Cum și-a ales și de unde și-a cumpărat Simona Halep rochiile pentru cununia civilă: "Nu mă uit niciodată la ceea ce este în trend"

 Oana Pantazi
.

Anul trecut în luna septembrie, reputata tenismenă și alesul ei au spus DA în fața ofițerului Stării Civile, însă puțini știu cum și-a ales Simona Halep cele două ținute pentru cununie. Chiar dacă outfiturile ei au costat mii de euro, sportiva a mărturisit că nu este o adeptă a trendurilor…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 15 septembrie 2021, Simona Halep și Toni Iuruc și-au unit destinele, iar tenismena a purtat în cea mai importantă zi a vieții sale două ținute superbe și în egală măsură simple, la cununie, care au fost comentate favorabil de criticii de modă autohtoni. Și nici nu se putea altfel, deoarece este vorba despre o rochie Dior și una Oscar de la Renta…

haleeeep-3haleeeep-3

Cum și-a ales Simona Halep cele două ținute pentru cununie

În prima parte a zilei, la cununia civilă, tenismena a purtat o rochie de cuolare crem, lungă și plisată în partea de jos, cu detalii brodate în partea bustului. Sportiva a fost felicitată pentru alegerea făcută chiar de Cătălin Botezatu, designerul având doar cuvinte de laudă la adresa ei.

Pentru a doua parte a zilei, care s-a încheiat la restaurant, alături de apropiați și familie, Simona s-a schimbat de rochia crem și a îmbrăcat una albă, accesorizată o fundă neagră în zona pieptului, fără bretele. La fel ca prima ținută, a impresionat prin simplitate și rafinament, potrivindu-se perfect cu look-ul vedetei.

Citește și: Iulia Albu, despre ținutele purtate de Simona Halep și Toni Iuruc la cununie: „A ales o ținută extrem de…'

Citește și: Câți copii își dorește Simona Halep: „Nu mai sunt speriată, sunt o soție bună'

Citește și: Cum arată casa în care locuiesc Simona Halep și Toni Iuruc

Citește și: Oana Roman, despre speculațiile că s-ar fi despărțit de Marius Elisei: „Mai avem și noi momente aiurea'

De unde și-a cumpărat Simona Halep rochiile pentru cununia civilă

Paradoxal, Simona Halep a mărturisit că nu s-a agitat prea mult pentru cele două ținute de la cununia civilă și că nici nu s-a sfătuit cu nimeni în alegerea lor…

„Le-am luat dintr-un magazin din Italia (n.red. ținutele de la cununia civilă). Am fost acolo și pur și simplu mi-au plăcut. Nu am întrebat pe nimeni. Nu mă implic atât de mult în treaba asta, dar îmi place, da, mă bucur de lucrurile frumoase care îmi plac. Așa că nu mă uit niciodată la ceea ce este în trend acum. Mă uit doar la ceea ce este bun pentru mine și la ceea ce îmi place. Așa mi-am ales rochiile. Le-am ales direct din magazin', a mărturisit Simona Halep într-un interviu pentru Australian Open. 

Cât au costat rochiile purtate de Simona Halep la cununie

Prima rochie purtată de Simona Halep, cea crem, de la cununia civilă, este marca Dior și aparține colecției Cruise 2021. Pentru a îmbrăca o astfel de ținută superbă, ea a scos din portofel câteva mii de euro, o sumă pe care mulți poate nu și-o permit.

„Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă! Cu toate că pare simplă, este foarte rafinată și extrem de elegantă. Culorile sunt foarte bine alese, pentru că îi complimentează tenul și părul. Iar combinația de dantelă din bumbac și voaluri în partea de jos, care dau un volum ce nu deranjează deloc ochiul privitorului, face ca toată această combinație să-i complimenteze extrem de bine părul, culoarea pielii și așa mai departe. Chiar și coafura este atent aleasă, rafinată, simplă, dar extrem de elaborată. Machiajul este și el, unul aparent simplu, dar care îi scoate în evidență trăsăturile feței', a declarat Cătălin Botezatu pentru VIVA!

Cea dea doua rochie, un Oscar de la Renta, de data aceasta albă, accesorizată cu o fundă neagră în zona pieptului, fără bretele, a impresionat, de asemenea, prin simplitate și rafinament, potrivindu-se perfect cu look-ul vedetei. Având în vedere că designerul îmbracă și vedete de la Hollywood, nu e de mirare că și rochia Simonei Halep a costat enorm. Soția lui Toni Iuruc a scos din buzunar aproximativ 6.400 de euro pentru ea și a întors toate privirile la fericitul eveniment.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton