Cum se simte Mioara Roman după operație: "Era extrem de slăbită când a ieșit din spital". Oana și Catinca și-au vizitat mama împreună la cămin

 Oana Pantazi
.

După ce a petrecut două săptămâni la Terapie Intensivă, Mioara Roman se simte mai bine în urma operației pe care a suferit-o. Fosta soție a lui Petre Roman, acum în vârstă de 83 de ani, s-a recuperat după intervenția laparoscopică, iar acum este din nou în centrul de seniori, unde a fost vizitată de cele două fiice ale sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum se simte Mioara Roman după operație. La mijlocul lunii octombrie, Mioara Roman a fost supusă unei noi intervenții chirurgicale, la Spitalul Floreasca, după ce starea ei de sănătate s-a înrăutățit brusc. Temerile au fost însă mari, deoarece medicii s-au temut că mama Oanei Roman și a Catincăi nu va rezista procedurii medicale, dar operația a fost un succes. În mediul online, Oana Roman a anunțat că mama sa a fost transferată din secția de Terapie Intensivă, urmând să părăsească unitatea medicală după ce avea să-și revină. După externare, fosta soție a lui Petre Roman s-a întors în azilul de la marginea Bucureștiului. 

1716555.1-oana-catinca-romana0-copy1716555.1-oana-catinca-romana0-copy

Cum se simte Mioara Roman după operație

După cele două săptămâni petrecute la Terapie Intensivă, Mioara Roman a fost externată și s-a întors în cpminul pentru seniori unde locuiește de ceva vreme. Ambele sale fete i-au fost alături de data asta, Oana și Catinca Roman venind împreună să-și viziteze mama.

„Am ajuns la mama în vizită cu sormea și e mult mai bine. Reușesc fetele aici, pentru că era extrem de slăbită când a ieșit din spital după operație și 2 săptămâni de ATI. Totul decurge mult mai bine acum și este mult mai în formă mama', a povestit Oana Roman pe InstaStory.

Citește și: Oana și Catinca Roman, împreună alături de Mioara Roman la spital, deși sunt certate: ‘Situația este încă destul de sensibilă…’ / Au avut un scandal amplu acum câteva luni

Citește și: Cum se simte acum Mioara Roman, după ce a ajuns la spital în stare gravă. Oana Roman: „Situația nu este încurajatoare, nu vă ascund lucrul ăsta'

Din motive doar de ea știute, Catinca nu a dorit să apară în filmarea Oanei de pe social media și i-a atras atenția surorii sale să nu-i filmeze chipul.

Catinca: „Oana, să nu mă pozezi cu fața!”

Oana Roman: „N-am pozat pe nimeni, sora mea. Pe nimeni. Doar eu”, a asigurat-o sora ei mai mică.

Mioara Roman a fost operată de urgență

Pe 16 octombrie, mama Oanei Roman a trecut printr-o nouă operație chirurgicală de urgență, la Spitalul Floreasca, după ce starea de sănătate a acesteia se agravase. Ulterior intervenției, Mioara Roman a fost intubată la Terapie Intensivă, starea acesteia nefiind deloc una bună, după operația cu anestezie generală.

Toate aceste probleme le-au adus împreună pe cele două surori, deși sunt certate.

‘Am fost la mama la spital cu sora mea. Fiind la Terapie Intensivă, doar una dintre noi a putut să o vadă, respectiv Catinca s-a dus astăzi și a stat cu ea. Situația este încă destul de sensibilă, urmează să o detubeze, să vedem ce se întâmplă„, povestea Oana Roman, pe pagina de socializare.

Oana Roman și-a făcut mari griji pentru mama ei, Mioara, după noua operație chirurgicală suferită. Intervenția s-a făcut sub anestezie generală, un factor de risc, având în vedere vârsta înaintată a Mioarei Roman. Cu toate acestea, Oana a primit vești că mama ei, Mioara Roman, se simte mai bine.

'Aseară m-au sunat doctorii. Mama a fost detubată și evoluează lent pozitiv. Am dormit mai liniștită. Toate rugăciunile voastre au contat, iar ea este o luptătoare. Mulțumesc, Doamne!', a scris Oana Roman pe contul ei personal de Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton