Cum se simte Majda Aboulumosha după lipoaspirația suferită și ce restricții trebuie să respecte: ,,După vreo patru săptămâni se văd rezultatele"

 Tudorache Simona
.

Majda Aboulumosha a vrut o schimbare la 36 de ani și, în urmă cu o săptămână, a făcut o lipoaspirație, asta pentru a scăpa de surplusul de piele rămas după după ce a slăbit spectaculos. Prezentatoarea a avut la un moment dat cu 30 de kilograme mai mult, dar cu un stil de viață sănătos și multă apă a reușit să facă din acea perioadă o amintire.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Vedeta a ieși victorioasă în lupta cu kilogramele și acum se poate lăuda cu o talie de viespe. Majda Aboulumosha și-a ținut la curent urmăritorii cu pașii pe care i-a urmat înainte de intervenție, dar și după. Ea a recunoscut că i-a fost greu să ia această decizie, dar a simțit că asta trebuie să facă pentru corpul ei și nu a dat înapoi.

majda-11majda-11

De ce a făcut Majda Aboulumosha lipoaspirația

Majda Aboulumosha a rămas cu ceva urmări după oscilațiile de kilograme avute, dar a reușit să îndrepte lucrurile.

,,Am terminat emisiunea și  imediat m-am îndreptat spre clinică. Am emoții, recunosc… Cine mă cunoaște  știe că sunt un mic cercetaș, pun în balanță mult deciziile  și când mă hotărăsc știu foarte bine că am făcut cea mai bună alegere. De-a lungul timpului am avut oscilații de kilograme, pierderi de aproape 30, 20 de kilograme, etc. și acestea au lăsat urme pe corpul meu, în special în zona picioarelor. Sunt adepta mâncatului sănătos, a sportului și mereu am avut grijă să echilibrez, dar unele lucruri chiar nu mai țin de mine…”, a povestit Majda pe rețelele de socializare.

Ce pași a urmat Majda Aboulumosha

Majda Aboulumosha a explicat de ce a luat această decizie și cât de mult a cântărit lucrurile. Nu a fost un moft, ci o necesitate. ,,Intervenția de care am nevoie este o lipoaspirație asistată prin laser. M-am prezentat în cabinetul doamnei doctor și am simțit că am făcut cea mai bună alegere. Nu m-am dus cu poza altei femei, ca să arăt ca ea, nu a fost vreun moft și nici nu am vreo așteptare măreață, doar am vrut să aleg un specialist care să îmi înțeleagă nevoile. Fiecare corp este unic și diferit!”, a mai precizat Majda.

„Am recomandat această procedură Majdei pentru că era soluția ideală pentru nevoile ei. Rezultatele au fost excelente și Majda se simte și arată minunat. Această procedură este indicată persoanelor care, în ciuda unei diete sănătoase și a exercițiilor fizice, nu reușesc să scape de anumite depozite localizate de grăsime', spune medicul Dana Miricioiu.

Citește și: Anghel Damian recunoaște că a fost bulversat la începutul relației cu Theo Rose, după despărțirea de Lia Bugnar: „Am fost prinși în acest tăvălug. E foarte greu ca adevărul să fie vizibil în mijlocul acestor furtuni…” Cum se înțelege cu socrii / EXCLUSIV

Citește și: Oana Zăvoranu și-a concediat avocatul în timpul procesului. De ce a luat decizia: „Îl mai acuză că nu discută cu ea, înainte de termene…”/ Reacția lui Constantin Nedelcu după ce a fost „demis”

Citește și: Gabi Bădălău a depus o nouă plângere penală împotriva Claudiei Pătrășcanu, după ce a refuzat să-i dea copiii în weekend: „Vreau să îi văd. I-am dat acum trei săptămâni câteva mii de euro '. Reacția artistei

Citește și: De ce a făcut Florin Piersic infecție la genunchi. Actorul a explicat situația prin care trece: „Sunt aici la recuperare. Totul e în regulă, văd cum o să merg, pentru că…”

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a Dianei Munteanu: „Nu cred că mă mai mărit. Cred însă în continuare în iubire și relații, chiar dacă…”. Nu s-a mai afișat alături de alt bărbat de la despărțirea de Claudiu Niculescu/ EXCLUSIV


Majda Aboulumosha o să se bucure de rezultat după o săptămână de la intervenție

După o săptămână de la intervenție, Majda încă poartă corsetul, dar nu și-a întrerupt niciun moment activitatea. Acum, frumoasa brunetă abia așteaptă să vadă, după patru săptămâni, rezultatul.

,,Momentan am o săptămână de la intervenție. Nu am dureri. După vreo patru săptămâni se văd rezultatele, încă port corsetul, sunt cuminte, mă simt foarte bine, vin la emisiune, nu mi-am anulat nimic, nicio activitate, prezint în continuare. Nu am avut niciun fel de durere. Așa cum am scris pe Instagram, am avut anumite oscilații de kilograme și am rămas cu anumite depozite, care nu mai puteau fi  eliminate prin dietă sau sport dar eu mănânc în continuare sănătos.  Eu fac în continuare sală doar că acum nu mai am voie să merg la sală o lună de zile. Eu întotdeauna am avut grijă de mine”, a mărturisit Majda Aboulumosha pentru Click!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton