Cum se simte Vica Blochina, la o săptămână după operația la sâni: ”Merg la ziua Biancăi Drăgușanu...” Cât a stat în spital / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

La o săptămână de la intervenția la sâni, Vica Blochina merge la ziua Biancăi Drăgușanu. După ce și-a schimbat implanturile și și-a remodelat abdomenul, vedeta călca pragul medicului estetician, pentru a-și scoate firele. Blondina a dezvăluit cum se simte acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

La o săptămână de la intervenția la sâni, Vica Blochina merge la ziua Biancăi Drăgușanu. Pe parcursul ultimelor luni, blondina a suferit o transformare care a început anul trecut cu o intervenție pentru micșoarea stomacului. Și pentru că a slăbit, ea a avut nevoie și de alte intervenții.

vicavica

Citește și: Cu ce se ocupă Vica Blochina și cât câștigă: 'Fac bani mulți'. Cum se înțelege cu fiul ei, Edan, ajuns la vârsta adolescenței / EXCLUSIV

Citește și: „Am schimbat implanturile și am ajustat abdomenul. Mă durea sânul stâng, am făcut ecografie și acolo s-a văzut…” Vica Blochina a spus de ce și-a făcut intervenția complexă care a durat 6 ore

Citește și: Oana Matache, adevărul despre povestea de dragoste cu Radu Siffredi și experiențele ce i-au unit: „Un lucru puternic pe care-l avem în comun este că, de-a lungul vieții, am fost neînțeleși”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum are Marius Țeicu grijă de nepoții lui, la șapte ani de când fiica sa a murit: „Aveau 7 și 10 ani când a plecat Patricia. Mă rog pentru ei în fiecare zi…' / EXCLUSIV

La o săptămână de la intervenția la sâni, Vica merge la ziua Biancăi Drăgușanu

Vica Blochina merge la medic să își scoată firele. Vedeta și-a schimbat silicoanele și a suferit și o intervenție la abdomen. Blondina a explicat de ce și-a făcut intervenția complexă care a durat 6 ore. Aceasta a bifat alte câteva operații estetice, după ce anul trecut și-a micșorat stomacul. Doctorul estetician care a operat-o a precizat că intervenția complexă a durat în jur de 6 ore.

Nu are voie să facă efort, iar după o lună de recuperare, Vica Blochina va putea reveni la activitățile sale obișnuite. Înaintea operațiilor estetice, Vica Blochina recunoștea că are emoții, însă totul a decurs bine, potrivit vedetei.

'Mă simt foarte bine. Sunt ok. Astăzi o să merg să îmi scot firele. Două săptămâni nu am voie să fac efort. Totul a fost foarte bine. Eu am ieșit a treia zi din spital, joi, iar sâmbătă eram pe drumuri, pentru că a fost foarte ok totul și aveam treabă. Nu am avut dureri. Nu am stat să zac de la operație, nu a fost cazul, ca altădată… Iar azi mă duc la ziua Biancăi Drăgușanu. Fix la o săptămână după operație, mă îmbrac și merg la ziua ei.', a declarat Vica Blochina, pentru viva.ro.

Vica Blochina: 'Am avut o contractură la sâni'

Vedeta a mărturisit de ce a fost nevoie să suporte această intervenție. Vica Blochina și-a schimbat implanturile mamare și și-a remodelat abdomenul. Ea a dezvăluit că o durea un sân.

 „Da, m-am operat. Operația a avut un scop clar medical. Am avut o contractură la sâni. Și dacă am slăbit 12 kilograme, făcând intervenția la nivelul abdomenului, am mers cu mare încredere la el. Operația a durat șase ore, însă mă simt foarte, foarte, foarte bine!

Nu știu cauza. Mă durea sânul stâng, am făcut ecografie și acolo s-a văzut contractura. Am schimbat implanturile și am ajustat abdomenul’, a declarat Vica Blochina, pentru FANATIK.

Ce operații estetice și-a mai făcut Vica Blochina

În acest an, Vica Blochina împlinește 49 de ani și este pusă pe mari schimbări. A bifat deja două operații estetice complexe menite să o ajute să se simtă și mai bine în pielea ei.

„Am ajuns la spital, la clinică și aștept să vină domnul doctor cu echipa lui mare. Aștept să-mi facă un consult și o să intru în sala de operație. O să fac o operație destul de complicată, pentru că o să fie abdominoplastie cu ridicare de sâni, o să fie o operație în care o să stau niște ore bune. Am emoții! Vreau să-mi țineți pumnii și vă țin la curent! Vă explic după și de ce fac această intervenție’, a spus vedeta pe InstaStory, înainte să se interneze în spital.

Vica s-a operat în urmă cu o săptămână

Intervențiile chirurgicale au avut loc în urmă cu șase zile, mai exact marți, 26 februarie. Intervenția la care a fost supusă Vica a fost una complexă și a durat opt ore.

„Vica a avut parte de o intervenție complexă care a durat aproximativ 6 ore, în care am efectuat un lifting mamar (mastopexie) prin care sânii au fost repoziționați mai sus având un aspect mult mai estetic.

De asemenenea, Vicăi i s-a făcut și o lipoaspirație prin care am scos toată grăsimea de pe abdomen conturând astfel o talie mult mai definită. Operația a fost un succes, iar rezultatul pe măsura așteptărilor. N-am întâmpinat nicio complicație, iar pacienta se simte foarte bine și e gata să plece acasă astăzi. Recuperarea va fi una ușoară, iar peste 14 zile vom scoate firele. Peste o lună, Vica își va putea relua activitatea fizică la sala de fitness. Ea va fi nevoită să poarte un corset timp de aproximativ 8 săptămâni’, a declarat pentru Libertatea Auday Al-Ahmad, doctorul estetician care a operat-o pe Vica Blochina.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton