Ovidiu Lipan Țăndărică dezvăluie ce probleme are Nicu Covaci, după operația pe creier: „Urmează o perioadă mai delicată, câteva luni cu asta va rămâne...”. Primele imagini după externare

 Tudorache Simona
.

Ovidiu Lipan Țăndărică dezvăluie ce probleme are Nicu Covaci, după operația pe creier. Nicu Covaci, care a împlinit pe 19 aprilie 77 de ani, se reface după operația suferită pe creier. El a apărut la petrecerea prilejuită de ziua sa de naștere în pijama și cu branula pe mână, semn că perioada grea nu a trecut încă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ovidiu Lipan Țăndărică a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a liderului trupei Phoenix, care acum se află la Timișoara. Artistul mărturisește că Nicu Covaci traversează o perioadă delicată, în care învață din nou să meargă.

nicu-covaci-8nicu-covaci-8

Ovidiu Lipan Țăndărică dezvăluie ce probleme are Nicu Covaci, după operația pe creier

Ovidiu Lipan Țăndărică nu a fost la petrecerea lui Nicu Covaci, dar l-a sunat. De ziua lui, Nicu Covaci a fost îmbrăcat în pijamale și a avut branula la mână. Vezi mai multe imagini AICI.

De ziua de naștere a nașului Nicu Covaci l-am sunat, l-am felicitat, n-am ajuns la mica petrecere, el este la Timișoara. Acum, după operația pe creier, și după externare, pentru Nicu Covaci urmează o perioadă mai delicată, în care învață din nou să meargă cu pași mari, câteva luni cu asta va rămâne”, a spus el pentru Playtech.ro.

Nicu Covaci a împlinit 77 de ani

Ovidiu Lipan Țăndărică a avut și o urare pentru Nicu Covaci. „Noaptea e neagră, ziua e plină de lumină, pământul trăiește din amândouă, nu uita să râzi! Sunt foarte mulți oameni care zâmbesc numai când se spală de dinți, din păcate!'. Dar, o să-și revină, e un luptător, așa cum îl știu eu!', susține celebrul toboșar.

Nicu Covaci a fost operat pe creier timp de șase ore

Nicu Covaci a fost operat de urgență pe creier la Spitalul județean din Timișoara, unde i-a fost extirpată o tumoră. Nicu Covaci se simțea rău de mai multă vreme, dar luna trecută a început să îi amorțească fața. Mai mult, i-a fost afectată și vederea, iar în urma RMN-ului efectuat a reieșit că artistul avea o problemă gravă de sănătate. Operația a durat nu mai puțin de 6 ore, iar mostre din tumora extirpată au fost trimise la analize.

Citește și: „Mi-am dorit, într-adevăr, să fac lucrurile să meargă, din iubire, din obsesie, din dorința de a reuși. Poate regret că…” Alexandra Stan, dezvăluiri sincere despre relațiile toxice din viața ei / EXCLUSIV

Citește și: Inna, apariție incendiară într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot în Miami. M-au prins bine'. Se află în turneu în America

Citește și: Ce relație are Andreea Raicu cu mama ei: „Atunci când eram mică, meseria nu îi permitea să stea acasă'. Virginia Gheorghiu are 84 de ani și a fost stewardesă

Citește și: Sofia Vicoveanca, mărturisiri dureroase despre copilărie. S-a refugiat cu mama ei în Ucraina, în al Doilea Război Mondial: „Tata a fost dus în lagăr la ruși, nici nu mai știam dacă mai trăiește. Am venit de la școală și am găsit un militar în casă…' / EXCLUSIV

Nicu Covaci lua pastile multe, dar se simțea tot rău

Artistul se plângea înainte de intervenția chirurgicală că medicii nu reușesc să descopere cu ce se confruntă, deși se simte tot mai rău.

'Am fost la două spitale de aici din Spania, la două în Timișoara și unul în București. Fiecare medic îmi spune altceva, nu am încredere acum în nimeni. Unii spun că, în ultimă instanță, este ceva la creier. S-a întâmplat ceva acolo. Eu, dacă șed, e bine. Dacă mă ridic în picioare amețesc de nu mai pot. Fac tratament, iau 20 de pastile dimineața, 3 pastile la prânz și încă 12 seara. Asta trebuie să fac timp de trei luni. O mare bucurie, ce să zic…', spunea Nicu Covaci, liderul formației Phoenix, pentru Fanatik.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton