Cum se simte Sophia Loren, după ce a căzut în casă: "Se vindecă încet". Actrița de 89 de ani a fost operată de urgență

 Dumba Gabriela
.

Sophia Loren a căzut în casă pe 24 septembrie și a fost operată de urgență. Actrița în vârstă de 89 de ani a suferit o fractură de femur și necesită câteva luni de recuperare. Sophia Loren le-a dat emoții mari familiei și fanilor săi, însă din fericire nu a fost vorba de ceva mai grav. Totuși, vârsta înaintată face ca recuperarea actriței să fie anevoioasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sophia Loren, una dintre vedetele cinematografiei din secolul XX, a fost supusă unei intervenții chirurgicale după ce a căzut în locuința sa din Geneva, la finalul lunii septembrie. Purtătorul de cuvânt al actriței spunea atunci că operația la care a fost supusă Sophia Loren, în vârstă de 89 de ani, „a decurs bine' și că actrița „trebuie să se odihnească și totul se va rezolva”.

Italy: Sophia Loren inaugurates the restaurant dedicated to herItaly: Sophia Loren inaugurates the restaurant dedicated to her

Cum se simte Sophia Loren după ce a căzut în casă

Din fericire, starea de sănătate a divei italiene se îmbunătățește, iar recuperarea decurge încet, dar sigur. Sophia Loren se simte „bine' la zece zile după ce şi-a fracturat femurul în locuinţa sa din Geneva, Elveţia, a declarat managerul ei, Carlo Giuisti, pentru revista People.

„Totul este în regulă', a spus el. Ea va avea nevoie de cel puţin câteva luni de recuperare. La 24 septembrie, actriţa a fost operată de urgenţă la şold, pentru o fractură de femur cauzată de o căzătură.

Cei doi fii ai actriţei, Carlo Ponti Jr. şi Edoardo Ponti, se află alături de ea în Elveţia. Potrivit lui Carlo Giuisti, operaţia a decurs „foarte bine', iar Sophia Loren „se vindecă încet', notează News.ro.

Citește și: Cosmin Berki, salvat de Sorin Bontea, după eliminarea de la Chefi la cuțite: „Am fost readus la viață'

Citește și: Ce spune Misha despre cartea lui Connect-R, în care el a dezvăluit că a înșelat-o: „Nu e ca și cum aș afla ceva nou’

Sophia Loren a jucat în aproape 100 de filme, în 6 decenii de carieră

Sofia Villani Scicolone s-a născut pe 20 septembrie 1934. După ce și-a trăit copilăria în mare parte în timpul războiului, ea a început să facă primii pași spre celebritate la vârsta de 14 ani, când a început să participe la concursuri de frumusețe și interpretând roluri mici în filme artistice.

Primele roluri le-a avut în filmele lui Vittorio de Sica, regizorul care a descoperit-o. În 1950 a participat la Miss Italia, unde a câștigat titlul de Miss Eleganza, creat special pentru ea. De aici a fost un drum scurt până la Hollywood și la întâlnirile ei cu mari actori ai vremii, premiile, iubirile, familia și faima.

În cele șase decenii de cinema, Sophia Loren a jucat în aproape 100 de filme, lucrând îndeaproape cu marii regizori ai vremii, de la Vittorio de Sica, George Cukor, Charlie Chaplin, Mario Monicelli și Ettore Scola, la Robert Altman.

Ea a fost cea mai fotografiată femeie din lume și un sex-simbol pentru generații întregi, fiind numită Marilyn Monroe în variantă brunetă.

Sophia Loren s-a căsătorit de două ori cu Carlo Ponti

La numai 15 ani, Sophia Loren l-a întâlnit și pe Carlo Ponti, care era cu 22 de ani mai mare, cu 10 cm mai scund și însurat, dar cu toate acestea povestea lor de dragoste a fost unică. Avea să îi fie soț până la moarte, spre uimirea tuturor.

S-a căsătorit de două ori cu Carlo Ponti, prima data în septembrie 1957, în Mexic, însă pentru că legea italiană nu-l lăsa să divorțeze de prima nevastă, a fost nevoit să anuleze căsătoria pentru a nu fi arestat pentru bigamie.

Însă, ulterior, Carlo și Sophia au plecat în Franța, unde au devenit cetățeni francezi și astfel, regizorul a putut să divorțeze. Ei s-au căsătorit din nou pe 9 aprilie 1966, în Franța.

Cei doi au avut doi copii: Carlo Jr., născut în 1968 și Edoardo, născut în 1973, și au rămas împreună până la moartea lui Ponti, în 2007, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Întrebată dacă nu ar vrea să se recăsătorească, Sophia a spus că „este imposibil să iubească pe altcineva' și a preferat să rămână singură. Superba actriță este bunică a patru nepoţi, câte doi de la fiecare fiu al ei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton