Cum se simte Nelu Vlad de la Azur după ce a fost diagnosticat cu hematom pe creier și ce interdicții a primit din partea medicilor: „Toate astea mă ajută la menținerea unei stări de echilibru, tratament mai am o lună"

 Tudorache Simona
.

Nelu Vlad e nevoit să ducă o viață plină de restricții după ce a fost diagnosticat cu un hematom pe creier și și-a schimbat radical trăirile. Liderul trupei Azur nu a renunțat la muzică, dar face totul cu prudență și cântărește bine lucrurile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Deși medicii i-au spus să revină pe scenă în iulie, el s-a întors în forță de acum două luni. Evită, însă, să mai cânte nopțile, pentru că ajunsese să doarmă doar trei ore, nu stă la plajă, ocolește alcoolul și nu se mai atinge de țigări. Avea acest viciu de un an, dar s-a despărțit de el.

nelu-vlad-12nelu-vlad-12

Cum se simte Nelu Vlad de la Azur după ce a fost diagnosticat cu hematom pe creier și ce interdicții a primit din partea medicilor

Medicii i-au recomandat lui Nelu Vlad să fie cumpătat, iar el încearcă să le asculte acum sfatul. Cântă, dar o face ca la carte. Urcă pe scenă, dar se și odihnește.

„Activitatea este intensă și, din punctul meu de vedere, e bine, mă păstrez, nu mă mai expun nopțile, am cântat, merg la hotel, mă odihnesc și cu asta pot să îmi duc activitatea. A zis doar atât (n.r. medicul) să fac atenție, vechile reguli: fără alcool, fără plajă și soare', a declarat Nelu Vlad, la Antena Stars.

Nelu Vlad a renunțat la fumat, ocolește alcoolul și nu mai stă la plajă

Artistul are multe concerte în acest sezon, e mulțumită că e pe val și totul a rămas în urmă. Hematomul a dispărut, iar tratament mai are pentru o lună de zile.

„Vara asta, cânt cu Azur pe litoral, pe 7 iulie vom fi la Mamaia, dar vom susține recitaluri și la Neptun și la Olimp, vom fi și la teatrele de vară, am fost și la „Nostalgia', la București, avem și recitaluri la zilele orașelor. Am pornit în forță, avem solicitări, suntem în activitate intensă cu Azur.

Medicii mi-au zis să cânt din iulie, însă eu am început încă de acum două luni. N-am voie să stau la plajă, în soare, să consum bere rece, alcool, nu mai fumez, mă apucasem de un an de zile, un lucru foarte urât, am renunțat. Toate astea mă ajută la menținerea unei stări de echilibru, tratament mai am o lună. Am fost la control, la Cluj, a dispărut complet acel hematom, analizele sunt bune!', a spus Nelu Vlad pentru Click!.

Citește și: Cum se înțelege fiica Andei Adam cu Yosif Mohaci, actualul soț al mamei ei. „E miștocar. Eu îl strig…” / Micuța Evelin s-a emoționat și a plâns în biserică, la nunta artistei

Citește și: Ana Baniciu arată spectaculos în rochie mulată, la o lună de când a născut: „A revenit talia! Este foarte important să mă văd frumoasă în oglindă”

Citește și: Ce sfat a primit Joseph Mohaci de la preotul care l-a cununat cu Anda Adam: „Cea mai frumoasă urare. Acum să vedem în luna de miere…'

Citește și: Cum arată Lili Sandu fără pic de machiaj, la 45 de ani: „Cred că secretul e, cu cât înaintezi în vârstă, să nu mai mănânci porțiile atât de mari și să mănânci mai puțin”. Ce i-a transmis Carmen Grebenișan

Citește și: Emily Burghelea, implicată într-un accident grav în vacanță, în Mauritius: „Ne-am izbit frontal cu un TIR. Un moment mai înfiorător ca acela nu am trăit niciodată. Moartea ne-a făcut cu mâna” / A filmat impactul

Cum a aflat Nelu Vlad de ce suferă

Nelu Vlad nu poate uita nici acum prin ce a trecut, Solistul și-a pierdut echilibrul într-un spectacol, apoi vederea a început să îi joace feste. Se simțea rău și devenise protagonist într-un film pe care spera să nu îl joace vreodată.

„Îngrijorător a fost la început pentru că mi s-a făcut rău la un concert, la Satu Mare, mi-am pierdut echilibrul și nu puteam să urc pe scenă. Cu ajutorul colegilor am urcat, am rămas într-o poziție fixă, am cântat două ore apoi am plecat la Cluj. Acolo, aceeași poveste, numai că a fost mai pronunțată și mi-am pierdut și vederea. După ce mi-am revenit, vedeam dublu', mărturisea artistul, pentru Star Popular.

Nelu Vlad s-a temut pentru viața lui

Diagnosticul primit l-a zdruncinat pe artistul de 73 de ani. A avut motive să se teamă pentru viața lui, dar Dumnezeu a fost de partea lui.

„Am chemat ambulanța, m-au dus la urgență și mi-au găsit un heamtom între creierul mic și creierul mare imposibil de operat', mai spunea Nelu Vlad. Acum a depășit acest episod și continuă să bucure publicul cu aceeași dragoste.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton