Cum se simte Simona Gherghe după ce a ajuns de urgență la spital: „După noaptea la camera de gardă sunt...”. Prezentatoarea TV s-a întors acasă

 Calin Maria Bianca
.

Cum se simte Simona Gherghe după ce a ajuns de urgență la spital. Ieri, Simona Gherghe s-a fotografiat cu perfuzia la mână, moment în care toți cei care o urmăresc s-au speriat. La acel moment, prezentatoarea TV nu a mai oferit alte detalii despre starea ei de sănătate, astfel că cei dragi au așteptat cu nerăbdare o veste din partea ei. Iată cum se simte acum, după ce a ajuns acasă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Simona Gherghe nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscută de toată lumea drept una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. Se bucură de un adevărat succes pe plan profesional, însă nu doar atât, fiindcă și atunci când vine vorba despre viața personală, totul merge foarte bine.

https___www.gandul.ro_wp-content_uploads_2023_11_simona1https___www.gandul.ro_wp-content_uploads_2023_11_simona1

Citește și: Simona Gherghe a ajuns de urgență la spital, pe perfuzii: „Într-o zi cu o mulțime de planuri, s-a întâmplat asta”

Citește și: Simona Gherghe, motivul real pentru care a plecat de la Acces Direct: „E un format controversat, greu, apăsător. Le-am spus că aș putea să mă întorc dacă schimbăm totul acolo, dar…' / EXCLUSIV

Citește și: Cântărețul Babasha, prima reacție după ce a fost huiduit la concertul trupei Coldplay: „Nu mă așteptam în viața mea să fie chiar atât de rău. Străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază”

Citește și: Laurențiu Reghecampf a mers cu Poliția peste Anamaria Prodan: 'M-au sunat vecinii că soțul meu vrea să fure. Te faci de râs în fața țării…'. De la ce s-a ajuns la un nou scandal de proporții

Cum se simte Simona Gherghe după ce a ajuns de urgență la spital

Simona Gherghe este foarte activă pe rețelele de socializare, unde împărtășește zi de zi momente din viața ei personală cu fanii ei, fie că sunt părți frumoase sau mai puțin plăcute. Nici vestea că nu se simte bine și a ajuns la spital nu a ținut-o departe de ochii curioșilor și a tuturor celor ce o îndrăgesc. După ce a primit numeroase mesaje privind starea ei de sănătate, acum prezentatoarea TV a explicat că se simte bine. Mai mult, a precizat că a ajuns acasă și urmează o zi de odihnă, iar apoi își reîncepe activitățile în forță.

„Mulțumesc pentru gândurile bune!
După noaptea la camera de gardă de la Balș, sunt mult mai bine. M-am intors acasă, am dormit, mă odihnesc și, de mâine, înapoi la programul normal!
Mulțumiri pentru medicii și asistenții de la Institutul Matei Balș, care m-au pus rapid pe picioare!',
a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Simona Gherghe s-a mai confruntat cu probleme de sănătate la începutul anului

Nu este pentru prima dată când prezentatoarea TV ajunge la spital. Chiar la începutul anului Simona Gherghe s-a confruntat cu alte probleme de sănătate, ajungând pe mâna medicilor. Mai mult decât atât, la acel moment s-a văzut nevoită să întrerupă activitățile și treburile de zi cu zi și să acorde o atenție sporită sănătății ei, mai mult decât în prezent. Dacă acum totul a fost din cauza epuizării și a oboselii, pe atunci s-a confruntat cu o criză de stomac chinuitoare, care i-a provocat zile și nopți „chinuitoare„.

‘Am o criză de stomac, de vreo două zile. Chinuitoare, cu dureri, fără somn. Mi-a făcut mama bucățile astea de cartofi copți pe plită, sare. Direct în copilărie m-a aruncat gustul ăsta. Uitasem ce buni sunt…'povestea atunci Simona Gherghe.

Cum își educă Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan Săndulescu, cei doi copii

Ce-i drept, Simona Gherghe are toate motivele să fie obosită, asta deoarce pe lângă meseria de prezentatoare TV, se dedică în permanență copiilor ei și încearcă să le fie mereu alături. Nu o dată, ci de mai multe ori a vorbit despre importanța educației copiilor, dar și despre cât de mult timp de calitate le acordă.

Vorbim mult cu ei, le explicăm ce e bine și ce nu, le citesc mult și, de regulă, poveștile au pilde, pe care le comentăm împreună. Le-am spus ce să nu accepte și ce să nu facă, la rândul lor. Dar nu putem să-i ținem într-un clopot de sticlă. Se vor lovi de multe situații neplăcute. Sper să construim încrederea în noi, să vină să ne povestească și să ne sfătuim.

 E un proces lung, oricât ai citi sau ai afla, ceea ce trăiești în casă, alături de copilul tău, e o experiență unică. Așa că aplic ce învăț și în creșterea copiilor, și îmi dau seama ce ușor mi-ar fi fost dacă aveam informațiile acestea de mai de mult. Nu aș putea să-ți spun unde greșesc părinții, în general. Ce pot să spun cu certitudine e că treaba asta cu „părințeala se și învață. O faci și din instinct, dar dacă ai posibilitatea să înveți de la cei care știu mai multe, atunci fă-o! Investești în fericirea copilului tău!„, a spus Simona Gherghe într-un interviu pentru VIVA!

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton