Cum se simte Mihai Albu, după ce a fost diagnosticat cu cancer de prostată: "Am speranță că nu îmi este corpul invadat de celule canceroase. Voi mai face niște analize"

 Dumba Gabriela
.

Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer de prostată și în urmă cu trei săptămâni a suferit o intervenție chirurgicală de îndepărtare a prostatei și a ganglionilor. Designerul de pantofi se află acum în perioada de recuperare și are speranța că celulele canceroase nu au migrat și spre alte organe, iar analizele pe care urmează să le mai facă vor fi îmbucurătoare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

În cadrul unui mesaj postat ieri pe rețelele sociale, creatorul de pantofi a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer de prostată și momentan se recuperează, însă nu a trecut perioada grea și peste trei săptămâni va afla dacă a scăpat de cancer sau va trebui să urmeze un tratament specializat.

385706591_6772870889440875_3264275368014466224_n-1385706591_6772870889440875_3264275368014466224_n-1

Cum se simte Mihai Albu după operația de îndepărtare a prostatei

În urma unor analize obișnuite, Mihai Albu a primit vestea de care oricine se teme. Designerul în vârstă de 61 de ani a aflat că suferă de cancer, astfel că următoarea perioadă este dedicată stării lui de sănătate.

'Acum aproape trei săptămâni am suferit intervenția chirurgicală și după șase săptămâni de la intervenție se vor mai face niște analize, care dacă vor ieși foarte modificate, va trebui să urmez și un tratament oncologic. Deocamdată am credință și sper să nu fi proliferat vreo celulă care să fi pornit în altă parte. Ganglionii au fost curați. Am speranță că nu îmi este corpul invadat de celule canceroase', a declarat Mihai Albu, la Xtra Night Show.

Mihai Albu avea o viață perfect normală în urmă cu trei luni și nimic nu prevestea un diagnostic crunt. Analizele de rutină au arătat, însă, că suferă de cancer de prostată.

'Împărtășesc cu voi experiența prin care am trecut de curând, o călătorie pe care am inceput-o cu multă speranță. În urma unui control de rutina cu rezultate modificate, rezultate ce au condus ulterior la investigații imagistice și de laborator specifice, am fost diagnosticat cu cancer (adenocarcinom- formă malignă) de prostată.

A urmat o operație de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali, intervenție chirurgicală realizată de (…) si echipa sa, cărora le multumesc pentru profesionalism si implicare. Încă mă aflu in perioada de convalescență permanent monitorizat de echipa chirurgicală , iar progresele se văd de la o zi la alta. Este extrem de important sa nu ignorați evaluările medicale periodice pentru că vă pot salva viata. Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile, chiar mă asteaptă multe creații spectaculoase', a scris Mihai Albu pe Facebook.

Citește și: Fiica Oanei Roman trece prin momente dificile de când i-a murit bunica și tatăl ei nu-i mai e alături: „Nu mai este copilul vesel, calm, mereu cu zâmbetul pe buze'

Citește și: Nicolae Furdui Iancu, despre relația cu părinții săi: „Mama era suficient să ne spună: Lasă, dacă nu ascultați, vine el taică-tu acasă!'

Iulia Albu, alături de fostul soț, Mihai Albu, după ce a aflat că are cancer de prostată

Au trecut 10 ani de când Iulia și Mihai Albu au decis să meargă pe drumuri separate, chiar dacă au o fiică superbă împreună, pe Mikaela. Au divorțat cu mare scandal, iar reproșurile, replicile dure și cuvintele grele au continuat ani și ani de zile, mai ales din partea designerului.

Chiar și așa, se pare că Iulia Albu nu a pus la suflet răutățile din jurul ei și de data aceasta a demonstrat că-i pasă de tatăl fiicei sale și după despărțire.

Iulia Albu a îngropat securea războiului cu fostul ei soț, Mihai Albu, iar acest lucru l-a putut sesiza toată lumea chiar de când a murit mama celebrului designer. Încă de pe atunci i-a fost alături în aceste momente grele, însă nici acum, când a aflat că se luptă cu cancerul de prostată nu a putut să nu se implice, mai ales că au o fiică împreună, care suferă după ce a aflat această veste.

„Suntem alături de tine, Mihai, în aceste momente delicate. Sperăm ca această boală cumplită să fie învinsă din prima bătălie. Alături de toți cei ce trec prin acest diagnostic în fiecare moment al fiecărei zile. Momente ca acestea ne fac să prețuim mai mult fiecare zi care ne este dată. Dragostea, puterea de a lupta pentru noi dar și pentru cei dragi nouă. Este o luptă grea în care nu există învinși. Există doar EROI.„, este mesajul scris de Iulia Albu pe conturile ei de socializare, alături de mai multe poze cu Mihai Albu și fiica lor.

Iulia Albu spus clar că știa de intervenție, dar și de diagnostic de aproximativ o lună, însă a așteptat să facă el anunțul, fiind vorba despre viața lui.

„Știam că a suferit o operație. Am aflat acum aproximativ o lună că a avut o intervenție. Iar ceea ce am bănuit s-a adeverit, când Mihai i-a zis zilele trecute Mikaelei că are o formă de cancer. Nu știu detalii. Am discutat cu el. L-am asigurat de tot sprijinul, dacă va avea nevoie de el. Sperăm ca totul să fie bine.„, a declarat Iulia Albu pentru CANCAN.RO.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton