Mihaela Tatu a împlinit 60 de ani. Modul atipic prin care și-a sărbătorit ziua de naștere: „Am închiriat o fabrică de bere, au fost 110 persoane din toată lumea”

 Dumitrache Laura
.

Cum se simte Mihaela Tatu, după ce a împlinit 60 de ani. Mihaela Tatu a împlinit anul acesta vârsta de 60 de ani, iar în ultimii ani a făcut schimbări majore în viața sa. Fosta prezentatoare tv a decis să își schimbe viața în anul 2006. Până atunci s-a dedicat mai mult familiei sale, dar a decis să facă transformări importante în viața ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum se simte Mihaela Tatu, după ce a împlinit 60 de ani. Mihaela Tatu se bucură de fiecare clipă a vieții și spune că a început să se autodescopere în urmă cu aproape 15 ani. Fosta prezentatoare tv susține că acum se află la cel mai bun moment al vieții sale. Vedeta a povestit că a decis, ca în urmă cu câțiva ani, să își îndeplinească toate visele.

v prezentatoarev prezentatoare

Invitată în emisiunea „La Măruță”, Mihaela Tatu a vorbit despre cele mai importante etape ale transformării sale, care au început în anul 2006. Vedeta s-a dedicat familiei sale, dar a învățat, între timp, cum să-și trăiască viața. Pe 7 aprilie, Mihaela Tatu a împlinit 60 de ani, iar cu această ocazie a organizat o petrecere de pomină.

Citește și: Mihaela Tatu a împlinit 60 de ani și a organizat o petrecere cu 100 de persoane! Ce relație are cu fiica ei și ce surpriză i-a făcut: „Niciodată nu am fost mămoasă”

Citește și:Ce ritual are Mihaela Tatu în fiecare dimineață: „Ca să am o stare de bună dispoziție'. Cu ce se ocupă vedeta, de când s-a mutat la Oradea

Citește și:Sora lui Donald Trump a murit, la 86 de ani: „O zi grea…'. Maryanne Trump Barry a fost găsită fără suflare în apartamentul său

Citește și:America Express 14 noiembrie – Romică Țociu a făcut o scenă de nervi, după ce nu a găsit mașină / Iulia Albu a fost scoasă din sărite de iubitul ei, Mike: „Atunci pleci acasă!'

Cum se simte Mihaela Tatu, după ce a împlinit 60 de ani

Mihaela Tatu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Anul acesta a împlinit 60 de ani, iar cu această ocazie a organizat o petrecere de pomină. În ultimii ani, viața Mihaelei Tatu s-a schimbat radical, iar acum se bucură de fiecare clipă din viața ei. Invitată în emisiunea „La Măruță”, fosta prezentatoarea tv a vorbit despre transformările din viața ei, dar și despre etapele importante ale transformării sale.

„La 50 de ani eram în perioada de tranziție: București – Oradea, ce caut acolo, dar ce-mi place acolo, dar n-am niciun motiv, dar ce bine mă simt, după care am început să mă așez în noua directivă profesională pe care am ales-o și pentru care m-am pregătit de m-a călcat nevoia, și am început să-mi dau seama că trebuie să bifez niște lucruri pe care mi le-am dorit toată viața și n-am putut. Pentru că trebuie să fiu nevastă, pentru că trebuie să fiu mamă, pentru că trebuie să fiu fiică și tot felul de rudă și alte preocupări. Și acum le fac', a povestit Mihaela Tatu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Transformarea Mihaelei Tatu a început în anul 2006, însă decizia de a-și împlini visele a venit în 2011. „De prin 2006 am început să mă gândesc cu seriozitate la mine, după care a început 2011, 2012 și din 2012 am mare, mare grijă de toate visurile mele care trebuie să devină realitate.(…)Dacă începeam mai devreme această transformare nu îmi făceam datoria ca mamă, soție, fiică și așa mai departe. În concluzie, nu aș fi prețuit ce am acum. Acum când știu că în spate e ce e, dar când nu știu cât e în față, prețuiesc fiecare minut', a mai spus prezentatoarea tv.

Modul atipic prin care și-a sărbătorit ziua de naștere

Mihaela Tatu se bucură de fiecare clipă a vieții,la 60 de ani. Vedeta a povestit că într-o zi, în timp ce mergea cu un taxi, șoferul i-a spus că oamenii par tot mai triști, fără să realizeze că viața lor se poate termina într-o clipă. Mihaela Tatu este de părere că nu poți schimba pe nimeni. „Chiar îmi spunea un șofer de taxi, doamnă , tot timpul tristețe. Nu mă mai interesează, e treaba lor dacă sunt triști. Dacă nu pot să se bucure de cât mai au, că nu știi cât mai e… Nu cred că la 30-40-50 gândeam așa. Nu cred că dintr-o dată îți dai seama, te uiți în jurul tău și vezi că dispar oameni mai tineri decât tine. Nu poți să schimbi nimic, decât starea ta de spirit în raport cu ce se întâmplă, nu îi poți schimba pe cei de lângă tine, așa stau lucrurile', a explicat Mihaela Tatu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Pe 7 aprilie, Mihaela Tatu a împlinit 60 de ani, iar cu această ocazie a organizat o petrecere de pomină, la o fabrică de bere. Vedeta a avut 110 invitați și au petrecut până dimineață. „Dacă am închiriat o fabrică de bere, am închiriat o fabrică de bere! Lucrurile se întâmplă, să știi, au fost vreo 110 persoane din toată lumea și nu toți, că nu ar fi încăput. A ținut de la 19.00 seara a doua zi până la 9-10. Am dormit, am luat prânzul apoi am continuat la mine acasă', a declarat Mihaela Tatu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton