credință așa cum m-ați crescut!

Privesc fetele și îmi dau seama că nu există zi în care să nu zăresc în ele părți din voi. Ele îmi alină dorul, îmbrățișările lor îmi șterg lacrimile, iar glăscioarele vesele îmi umplu sufletul de viitor!

Mami și tati, vă mulțumesc că m-ați iubit și că mi-ați oferit o viață cu adevărat fericită!

Vă prețuiesc și vă iubesc pentru totdeauna!„, a transmis actrița.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton