Cum se simte Oana Lis, la șase luni după ce s-a vindecat de cancer de piele: "Un corp predispus la probleme"

 Dumitrache Laura
.

Oana Lis a trecut prin momente dificile la începutul acestui an după ce a fost diagnosticată cu cancer de piele. Soția lui Viorel Lis a scăpat de această afecțiune după ce a suferit o interventie, dar recuperarea nu a fost deloc ușoară. Oana Lis a dezvăluit cum se simte, la șase luni după intervenția chirurgicală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La începutul acestui an, Oana Lis a fost diagnosticată cu cancer de piele. Vestea a picat ca un trăsnet pentru aceasta, mai ales că soțul ei, Viorel Lis se confruntă cu numeroase probleme de sănătate. Cu toate astea, Oana Lis a reușit să treacă cu bine peste această cumpănă.

oana lisoana lis

La scurt timp după ce a aflat că are cancer de piele, Oana Lis s-a operat la recomandarea medicilor și a scăpat de această boală cumplită. Cu toate astea, Oana Lis dezvăluie că este nevoită să folosească creme costisitoare, pe care trebuie să le aplice de fiecare dată când iese din casă.

Citește și: Oana Lis are probleme financiare și vrea să pună la vânzare obiecte din casă: „Ce ați cumpăra de la noi, ceva personal?'. Cum le-a răspuns celor care au acuzat-o că cerșește

Citește și: Cum arată Oana Lis în costum de baie, la 44 de ani: „Știți care este scretul acestui trup minunat?!”

Citește și: Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la cuțite, își deschide restaurant la Paris: „Visul meu de a-mi deschide un restaurant în România este același'. În ce relații a rămas cu chef Scărlătescu

Citește și: Cristina Ich, dezvăluiri despre cel mai greu moment din viața sa: „Am fost aproape de a-mi pierde părinții într-un accident rutier”

Cum se simte Oana Lis, la șase luni după ce s-a vindecat de cancer de piele

Oana Lis a devenit cunoscută după ce s-a căsătorit cu fostul edil al Capitalei, Viorel Lis. Între cei doi există o diferență de vârstă de 35 de ani, dar au demonstrat că iubirea nu are vârstă. La începutul acestui an, Oana Lis a fost diagnosticată cu cancer de piele, dar s-a operat imediat și a reușit să învingă boala. La șase luni de la interventia chirurgicală, Oana Lis a declarat că este nevoită să folosească creme costisitoare, ori de câte ori va ieși din casă.

Cred că 99 % din zile m-am dat cu cremă, cu factor de protecție mare, cea de bebeluși, dar au fost 1% zile în care am uitat, pur și simplu am uitat, fără să vrei te îmbraci repede și ieși afară, când ieșeam afară din casă îmi aduceam aminte că nu m-am dat cu cremă în locul operației, mă simțeam foarte prost, dar aveam norocul că am în mașină tot felul de bluze și încercam să mă protejez, să-mi pun peste', a declarat Oana Lis, potrivit spynews.ro.

Oana Lis: „Urmează să merg iar la control”

Oana Lis se simte foarte bine după operație, iar zilele următoare va merge la control. Vedeta e nerăbdătoare să vadă ce se întâmplă cu corpul ei. 'Acum urmează să merg iar la control la doctor să vedem ce se întâmplă, mai ales că ai un corp predispus la probleme'a mai spus Oana Lis.

Oana Lis a avut parte de un șoc când a aflat că are cancer de piele. Vedeta nu a avut niciun simptom, dar a decis să meargă la doctor pentru a-și face analize. „Doar persoanele apropiate au știut. Acum o lună am fost diagnosticată cu un carcinom, care e o formă de cancer de piele. Practic nu aveam niciun simptom. Am zis să îmi fac și eu analizele și am luat-o așa de la ginecolog, dermatolog. Știind că atunci când treci printr-o perioadă mai grea corpul reacționează, am zis să-mi fac și eu analizele', a spus Oana Lis în urmă cu cateva luni.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton