Cum se simte acum Mioara Roman, după ce a ajuns la spital în stare gravă. Oana Roman: "Situația nu este încurajatoare, nu vă ascund lucrul ăsta"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum se simte acum Mioara Roman, după ce a ajuns la spital în stare gravă. În urmă cu câteva zile, Oana Roman anunțase că mama ei, Mioara Roman, se află în stare gravă. Vedeta își vizitează zilnic mama și recent a împărtășit vești nu tocmai îmbucurătoare despre evoluția Mioarei Roman.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum se simte acum Mioara Roman, după ce a ajuns la spital în stare gravă. În urmă cu câteva zile, Oana Roman spunea că trece printr-o perioadă dificilă, după ce mama ei, Mioara Roman, a fost internată în spital. Vedeta a mărturisit că aceasta are mari probleme de sănătate. Recent, Oana Roman a împărtășit noi informații despre evoluția stării de sănătate a Mioarei Roman, dar se pare că mama vedetei nu se simte prea bine.

index-17index-17

Cum se simte acum Mioara Roman, după ce a ajuns la spital în stare gravă

Oana Roman a vorbit cu sinceritate despre starea de sănătatea a mamei sale, Mioara Roman, după ce, zilele trecute, a fost internată în spital. Vedeta spune că Mioara Roman nu este prea bine, însă se străduiește să fie lângă ea, pe cât este posibil.

Citește și: Mioara Roman, internată de urgență în spital. Oana Roman: „Mi-a fugit pământul de sub picioare. Situația nu este foarte roz’

Citește și:Câți bani câștigă Oana Roman lunar: „Da, trăiesc la un anumit nivel. Plătesc taxe peste o mie de euro pe lună'. Vedeta, revoltată de nivelul de trai din România

Citește și: Cosmin Berki, salvat de Sorin Bontea, după eliminarea de la Chefi la cuțite: „Am fost readus la viață’

Citește și: Ce spune Misha despre cartea lui Connect-R, în care el a dezvăluit că a înșelat-o: „Nu e ca și cum aș afla ceva nou

Ca în fiecare zi la ora 13:00 mă duc la mama. Situația nu este încurajatoare, nu vă ascund lucrul ăsta. Am pus pe hold (n.r pe așteptare) proiectele, mă concentrez să fiu lângă ea cât am voie, pentru că nu am voie să stau prea mult la spital. Trebuie să fiu și lângă Iza, asta e viața, cu bune și rele, cu perioade grele…mai puțin grele, trebuie să trecem prin toate și să mergem mai departe', a spus Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman, despre starea de sănătate a Mioarei Roman: „Situația e volatilă”

Oana Roman speră într-o minune în ceea ce privește starea de sănătate a mamei sale, Mioara Roman. Vedeta continuă să-și păstreze speranța că Mioara Roman își va reveni.

„Să ne luptăm să stăm cu capul sus și privirea înainte. Să ne uităm în sus și să avem încredere că Dumnezeu are planurile lui și noi trebuie să ne încredem în asta (…) Am fost la mama, starea ei este un pic mai bună decât ieri, dar situație este, în continuare, foarte volatilă', a mai spus vedeta, pe Instagram.

Mioara Roman a ajuns de urgență la spital

Mioara Roman locuiește într-un centru de reabilitare, iar Oana Roman are grijă să îi asigure cele necesare. Săptâmâna trecută, Mioara a ajuns de urgență la spital, iar acum este internată la Spitalul Floreasca. Fiica ei, Oana Roman le-a povestit fanilor din mediul online că mama sa a fost internată și are parte de cele mai bune îngrijiri.

‘Îmi scrieți mulți că n-am mai postat nimic de aseară. Într-adevăr, n-am mai posta pentru că am stat cu grijă să văd ce se întâmplă cu mama. Situația nu este foarte roz. A rămas internată la Floreasca. Are diverse probleme care trebuiesc investigate. Doctorii mi-au dat niște detalii, dar eu nu cunosc foarte bine termenii medical, nici nu vreau să dau foarte multe detalii aici. Era stabilă și echilibrată momentan, vom vedea mai încolo. Abia după ora 13 pot merge să o vizitez, să-i duc medicamente, tot ce-i trebuie. Să vedem ce îmi spun medicii, ce se întâmplă., a spus Oana Roman pe Instagram în urmă cu câteva zile.

FOTO: Insta facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton