Cum se simte Oana Lis, la 3 luni după ce s-a operat de cancer de piele: "Știam că viața e scurtă, mama a murit la 35 de ani. Încă mă recuperez..."

 Oana Pantazi
.

Cum se simte Oana Lis, la 3 luni după ce s-a operat de cancer de piele. La începutul anului, chiar înainte de a împlini 44 de ani, Oana Lis a fost diagnosticată cu cancer. Vedeta a dezvăluit că mama ei a murit la vârsta de 35 de ani, iar asta a făcut-o pe ea să privească lucrurile puțin altfel. Iată ce dezvăluie Oana Lis după ce a aflat, în urma biopsiei, că avea un carcinom malign!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cum se simte Oana Lis, la 3 luni după ce s-a operat de cancer de piele. În ultimii ani, atenția Oanei Lis s-a concentrat exclusiv asupra stării de sănătate a lui Viorel Lis, care se luptă cu mai multe boli la cei 79 de ani pe care îi are, și nu s-a gândit nicio clipă că ea ar putea avea cancer. Iată însă că vestea a căzut ca un fulger cu puțin înainte ca Oana să împlinească 44 de ani. Între timp, s-a operat deja și pericolul pare să fi trecut, iar vedeta este stoică și optimistă. Iată ce a dezvăluit despre momentul în care a aflat că suferă de teribila boală!

325379616_650306496870120_5153467298214173067_n-copy-copy325379616_650306496870120_5153467298214173067_n-copy-copy

Cum se simte Oana Lis, la 3 luni după ce s-a operat de cancer de piele

În ultimii ani, Oana Lis s-a luptat permanent pentru a-și ține soțul pe linia de plutire, dat fiind că Viorel Lis se confruntă cu mai multe afecțiuni, însă cu siguranță nu s-a așteptat la un asemenea verdict din partea medicilor – cancer de piele. Între timp, soția fostului edil al Bucureștiului s-a operat și, chiar dacă încă este în recuperare, privește cu optimism toată situația.

Citește și: „De cerșit, am făcut-o. Restul…’. Așa a răspuns Oana Lis la întrebarea „Ce e mai grav… să cerșești sau să te prostituezi?!’. Dezvăluirea neașteptată a vedetei

Citește și: „A vrut să ne dea foc, devenise un monstru’. Oana Lis a fost abuzată sexual de tatăl ei, pe când avea 11 ani

Citește și: „I se spunea să nu vină cu mine, că lumea o să se uite ciudat’. Oana Lis a fost umilită la începutul relației cu Viorel Lis

Citește și: Pe ce cheltuie Selly până la 20.000 de euro pe lună: „3.000 de euro pe restaurante, vacanțe de 10.000 de euro. Nu fac extravaganțe’

Oana Lis a făcut o dezvăluire tulburătoare – și-a pierdut mama în copilărie, aceasta stingându-se din viață la doar 35 de ani. Acest lucru a făcut însă din ea o luptătoare.

'Știam că viața e destul de scurtă, mama a murit când avea 35 de ani. Viața m-a învățat cu problemele de mică, viața e o luptă din punctul meu de vedere, trebuie să ne luptăm în fiecare zi și să ne dorim să trăim', a mărturisit Oana Lis pentru Spynews.

Cum se simte Oana Lis după ce s-a operat de cancer

Au trecut trei luni de când Oana Lis s-a operat de cancer de piele și, chiar dacă nu s-a încheiat recuperarea, aceasta este optimistă. Acum însă, fiind vară – se știu efectele nocive ale radiațiilor solare asupra epidermei – vedeta va trebui să-și protejeze cu și mai mare grijă cicatricea, dar și pielea în general, pentru că Oana Lis are o piele foarte deschisă la culoare.

'Încă mă recuperez, am avut un carcinom de piele, iar acum normal fiind vară trebuie să am mai multă grijă să mă acopăr, cicatricea să o dau cu creme speciale care costă destul de mult.

Sunt niște lucruri pe care trebuie să le faci, dar pentru sănătate trebuie să faci toate eforturile necesare', a spus Oana Lis pentru sursa citată.

Cum a aflat Oana Lis că are cancer de piele

Oana Lis a aflat că are cancer de piele absolut întâmplător. Vedeta a tras apoi un semnal de alarmă în mediul online, unde a povestit cu a depistat carcinomul. Avea o pată, de ceva timp, căreia nu îi dăduse atenție. Când a văzut însă că s-a mărit a luat însă decizia de a merge la medic, unde a primit neplăcută veste. Din fericire, s-a intervenit la timp.

„Nu pot să zic că sunt de nota 10, în cea mai bună formă. Nu am vorbit pe internet. Acum o lună am fost diagnosticată cu un carcinom, care e o formă de cancer de piele. Nu aveam niciun simptom. Știind că atunci când treci printr-o perioadă mai grea corpul reacționează, am zis să-mi fac și eu analizele.

Eu aveam o pată. O aveam de doi ani de zile și am văzut că s-a mărit. Nu m-am dat cu creme, nu a dispărut, dar mă și obișnuisem cu ea. Mi se părea ceva ciudat și mi s-a spus că este periculos, că trebuie să fac o biopsie. Este un carcinom malign’, a povestit soția lui Viorel Lis. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton